סכמ"ש בסימן ../images/Emo174.gif
שימו לב, זה כנראה השבוע האחרון בו אתם תשמעו על סמולוויל. התנחמו בזה.
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: הלילה בין שלישי לרביעי. נסיבות מגניבות שלא ציפיתי להן.
- התעצבנתי בגלל: אנשים שקמים מוקדם להכעיס. הורדות דפוקות. מי שהחליט להפסיק לי את סמולוויל בקטע אסטרטגי. (כן, אתה שם למעלה, אני מדברת אליך!)
- התאכזבתי בגלל: נשיקה בסמולוויל שכמעט הייתה. אבל זה לא לגמרי מאכזב, כי המתח הנבנה ממש נחמד. סוף סוף מישהו שם למד לא לדחוף רומנטיקה בכוח לגרון של הצופים.
- בכיתי בגלל: אני לא מאמינה שבכיתי בקטע הזה בסמולוויל. זה מביך מכדי להודות.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: האוססססססס!!! (יפה שהצלחתי להחזיק 4 ימים, הא?) ואני בכלל לא אתחיל לדבר על זה, כי אתם תפסיקו לקרוא את הסכמ"שים שלי.
- פדיחת השבוע: לקלוט שאני בוכה בקטע בסמולוויל.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: סוף סוף היה לי חם? אני אומרת לכם, תנור עצים זה משהו. ובאחד הבקרים במשך כמה שעות קראתי כל מני ביקורות של ספרים ובניתי לעצמי רשימת קריאה.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: אני לא בטוחה. נראה לי שיש שם כמה שירים ביחד, בחלק האחורי של הראש שלי.
- הספר הכי טוב שקראתי: רק את "ילדת הגבעות" מאת אלואיז... משהו עם ק'. אלואיז זה שם יפה. אני מאוד אוהבת את הספר הזה, אם כי הקסם שלו קצת פג עם מעבר השנים.
- הסרט הכי טוב שראיתי: נראה לי שראיתי מוקדם בשבוע את little miss sunshine. גדול.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגת גבינה קטלנית.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: נה נה, נה נה נה נה, נה נה נה נה, נה נה נההההההההה~
- הדובדבן בקצפת היה: אני חושבת שהמעבר בין סמולוויל להאוס. אחרי חודש של התמסרות לסמולוויל, השינוי מאוד מרענן.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: זה יהיה פתטי אם אני אנקוב בשמות של דמויות, נכון?
- רציתי להגיד תודה ל: חברה שלי, שממשיכה וממשיכה לספוג את כל ההערות וההארות והתיאוריות והמסקנות שלי מהחיים ומהסדרות שאני רואה. לאב יו.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיו לי יומיים בדרום, נקווה שיהיה מוצלח.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: אתמול-שלשום, העיר החדשה ואירועי חגמולד וכאלה. ואיציק לקח אותי לעשות APQ! זה יהיה כיף, אבל קצת משעמם בקטעים מסוימים.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כמה בעיר החדשה שאני לא יודעת איך לעשות.
- באיזו רמה אני היום: 78.
- כמה רמות עליתי: 0.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: היצורים בPQ של happyville, כמה מפלצות חדשות במגטיה.
- מכרתי: לNPC?
- קניתי: מלא כרטיסים לנסיעות.
- מצאתי: בבונוס של APQ, מגילה 60% glove att והסלסילה הצבעונית שאני לא זוכרת איך קוראים לה, וכמה עגילים אבל לא הספקתי לאסוף אותן.
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אולי, אולי, 1. אם יתחשק לי לשחק ואני אמצא קבוצות לAPQ, וזו תחזית מאוד גבולית.
- אסיים את הקווסטים: לאסוף מלא שלג בשביל ה... מה שזה לא יהיה שכולם רוצים, ואלה של חג המולג שעוד לא השלמתי. לא בא לי לחזור למגטיה בינתיים.
- אתחדש ב: חפצים מגניבים מAPQ והדברים האלה שקונים בעזרת מלא שלג.
- שונות: תודה רבה איציק והחבר'ה על הAPQ! ומזל טוב על החתונה, לזוג הטרי.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אם שותים שוקו עם גלידה מהר מדי, זה עושה כאב בטן. נסו להתגבר על הפיתוי. ודבר נוסף- אם יש לכם נטיות היפוכונדריות, אל תראו האוס. עכשיו כל פעם שאני מקבלת מכה באצבע נדמה לי שזה סופני. (לעומת הכאבים בראש, שאני יודעת שהם סופניים.)
הודגש באמצעות מדגישומטיק
והתמונה- מהקרב הרציני השני בערך בסמולוויל. בדרך כלל הכול נגמר בירייה גורלית אחת או הבזק-קלארק אחד. וזה חבל, כי הם עושים את זה טוב.