סכמ"ש

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

Don Nirtin

New member
עונה../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא זוכר - התעצבנתי בגלל: --- - התאכזבתי בגלל: --- - בכיתי בגלל:---- - הדבר שהכי הצחיק אותי: כנראה בדיחה פרטית. שוב. - פדיחת השבוע: ----
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: מחר אני אכין לזניה
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: --- - הספר הכי טוב שקראתי:--- - הסרט הכי טוב שראיתי: 27 שמלות. - הדבר הכי טעים שאכלתי: לזניה- של מחר
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:---- - הדובדבן בקצפת היה: -- - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:נעמונת ועוד כמה אנשים אחרים. - רציתי להגיד תודה ל: עצמי. על זה שאני בסדר. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שייגמר
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): חיפוש NPCים נידחים באורביס-אלנאט וקווסטי החג. - באיזו רמה אני היום: 80
X_X איי קאנ'ט ביליב איט
- כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אלה המוזרות במגטיה. - מכרתי: 2 סקרולים ב999,999 (אל תגידו שזה לא טוב
) - קניתי: פוטס. כרגיל. - מצאתי: זבל. הרבה זבל. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 90?
- אסיים את הקווסטים: מה שנשאר לי במגטיה. - אתחדש ב: זבל. - שונות: אין לי שונות

לבנדר א

New member
סכמ"ש בסימן ../images/Emo174.gif

שימו לב, זה כנראה השבוע האחרון בו אתם תשמעו על סמולוויל. התנחמו בזה.
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: הלילה בין שלישי לרביעי. נסיבות מגניבות שלא ציפיתי להן.
- התעצבנתי בגלל: אנשים שקמים מוקדם להכעיס. הורדות דפוקות. מי שהחליט להפסיק לי את סמולוויל בקטע אסטרטגי. (כן, אתה שם למעלה, אני מדברת אליך!)
- התאכזבתי בגלל: נשיקה בסמולוויל שכמעט הייתה. אבל זה לא לגמרי מאכזב, כי המתח הנבנה ממש נחמד. סוף סוף מישהו שם למד לא לדחוף רומנטיקה בכוח לגרון של הצופים.
- בכיתי בגלל: אני לא מאמינה שבכיתי בקטע הזה בסמולוויל. זה מביך מכדי להודות.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: האוססססססס!!! (יפה שהצלחתי להחזיק 4 ימים, הא?) ואני בכלל לא אתחיל לדבר על זה, כי אתם תפסיקו לקרוא את הסכמ"שים שלי.
- פדיחת השבוע: לקלוט שאני בוכה בקטע בסמולוויל.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: סוף סוף היה לי חם? אני אומרת לכם, תנור עצים זה משהו. ובאחד הבקרים במשך כמה שעות קראתי כל מני ביקורות של ספרים ובניתי לעצמי רשימת קריאה.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: אני לא בטוחה. נראה לי שיש שם כמה שירים ביחד, בחלק האחורי של הראש שלי.
- הספר הכי טוב שקראתי: רק את "ילדת הגבעות" מאת אלואיז... משהו עם ק'. אלואיז זה שם יפה. אני מאוד אוהבת את הספר הזה, אם כי הקסם שלו קצת פג עם מעבר השנים.
- הסרט הכי טוב שראיתי: נראה לי שראיתי מוקדם בשבוע את little miss sunshine. גדול.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגת גבינה קטלנית.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: נה נה, נה נה נה נה, נה נה נה נה, נה נה נההההההההה~
- הדובדבן בקצפת היה: אני חושבת שהמעבר בין סמולוויל להאוס. אחרי חודש של התמסרות לסמולוויל, השינוי מאוד מרענן.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: זה יהיה פתטי אם אני אנקוב בשמות של דמויות, נכון?
- רציתי להגיד תודה ל: חברה שלי, שממשיכה וממשיכה לספוג את כל ההערות וההארות והתיאוריות והמסקנות שלי מהחיים ומהסדרות שאני רואה. לאב יו.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיו לי יומיים בדרום, נקווה שיהיה מוצלח.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: אתמול-שלשום, העיר החדשה ואירועי חגמולד וכאלה. ואיציק לקח אותי לעשות APQ! זה יהיה כיף, אבל קצת משעמם בקטעים מסוימים.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כמה בעיר החדשה שאני לא יודעת איך לעשות.
- באיזו רמה אני היום: 78.
- כמה רמות עליתי: 0.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: היצורים בPQ של happyville, כמה מפלצות חדשות במגטיה.
- מכרתי: לNPC?
- קניתי: מלא כרטיסים לנסיעות.
- מצאתי: בבונוס של APQ, מגילה 60% glove att והסלסילה הצבעונית שאני לא זוכרת איך קוראים לה, וכמה עגילים אבל לא הספקתי לאסוף אותן.
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אולי, אולי, 1. אם יתחשק לי לשחק ואני אמצא קבוצות לAPQ, וזו תחזית מאוד גבולית.
- אסיים את הקווסטים: לאסוף מלא שלג בשביל ה... מה שזה לא יהיה שכולם רוצים, ואלה של חג המולג שעוד לא השלמתי. לא בא לי לחזור למגטיה בינתיים.
- אתחדש ב: חפצים מגניבים מAPQ והדברים האלה שקונים בעזרת מלא שלג.
- שונות: תודה רבה איציק והחבר'ה על הAPQ! ומזל טוב על החתונה, לזוג הטרי.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אם שותים שוקו עם גלידה מהר מדי, זה עושה כאב בטן. נסו להתגבר על הפיתוי. ודבר נוסף- אם יש לכם נטיות היפוכונדריות, אל תראו האוס. עכשיו כל פעם שאני מקבלת מכה באצבע נדמה לי שזה סופני. (לעומת הכאבים בראש, שאני יודעת שהם סופניים.)
הודגש באמצעות מדגישומטיק
והתמונה- מהקרב הרציני השני בערך בסמולוויל. בדרך כלל הכול נגמר בירייה גורלית אחת או הבזק-קלארק אחד. וזה חבל, כי הם עושים את זה טוב.

Hasselblad

New member
עונה

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: הממ נראה לי שזה היה בחמישי היה לי בוקר של כיף - התעצבנתי בגלל: המורים שלי בלימודים - יותר מידי שעורי בית - התאכזבתי בגלל: שנותנים לנו לעשות שיעורים שממש גדולים עלינו בכמה רמות וזה ישר גורם לזה שגם אם תשקיע הכי בעלום זה לא יתקרב לתוצאה שצריך - בכיתי בגלל: הכוויה הנוראית שקיבלתי אתמול. - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: בטוח היה אבל אני לא זוכרת - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אתמול ניקיתי את כל הבית ובישלתי מלא. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: ואוו מלא ספרים עיוניים לעבודת גמר שלי, החלק הקשה הוא שכולם באנגלית... - הסרט הכי טוב שראיתי: למי יש זמן לסרטים - הדבר הכי טעים שאכלתי: המממ אתמול דגים ברוטב חלב קוקס קארי ושום - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לא במשחק זאת המנחה/מורה שלי לפרוייקט הגמר, בלעדייה הייתי מאבדת השנה את שפיותי - רציתי להגיד תודה ל: לאותה מורה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאני אתקדם הרבה אם הפרוייקט סוף שנה - ככל שאני אתקדם יותר מהר ככה יהיה לי יותר זמן למייפל השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: החתונה של יראל וויקי אתמול - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל מיני שטויות בקושי היה לי זמן לשחק - באיזו רמה אני היום: 100 - כמה רמות עליתי:0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: העיזים המעופפות, חוץ מזה שכמעט ואין להם דרופים המפה פשוט מושלמת בשבילי - מכרתי: המון - קניתי: ליראל וויקי מתנות לחתונה - מצאתי: לא זוכרת תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: לא בטוח שיהיה לי זמן לזה נראה כמה נתקדם היום - אסיים את הקווסטים: כל החדשים של העיר החדשה - אתחדש ב: כלום - שונות:

P o o f i

New member
סכמ"ש בסימן.. ואו.

היום הכי כיפי היה: אתמול, בהחלט.
התעצבנתי בגלל: אמא.
התאכזבתי בגלל: אחותי.
בכיתי בגלל: -
הדבר שהכי הצחיק אותי: אני לא מצליחה להיזכר במשהו מסויים.
פדיחת השבוע: נמ, אני זוכרת שחיכיתי לטרמפ מידיד ופתאום ראיתי מכונית לבנה כמו שלו, הייתי די בטוחה שזה הוא, אז פתחתי כזה את הדלת וראיתי אדם מוזר, ואז אמרתי משהו כמו "אופס, חשבתי שאתה מישהו אחר" והוא לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו.
הרגשתי טוב עם עצמי כי: איבדתי את הפלאפון, אבל אז מצאתי אותו.
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Worth Dying For - Rise against
הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי, אבל מתכננת לקרוא את דמדומים ואת הספר השישי בסדרת היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון.
הסרט הכי טוב שראיתי: דמדומים! סרט מדהים. אחד הסרטים הכי טובים שראיתי. הוא כזה חתיך.
הדבר הכי טעים שאכלתי: צ'יפס? D:
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know your alive "
הדובדבן בקצפת היה: -
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים.
רציתי להגיד תודה ל: חברים.
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: טיסהטיסה. השבוע במשחק:
היום הכי כיפי: נמ, שני נראה לי.
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אני עובדת על הקווסט של הכיסא הכחול החדש.
באיזו רמה אני היום: 120, די לקחתי הפסקה מהאימונים. עכשיו זה יותר קווסטים (כבר השגתי 53% מהקווסטים
) כמה רמות עליתי: 0.
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: פטריות כתומות?
מכרתי: דברים לחנות.
קניתי: כלום.
מצאתי: בגדים לרמה 10?
תחזית לשבוע הבא:
אעלה לרמה: אולי 121, אם יהיה לי כוח וזמן.
אסיים את הקווסטים: לא יודעת, הזה של הכיסא כחול חדש?
אתחדש ב: כיסא כחול חדש.
שונות: -
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תראו דמדומים, סרט מדהים!

deisy

New member
גם אני!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אפשר היום הכי לא כייפי?
- התעצבנתי בגלל: הילדים - התאכזבתי בגלל: משו - בכיתי בגלל: אותו משו - הדבר שהכי הצחיק אותי:אסף ואיתמר אתמול בערב נקרעים מצחוק בגלל שבוע סוף
- פדיחת השבוע: ממממ.. הזכרון כבר לא מה שהיה
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אסף אמר לי שאני האמא הכי טובה בעולם
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: הדגים של בעלי אתמול בערב! - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: המסיבות של הילדים! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הילדים שלי
(גם המאומצים!
) והמשפחה!
- רציתי להגיד תודה ל: מאיה!
שלמרות שהיא שם היא ידעה בדיוק מתי להתקשר אלי
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהמפגש פורום יהיה כייפי! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שישי בערב -החתונה של יראל וויקי!
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אלה של מגנטיה
- באיזו רמה אני היום: 108 - כמה רמות עליתי: 1 (אני חושבת
) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הגרב שלג היתה משעשעת אבל זרקה סתם דרופים
- מכרתי: בולשיטים ל NPC - קניתי: שיקויים
- מצאתי: לא משו מעניין תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 109! - אסיים את הקווסטים: במגנטיה? - אתחדש ב: לא יודעת מה שסיון תחליט
- שונות: נמאס לי מההימס ואין לי איך לעשות מהר אחוזים חוץ מהם!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: גלעד, זה הילדון בן ה 7 הוא הכי PRO שיש ! למרות שהאנגלית שלו לא משו, הוא יודע הכל!!!!!!!!!! נסו אותו ותראו!

ווינגז

New member
ולישווווווווון

היום הכי כיפי היה: אני לא זוכרת ימים כיפיים באופן מיוחד, האמת, אבל לא היה כ"כ נורא רוב הזמן. - התעצבנתי בגלל: כרגיל, צבא, וכי קרה משהו ממש מעצבן בחטיבה. - התאכזבתי בגלל: שחברה רותקה ל-21. - בכיתי בגלל: שהחתול נעלם [חזר!] - הדבר שהכי הצחיק אותי: "אם היה נכנס מחבל לבניין, היית אומרת לו "טאקי שנה כיוון?""
- פדיחת השבוע: הצקתי לאיזה מישהו בטלפון כשאירגנתי צילום לחייל אחד, כי כל פעם כתבתי את המספר לא נכון.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: היה כיף לארגן צילום כמו שצריך, וכי לא נתתי לדברים להשפיע עליי יותר מידי [חוץ מירמי, אבל חיות זה ברור]. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: When Heroes Go Down - Suzanne Vega - הספר הכי טוב שקראתי: אני מחרימה את השאלה הזו עד שאסיים את "עיין ערך 'אהבה'", לעזאזל. - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי, לא היה זמן. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מרק שעועית.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
When heroes go down They go down fast So don't expect any time to Equivocate the past When heroes go down They land in flame So don't expect any slow and careful Settling of blame​
[מהשיר שכתבתי למעלה] - הדובדבן בקצפת היה: ירמי חזר הביתה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ליאור, עמי, דיוויד, יעלי. - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: בבקשה שיעבור שקט באמת, ושיהיה לי אומץ וזמן לבוא למפגש.
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום, כמובן, אחד מיומיים שבהם באמת שיחקתי. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): 1000 Cursed Dolls [הוא לא באמת מעיק, אני קלריק, זה לא מפריע לי]. - באיזו רמה אני היום: 45 ו-40% - כמה רמות עליתי: אחת - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Zombie Lupins - מכרתי: דרופים רנדומליים - קניתי: שיקויים - מצאתי: מלא כסף בחלון טרייד מסיון [זה לא באמת נחשב, נכון?
] תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 46? אולי. - אסיים את הקווסטים: מה שיש, בעיקר את ה-1000 Cursed Dolls. - אתחדש ב: ציוד מתאים? - שונות: Bera זה עדיין כיף. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: בואו למפגש! יהיה כיף (בלי לקשר לזה שאני לא בטוחה שאבוא
).

ווינגז

New member
גם אני מהמרביצים ../images/Emo123.gif

היא לא תצליח לאיים עליי (תשאלו את יעל).

Hasselblad

New member
למות אני לא אמרתי למות

אני רוצה אותך חייה ולצלם גוויות זה לא הקיק שלי למרות שזה יכול להיות מעניין...

ווינגז

New member
אם זה רמז,

אז אני מעדיפה שתצלמי את הגוויה שלי מאשר שתצלמי אותי בחיים, מספיק ברור?

Hasselblad

New member
יקרתי... אני רומזת שחבל לאבד אבירים

שאי אפשר לצלם בלעדיהם!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו, סיוון זה צד שלא הכרתי בך

0_0 מאיים למדיי אהבתי
XD

ווינגז

New member
רגע רגע,