סכמ"ש

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש

הא!! השבוע שמתי! אעה..><!
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

ReallyWrong

New member
קולהכבוד!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אממ, חמישי - התעצבנתי בגלל: דברים מפגרים, עד כמה שזכור לי - התאכזבתי בגלל: כמה דברים שעשיתי ואח"כ הרגשתי שיכלתי לעשות יותר טוב.. - בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכרת - פדיחת השבוע: שלא נדע
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: קיבלתי 83 במבחן ממש קשה, באקסטרה פיסיקה, הייתי בטוחה שאני אכשל כי היו חלקים שהיו לי ממש קשים אבל .. 83!!! - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: One & Only - Timbaland Feat Falloutboy - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי סרט, אבל אני משלימה עכשיו האנטומיה [כל העונות מההתחלה] ואעעעעעעע
- הדבר הכי טעים שאכלתי: נודלס - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I wanna block you out my mind, but I really can't do it - הדובדבן בקצפת היה: ... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: רותם
!!!!! - רציתי להגיד תודה ל: - - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: משהו ספציפי יסתדר לי בראש, כי השבוע דחיתי את זה קצת כי קצת פחדתי ממה שיהיה. עדיין.. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא שיחקתי הרבה.. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל מיני דברים בנאוטילוס - באיזו רמה אני היום: עליתי רק בפיראטית, אז.. 20. - כמה רמות עליתי: 4? - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: כל דבר שעשיתי עליו מוב
- מכרתי: שטוייס - קניתי: שטוייס - מצאתי: שטוייס! [כמה מפתיע] תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 30 ו40, למרות שאני בספק. - אסיים את הקווסטים: כלום. PQ PQ PQ PQ PQ. - אתחדש ב: אין שום דבר בתכנון - שונות: מה שבטוח אני אעשה שבוע הבא זה להסתובב עם רותם, עם הלוחמת HP שלה
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.

לבנדר א

New member
יפה לך נושי! שאלון בסימן ../images/Emo185.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: לוידעת. ימים דביקים. אני לא משתמשת בניילון, זה לא אקולוגי.
- התעצבנתי בגלל: משפחה ודמויות מסוימות בסמולוויל. (אתם מתחילים להבין למה אני לא מצליחה למיין אירועים לפי ימים, הא?)
- התאכזבתי בגלל: שקשה לי ואף אחד לא בא לשלוף אותי מזה.
- בכיתי בגלל: לא בכיתי, אבל ממש בא לי. אני רוצה לראות סרט עצוב. ממש ממש עצוב. מכירים משהו? בבקשה.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: קטעים בסמולוויל, נראה לי. שום דבר מצחיק ממש.
- פדיחת השבוע: לקלוט שאת השיחה שלי ושל ניר שומעים כל הBL! אוי.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עבודה מסוימת במחשב וכשגיליתי כמה עבודות תרגום ישנות ששלחתי פעם לחברה שלי.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "-מזר השושנים השושנים השושנים שבידי!" זה המזל שלי, אני לא נדבקת לשירים שלמים, אני נדבקת לשורה.
- הספר הכי טוב שקראתי: היחידי, "פרא" שנגמר די בתחילת השבוע. היה מצוין, אבל עכשיו אין לי שום דבר לקרוא אפילו שיש לי רשימה קטנה. ואין לי איך להגיע לספרייה. אני מרגישה כמו טירה במצור, בקרוב אני אצטרך להתחיל לאכול עכברושים\לקרוא ספרים ישנים של ההורים שלי.
- הסרט הכי טוב שראיתי: בשביל הסרט העצוב שלי אני צריכה המלצה.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: תפוחים ירוקים.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: PASS.
- הדובדבן בקצפת היה: להתקרב בשבוע לגיל 18.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לקס, עוד פעם. למעשה כלום לא השתנה מאז השבוע שעבר, בערך. אין משמעות לחיים שלי.
- רציתי להגיד תודה ל: מספר אנשים מהפורום על כמה משפטי עידוד.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהחיים שלי ישתנו.
השבוע במשחק: אין לי כוחחחח למייפללללל. פשוט אין. אין כוח להתאמן שעות כדי להגיע לרמה הבאה ולהתאמן שעות עוד פעם. בכל מקרה כלום לא ישתנה מלבד המפלצות שאני אהרוג, או הסקילים, פעם ביותר מדי זמן. בבקשה אל תעיפו אותי מהפורום.
- באיזו רמה אני היום: 78.
תחזית לשבוע הבא: אני אמשיך בחיים הפתטיים שלי.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אוף.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

deisy

New member
נושי! כל הכבוד ../images/Emo140.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי - קיבלתי בשורות טובות
- התעצבנתי בגלל: שטויות של הילד שלי...
- התאכזבתי בגלל: אותן שטויות של הילדון שלי! - בכיתי בגלל: שהיה לי עצוב
- הדבר שהכי הצחיק אותי: השיחה של קים וניר (נו, עשיתם אותה בבאדי לא אשמתי
) - פדיחת השבוע: היתה לי?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הצליחו לי דברים
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: הספגטי של איריס! תודה מותק!
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: הזאקום של איציק!
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה
וחברים
- רציתי להגיד תודה ל:רותם
- על החיוך בערב עצוב... - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע טוב! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: ביום שעשינו פאפ!
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): פאפ! למרות שהוא לא היה מעיק ונהנתי! - באיזו רמה אני היום: 107 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:פאפילטוס
- מכרתי: נתתי למאיה וסיון - קניתי: שיקויים בכמויות
- מצאתי: סקרולים, גלימה, עגילים תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 108?! - אסיים את הקווסטים: פיאנוס?
- אתחדש ב: סקרול לאוברול? (לא להרוג אותי סיו
) - שונות: הספירה ל 120 מתישה
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מאיה היא האשה הכי מדהימה בעולם!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאי אנושקה איז באק~!

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה:אין לי מושג
- התעצבנתי בגלל: המורה למתמטיקה ה#%^&@# הזאת! תעופי כבר מהביצפר! *אני צריך חיבוק*
- התאכזבתי בגלל: כנ"ל.. נראה לי שזה יופיע עוד הרבה..
- בכיתי בגלל:-
- הדבר שהכי הצחיק אותי: בטח ירידות של חברים שלי על חברים ארים 0_0
- פדיחת השבוע: יאו זה היה קטלני! בביצפר, בהפסקה, הייתה לי שקית שוקו, חבר שלי עצבן אותי אז זרקתי עליו את השקית, הוא זרק עליי בחזרה ואז זרקתי עליו שוב, פיתאום עוד חבר תפס את השקית זרק אותה עליי ופגע לי בשכן למטה.. השקית התפוצצה וכל הקטע של ה"חבר מלמטה" התמלא שוקו XD היה סירחון בכיתה מהשוקו, מזלי שהיה לי מגבון וניקיתי את זה XD
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הייתה לי אסיפת הורים מעולה! ממוצע של 83
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: The Black Parade ... כן ישן לאללה...
- הספר הכי טוב שקראתי:סיפור מטומטם מהחוברת באנגלית אם זה נחשב F3
- הסרט הכי טוב שראיתי:לא זוכר.. אבל בטח היה..
- הדבר הכי טעים שאכלתי:כנ"ל
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:-
- הדובדבן בקצפת היה:זאקום המלט! הו הו הו הו
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים כי הם תמיד שם, למשפחה שלי [כולל המאמצת
]
- רציתי להגיד תודה ל:מוסה! חבר בבאדי שלקח אותי לזאקום!!!! הו הו הו הו
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאני אמשיך להשתפר בלימודים כמו שהתחלתי.. והשמורה למטמתיקה "תיקח חופשה"
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: הריגת זאקום ופאפ
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): פאפ?
- באיזו רמה אני היום: 105
- כמה רמות עליתי: 1 נראה לי.. אני בקושי זז
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:זאקום ופאפ..
- מכרתי:תפוחים וכל מיני דברים, התחלתי לחסוך כסף והבקאית המדהימה שלי עוזרת לי- סיוון
- קניתי:דאבל מהCS.. זה נחשב?
- מצאתי:איזה כובע מעפן כזה של זאקום
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: 107! אני עכשיו רמה 105 עם 80 אחוז..
- אסיים את הקווסטים: ...
- אתחדש ב: אי אפשרלכתוב פה זאקום הלמט
את השאלה הזאת תפנו בבקשה לבנקאית שלי..
- שונות: שיבוא עלינו פאטץ' לטובה, ללא דחיות, באגין ובעיות, ואימרו אמן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
ועכשיו גם סכמ"ש ביום הנכון

- היום הכי כיפי היה: אתמול, נראה לי, כי היה יום מלא פעילות, וגם שלישי כי חתמתי על חופש ונחתי המון. - התעצבנתי בגלל: כרגיל, לא שווה את העצבים שלי.
- התאכזבתי בגלל: אני נופלת לאותם הבורות שוב ושוב. - בכיתי בגלל: דמעתי בזכות [
] קים, בכיתי בגלל משבר תקופתי, הוריי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: אווירה כללית ביחידה. - פדיחת השבוע: אני לא בטוחה שהיה משהו... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: נראה לי ששימחתי קצת את קים
וכי הצחקתי את יעל. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: עדיין "Winners" של K's Choice, אני לא יודעת אם ציינתי אותו. - הספר הכי טוב שקראתי: "עיין ערך 'אהבה'", ואפילו כמעט סיימתי, הללויה. - הסרט הכי טוב שראיתי: Rain Man - הדבר הכי טעים שאכלתי: הקינוח אתמול בג'ירף. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
They don't know you anyway They don't know you And they don't watch you walk away Nobody Girl - Ryan Adams
- הדובדבן בקצפת היה: יום הולדת לחברים, יום חופש מהצבא. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: יעל, גלית, סיון, חברים מהצבא. - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לא יהיה עמוס [כן, זה חוזר על עצמו כל שבוע.] השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום, עליתי רמה וסיימתי קווסטים שלקח לי הרבה זמן להתחיל. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): Mr. Shim's Request (לאסוף 300 State-held Rice), סיימתי! - באיזו רמה אני היום: 44, כיף כיף כיף. - כמה רמות עליתי: שתיים במהלך השבוע (תכננתי על אחת במקרה הטוב). - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Mateons ב-Omega Sector. - מכרתי: לא מכרתי... - קניתי: שיקויים! - מצאתי: כל מיני דרופים שאני צריכה לשאול את סיון לגביהם (לא משהו רציני, אבל בכל זאת
) ומשהו ליעל, אם היא תתחבר מתישהו.
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 45 במקרה הטוב
- אסיים את הקווסטים: ה-400 ואולי ה-500 מה-Metaons? - אתחדש ב: קווסטים לרמה 45! יאי! - שונות: כיף! - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני באמת אוהבת את האנשים בפורום הזה, באמת.

D amaged R oses

New member
סכמ"ש מוקדש לנעה ../images/Emo23.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישבת עם בר - התעצבנתי בגלל: שאמא מכרה לי בלאק קריסטל בחנות - התאכזבתי בגלל: לא ממש - בכיתי בגלל: אנימה - הדבר שהכי הצחיק אותי: נעה
- פדיחת השבוע: לא זוכרת O: - הרגשתי טוב עם עצמי כי:כי פשוט
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: קצת מצ'ארלי בממלכת השוקולד, אין על הסרט הזה
- הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצלים כזה
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נעה, בעל, בר - רציתי להגיד תודה ל: הנמצאים לעיל
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיגיע החופש כבר נו
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: רמה 31 בלוחמת
למרות שצריך להמשיך בקרניבל לפחות ל33 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא שזכור לי - באיזו רמה אני היום: 31 לוחמת, 73 קוסמת, 36 קלריקית - כמה רמות עליתי: לא יודעת, אבל בלוחמת עליתי הרבה - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: סקויד בדאנג'ן! סתם, לא היה כייף, היה ייאוש. אבל המפלצת הכי חזקה שהרגתי עד כה במשחק. - מכרתי: סמגות! - קניתי: לא יודעת אם קניתי משהו
- מצאתי: תפוח אוניקס בAPQ, סופסוף! אחרי שבועות של יובש. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 33 אני מקווה בלוחמת ואולי עוד רמה בקוסמת - אסיים את הקווסטים:לומשנה - אתחדש ב: לא יודעת
- שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: נעה אני אוהבת אותך מדהימה שלי והחיוך שלך זה החיים שלי
~מסמיקה~

ReallyWrong

New member
../images/Emo23.gif!!!!!!!!!

ממש צחקקתי כשקראתי 'בעל'. כאילו, אין לו שם. הוא בעל
אני אוהבת אותך ממש ממש הרבה

D amaged R oses

New member
אני כל הזמן כותבת.

יש לו שם יחיד ומיוחד, אם אני אגלה ישר כולם יוכלו לדעת, יש רק אחד עם שם כזה במייפל כאילו היי ביי.
סתם טוב שמייפל לא מפוווווווווצץ בשם של בעלי. [תיקים באפלה משהו, אשכרה CSI מיאמי. סתם מי רואה את זה
]

ReallyWrong

New member
בוף [שש] את אהבת חיי היחידה והמשמשית

ואני אוהבת אותך הכי הכי בעולם כאילו דה.
ill do whatever it takes (;

למעלה