סכמ"ש...:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש...:)

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

ReallyWrong

New member
ווהו.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול [: - התעצבנתי בגלל: שילד ממש מפגר מהכיתה שפך עליי אייס קפה חח - התאכזבתי בגלל: שחברות שלי עבדו עליי שחצי מהן לא יהיו בת"א ביום הולדת שלי - בכיתי בגלל: אפ. - הדבר שהכי הצחיק אותי: הבנות אתמול - פדיחת השבוע: שאשכרה האמנתי להן שהן לא יהיו פה ויצאתי מפגרת
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Chiquititas baila asi - הספר הכי טוב שקראתי: המקרה המוזר של הכלב - הסרט הכי טוב שראיתי: Baby mama או משהו כזה, היה קצת משעמם אבל לא ראיתי סרט אחר - הדבר הכי טעים שאכלתי: פיצה, אלוהים, כמה זמן מנעתי מעצמי פיצה - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I need someone to hold me but ill wait for something more? - הדובדבן בקצפת היה: המסיבת הפתעה המדהימהההה שהחברות המדהימות שלי עשו לי [: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כל החברות שלי וכל מי שאמר מזל טוב אתמול והתקשר ושלח סמסים והביא לי בלונים ודברים לבי"ס ואוי ואבוי אני נהיית ריגשי
ורותם שהיא בהחלט הבן אדם הכי מדהים בעולםםםםםםם. [מדהים פה] - רציתי להגיד תודה ל: כל החברות שלי!
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: ילך לי טוב בשני המבחנים ואני אקבל ציונים טובים במבחנים שעשינו שבוע שעבר .. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אממ, יום כלשהו בתחילת השבוע וחמישי בערב - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): 999 למיניהם - באיזו רמה אני היום: 34 סינית, 32 קלריקית - כמה רמות עליתי: 1 ו-1 [תודות לרותם
] - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: TURKEY - מכרתי: סקרולייייים והרבה. 20 מיל ב3 דקות ועוד 20 בשאר הלילה - קניתי: GOLD BOXES - מצאתי: שטוייס תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 35, 33+? - אסיים את הקווסטים: סתם קווסטים, מה שיצא - אתחדש ב: בגדים ל35 לסינית, 33 לקלריקית .. שרביט לקלריקית שאין לי כוח לחפש - שונות: קיבלתייייי ממישהו ממש חמוד מהבאדי ליסט SNOWSHOES עם 7 דקס ו13 ג'אמפ :) - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: הייתה יום הולדת מושלמתתתתת. בהתחלה סבלתי נורא אבל בערב היה פשוט כיף. ותודה לכל מי שאיחל פה מזל טוב [:

D amaged R oses

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo121.gif../images/Emo1.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שראיתי את חברה שלי
התגעגעתי אליה כלכך
- התעצבנתי בגלל: ... מישהו
- התאכזבתי בגלל: אותו אחד
- בכיתי בגלל: גם אותו אחד
- הדבר שהכי הצחיק אותי: נעה אומר/ת: אני אסלח לך אם תשלחי סמס למרות שאני אפגע אבל אני אדחיק - פדיחת השבוע:לא זוכרת
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
- הספר הכי טוב שקראתי: וואה, צריכה לקרוא קצת
- הסרט הכי טוב שראיתי: אמ.. לא זוכרת מה ראיתי, אם בכלל
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אמממ... אמ... מעורב
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: שהחתול שלי החליט אתמול להביא לי מתנה
מרוב אהבתו אליי
הוא הרג ציפור והניח לי אותה מתחת למיטה, אידיוט
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:
- רציתי להגיד תודה ל: בר
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת
למות או משהו
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:זאקום הלמ, היום?
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לוידעת
- באיזו רמה אני היום: 64 - כמה רמות עליתי: 1 או 2 O: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הוודווס ?
כייף להרוג רק לא כייף שלוקח הרבה זמן. - מכרתי: נראה לי ששום דבר, או לא משהו קריטי - קניתי: אמ.. זאקום הלמט!!!!
- מצאתי: גרזנים כאלה
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 70 אמןאמןאמןאמן - אסיים את הקווסטים: לא אכפת לי מקווסטים עכשיו
אבל אם אגיע ל70, ואם מחשיבים כקווסט, אז הוג
- אתחדש ב: הוג?
- שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
באילת לא יורד גשם

deisy

New member
../images/Emo79.gif"העיניים של טולי שני כוכבים" ../images/Emo79.gif-מכירים?

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: סופ"ש - שקט ומנוחה! - התעצבנתי בגלל: סיפורי משפחה... - התאכזבתי בגלל: שהרגתי את איציק 4 פעמים השבוע
(סורי מותק
) - בכיתי בגלל: שהתגעגעתי למאיה
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הילדים שלי!
- פדיחת השבוע: וואלה, נראה לי שלא היתה לי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: מישהיא השתמשה בעצתי וזה עשה לה חיוך
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "טולי יושב לו בשקט בחול, יושב ומביט על הים הכחול..."
(הקטנה שלי שרה את השיר כל כך יפה
) - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין קוראת את "היער" של הרלן קובן - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: האוכל של בעלי אתמול בערב! - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: הבוקר הכייפי עם סיון
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: איציק
יעלי
והאחיות שלי
- רציתי להגיד תודה ל: איציק! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כיף! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שני! עם סיו בבוקר בהיימס ובערב עם איציק
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא נגעתי בקווסטים... - באיזו רמה אני היום: 98 - כמה רמות עליתי: 2 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: ההימס
- מכרתי: נתתי לסיון כל מיני... - קניתי: שיקויים בכמויות! - מצאתי: 2 סקרולים 70% ועגילים, אה כן ותפוז כוכביות כזה (כן איציק, עוד אחד
) תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 100? i wish! - אסיים את הקווסטים: אולי בעיר החדשה... - אתחדש ב: - שונות: מאיה, אני מתגעגעת!!!
(נראה לי שזה יהיה פה קבוע עד שתחזרי
) - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מגפיים חומים לא הולכים עם גרבינוים חומים! אז עם איזה כן?

לבנדר א

New member
יאי, חיכיתי לזה

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: כתמיד... לא מצליחה להפריד ימים. - התעצבנתי בגלל: המשפחה. - התאכזבתי בגלל: מספר דברים בהירוז, אבל לא אפרט כי קוראים כאן כמה אנשים שזה עתה התחילו. (אני מאחלת לכם הנאה רבה) - בכיתי בגלל: הספר. גאד, רובין הוב יודעת איך לכתוב. - הדבר שהכי הצחיק אותי: הירוז. (חלקם דברים שהיו אמורים להצחיק אותי, וחלקם... ובכן... קטעים משעשעים) אבל בעיקרון, לא צחקתי הרבה בזמן האחרון. - פדיחת השבוע: רק מעצמי. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: בכל פעם שכותבים סכמ"ש, מצב הרוח העכשווי מטיל את צילו על כל השבוע. לכן, אני לא מצליחה למצוא אף נקודה כזו. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: קצת לידי מתנגן "שייקספיר מאוהב" ברקע, אז שום שיר לא יכול ממש להתנגן. אבל אם אני חושבת על זה, באחורי ראשי מתנגן צליל עמום של יבבה. - הספר הכי טוב שקראתי: "שושלת הרואים למרחק" של רובין הוב. יאללה יעל, מתי אני קוראת את זה בסכמ"ש שלך? - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי סרטים השבוע, רק הירוז. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מרק עם קוסקוס. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: *שורקת* - הדובדבן בקצפת היה: הרגעים בהם הייתי לבד. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: השוטה והירו, לסירוגין. - רציתי להגיד תודה ל: רובין הוב, שכותבת ספרים כאלה. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה לי שקט ועוד זמן לעצמי. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: מתישהו בתחילת השבוע, כשהתאמנתי נגד הרוחות בסינגפור. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): זה שצריך להרוג את היצורים האלה בתחתית הדאנג'ן ולהשיג את החפצים שלהם. להשיג nependeath honey. ועוד כמה שאני גוררת איתי כבר עשרות רמות. - באיזו רמה אני היום: 74. - כמה רמות עליתי: 1. (הראשונה זה זמן רב, ומי יתן ורבות יבואו אחריה) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הרוחות הסינגפוריות. - מכרתי: אוברול לניר. - קניתי: כלום, נראה לי. - מצאתי: מלאאא בגדים. ויהלומים. הרוב מהרוחות מסינגפור. (דרך אגב, אולי כדאי להוסיף נתתי\קיבלתי?) תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 76! (החלטתי להציב מטרה גבוהה) - אסיים את הקווסטים: לוידעת. נראה. - אתחדש ב: לוידעת. איך אפשר לדעת? - שונות: היה לי אתמול משעמם, אז השתעשעתי בלזרוק לנובים בהנסיס מסוס ולראות אותם רודפים אחרי. זה באמת היה משעשע. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שימו לב שבמשך כל השאלון כולו לא השתמשתי באייקונים, כי החלטתי שאני מסתכת עליהם יותר מדי. זה מורגש? הודגש באמצעות מדגישומטיק

MiRi XD

New member
אניאניאני :))))

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראלי שישי.. כי התקבלתי להצטיינות במתטיקה.. - התעצבנתי בגלל:קיבלתי 85 במתמטיקה OO - התאכזבתי בגלל:כנ"ל - בכיתי בגלל:סבתא שלי בבית חולים :[ - הדבר שהכי הצחיק אותי: חברה שלי.. שהתעצבנה שאותי ואת חברה שלי לקחו למצטיינים במתמטיקה ואותה לא XD - פדיחת השבוע: אממ.. דיברתי בשיעור והמשכתי לדבר ופתאום אני קולטת ת'פרצוף של המורה להיסטוריה מולי XDDDDDDDDDD - הרגשתי טוב עם עצמי כי:אממ... הצטיינות במתמטיקה? - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: פעם אחת ולתמיד- הראד שלי הוא כמו תחנת הרדיו: רדיו ללא הפסקההההה.. כול הזמן מתחלפים השירים.. - הספר הכי טוב שקראתי: יומני הנסיכה 5 - הסרט הכי טוב שראיתי: שוברות הלבבות. - הדבר הכי טעים שאכלתי:צ'יבורקיי 3> - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה:- - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - - רציתי להגיד תודה ל:- - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:- השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא היה - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):מלאאאא - באיזו רמה אני היום: 45 - כמה רמות עליתי:0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:חלזונות אדומים XDDDDD - מכרתי: כמה ETCים לNPC - קניתי: כלום - מצאתי:מלא דברים O.O תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 46? - אסיים את הקווסטים: כולם ><" - אתחדש ב:לודעת - שונות:שהגיילד מאסטר שהוא במקרה חבר ממש טוב שלי ידבר איתי @@@

ווינגז

New member
Stuffed animals are always right

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראה לי שהיום, נוצל כמו שצריך למנוחה. - התעצבנתי בגלל: שלא אמורים להתייחס אליי ככה. - התאכזבתי בגלל: תכננתי לנסוע (וגם, עשיתי טעות). - בכיתי בגלל: צעקות ובדידות. אה, וגם כי ניסיתי לקנות בגדים והיה נוראי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: בטח היה משהו. - פדיחת השבוע: עשיתי טעות ושלחתי צלם באיחור.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הסתדרתי למרות הכל. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Winners - K's Choice - הספר הכי טוב שקראתי: באופן מפתיע, "עיין ערך - 'אהבה'", למרות שהוא באמת משתפר. - הסרט הכי טוב שראיתי: היה משהו, אני יודעת שהיה משהו. סתם סרטי נקבות. - הדבר הכי טעים שאכלתי: סלט עם כל מיני דברים טעימים בפנים.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
If I could, if I could wear all your clothes I'd still be different And if I had your speaking voice I'd never whisper I'd talk and talk and talk K's Choice - Winners​
- הדובדבן בקצפת היה: הכלבים המקסימים שלי, האמת. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: החברים מהצבא. - רציתי להגיד תודה ל: סיון המקסימה שעזרה לי היום, ולהוריי [או הורה] שהביאוני עד הלום. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לישוווווון השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום, היום היחיד ששיחקתי אני חושבת. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): זה עם 300 חבילות האורז. - באיזו רמה אני היום: 37.
- כמה רמות עליתי: שתיים (היום!) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: היה כיף באופן כללי. - מכרתי: כל מיני דרופים חסרי חשיבות. - קניתי: שיקויים, הרבה. - מצאתי: דרופים חסרי חשיבות ^ תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 40? - אסיים את הקווסטים: מה שיש - אתחדש ב: ציוד לרמה 40? - שונות: תודה לסיון שעזרה לי למצוא Weighted Earrings היום, וגם לליז שנתנה לי כיוון לגבי בעיות השינה.

למעלה