|פטריה|

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

Don Nirtin

New member
לה לה לה../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול והיום. - התעצבנתי בגלל: יום חמישי. למי אכפת מההרצאה. - התאכזבתי בגלל: יום חמישי. - בכיתי בגלל: ---- - הדבר שהכי הצחיק אותי: הגיחוך והאבסורד בזה שהיה לי שבוע קצר. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: ---- - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ---- - הספר הכי טוב שקראתי: ----- - הסרט הכי טוב שראיתי: ----- - הדבר הכי טעים שאכלתי: טחינה של סבתא. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: -------- - הדובדבן בקצפת היה: ------- - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אותם אנשים מלפני שבוע. וזה שלפניו. וזה שלפניו. - רציתי להגיד תודה ל: א'. בתאלה, נעמונת, ועוד כמה שאין לי כוונה לאזכר כאן. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שייגמר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום ואתמול. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): פורטר צ'אלנג'. כל ה200 שיניים והגולמים בשביל פאקינג 8 ORES? - באיזו רמה אני היום: 67. עדיין. כוסעמק. - כמה רמות עליתי: ------ - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:EXTRA D. - מכרתי: ----- - קניתי: ----- - מצאתי: גלגל שחור, כובע לקשת לרמה 50, שטויות לרמה 40, גלימה ירוקה מLPQ שמישהו זרק, אותה גלימה גם נפלה מEXTRA D, מגילה אפלה לCAPE שמעלה MP, ויותר מדי GRNET
. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 68? - אסיים את הקווסטים: כנראה הקווסט של הקוסמים. זה שצריך חתיכת ירח. אם יהיה לי כוח הלגיע לאליניה... - אתחדש ב: תרופות. כרגיל. - שונות: ----- - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: לייף איז סאקס. תתמודדו עם זה. ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

noam 500

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo133.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:שישי - התעצבנתי בגלל:אנטיביוטיקה
- התאכזבתי בגלל:אנטיביוטיקה
- בכיתי בגלל:- - הדבר שהכי הצחיק אותי:"אריסון קנתה לבר מצווה של הילד פרק בסדרה "האי" אך כעת מתברר: הבן של שרי אריסון בכלל לא שהה באי, אלא קיבל מההפקה חדר במלון" - הרגשתי טוב עם עצמי כי:- - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:grace kelly-mika - הספר הכי טוב שקראתי:- - הסרט הכי טוב שראיתי:נרניה - הדבר הכי טעים שאכלתי:אנטיביוטיקה
(יש לזה טעם מתוק) - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:- - הדובדבן בקצפת היה:יום שישי - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:- - רציתי להגיד תודה ל:הורי שהביאוני עד הלום - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:שישי - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):להרוג 100 קפיטן ו 100 קרו - באיזו רמה אני היום:54 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:- (אני קלריק ועושה LMPQ ) - מכרתי:- - קניתי:OVERALL ללבל 58 ןכובע ללבל 60 - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:55 או 54 ו 50% - אסיים את הקווסטים:אולי של קפיטן וקרו - אתחדש ב:- - שונות: תזללו ממתקים זה תורם לשיניים
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:

sapir aloud555

New member
מעו.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שלישי~ - התעצבנתי בגלל: אחי ומעצמי - התאכזבתי בגלל: הוריי - בכיתי בגלל: לא בכיתי - הדבר שהכי הצחיק אותי: למידה לבגרות בספרות. האהא. D: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני עושה משהו! - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Weezer - Pork & Beans - הספר הכי טוב שקראתי: התגנבות יחידים - י"ק - הסרט הכי טוב שראיתי: לא זכור לי - הדבר הכי טעים שאכלתי: מאכלי שבת למיניהם - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: מנוחת שבת, I guess. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לין וג'ון~ - רציתי להגיד תודה ל: נ"ל. הרסתי לכם את החיים. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: .. הא, אשמור את זה לעצמי. השבוע במשחק: לא שחקתי~ - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ..
+ תמונה רנדומלית.

למעלה