גם אני, באיחור
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום של המשחק בפורום, אני לא לגמרי זוכרת מה היה בו חוץ משיחות ממש מצחיקות עם יעל וסיון, אבל אני די בטוחה שהיה עוד משהו. אה, וגם שישי כי ישבתי עם בני הדודים בקליניקה ושיחקנו משחקים ישנים וכיפיים כאלו, כמו "נחש מי", "סולמות ונחשים" ו"מלך הטריוויה", והיה פשוט מעולה. אה, וגם כי גיליתי שאני לא כ"כ גרועה בקליעה למטרה. - התעצבנתי בגלל: אנשים שחושבים שבגלל שהם נמצאים בעמדת כח, הם יכולים לנצל את זה בלי להתחשב בהיגיון. - התאכזבתי בגלל: שממש קיוויתי שמשהו מסויים יקרה בחופש הזה, ובסוף זה לא יצא לפועל. - בכיתי בגלל: איזה קטע בטלוויזיה שגרם לכל מיני דברים לצוף.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: "מעכשיו אסור לך לתת לי שאלות בלי תשובות!!!!!!!!!! נמאס לי!!!!!!!" - פדיחת השבוע: לא זכור לי משהו... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: בסופו של דבר התמודדתי. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Believe - K's Choice - הספר הכי טוב שקראתי: אני לא חושבת שיצא לי לקרוא יותר מידי השבוע... - הסרט הכי טוב שראיתי: לחלוטין קלולס וגריז, כזה קאלט. סרטים כיפיים כאלו שלא צריך לחשוב יותר מידי כשרואים אותם. - הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגה אצל סבא וסבתא. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: זה קצת ארוך הפעם, אבל לא כל השיר
תודה! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע? שביום רביעי יבינו פתאום שבכלל לא צריך את הצבא בישראל, ויתחיל שלום עולמי. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: בטח היה איזה יום כיפי עם יעל, הכל מתבלבל לי בראש כי חלק מהשבוע כבר וזה לא נחשב. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אין קווסטים מעיקים ברמות האלו.
- באיזו רמה אני היום: 27? 28? אני לא בטוחה. - כמה רמות עליתי: שוב, אני כבר לא זוכרת, נראה לי שלפחות חמש. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: המממ, כל דבר כמעט. - מכרתי: סתם דרופים, נראה לי. - קניתי: שיקויים, וווווי. - מצאתי: המממ, סתם סקרולים. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: תנו לי לחזור אליכם עם זה ברגע שיהיה לי אינטרנט בבית. - אסיים את הקווסטים: מה שיהיה. - אתחדש ב: לא יודעת, ציוד לרמות המתאימות, אם אצטרך. - שונות: אני אוהבת קווסטי קפיצה, עשיתי כ"כ הרבה השבוע (ובשביל הכיף!) - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: האינטרנט שלי בבית לא עובד, אני מקווה שאחרי החג נסדר את זה. עד אז לא תהיה לי כ"כ גישה למחשב, אז תהיו ילדים טובים ואל תקשו על יעל. האנשים שיש להם את הפלאפון שלי, אני זמינה אם אתם צריכים משהו.
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום של המשחק בפורום, אני לא לגמרי זוכרת מה היה בו חוץ משיחות ממש מצחיקות עם יעל וסיון, אבל אני די בטוחה שהיה עוד משהו. אה, וגם שישי כי ישבתי עם בני הדודים בקליניקה ושיחקנו משחקים ישנים וכיפיים כאלו, כמו "נחש מי", "סולמות ונחשים" ו"מלך הטריוויה", והיה פשוט מעולה. אה, וגם כי גיליתי שאני לא כ"כ גרועה בקליעה למטרה. - התעצבנתי בגלל: אנשים שחושבים שבגלל שהם נמצאים בעמדת כח, הם יכולים לנצל את זה בלי להתחשב בהיגיון. - התאכזבתי בגלל: שממש קיוויתי שמשהו מסויים יקרה בחופש הזה, ובסוף זה לא יצא לפועל. - בכיתי בגלל: איזה קטע בטלוויזיה שגרם לכל מיני דברים לצוף.
Bravely I look further than I see Knowing things I know I cannot be, not now I'm so aware of where I am, but I don't know where that is And there's something right in front of me and I Touch the fingers of my hand And I wonder if it's me Holding on and on to Theories of prosperity Someone who can promise me I believe in me Tomorrow I was nothing, yesterday I'll be Time has fooled me into thinking it's a part of me Nothing in this room but empty space No me, no world, no mind, no face Touch the fingers of my hand and tell me if it's me Holding on and on to Love, what else is real A religion that appeals to me, oh I believe in me Can you turn me off for just a second, please Turn me into something faceless, weightless, mindless, homeless Vacuum state of peace
- הדובדבן בקצפת היה: שבוע בלי התקפים כמעט! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הממ, בנות הדודות שלי, אני חושבת. - רציתי להגיד תודה ל: גלית המקסימה שאמרה את כל הדברים הנכונים באיזו שיחה שהייתה לנו אחרי שעבר עליי לילה של בכי.