../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif

יום הזוי.
קודם כל מזל טוב לי, עליתי ליגה- אני רמה 40 עם 60%. חשבתי להיכנס ולעשות CPQעד צאת נשמתי,אבל אז ניר הודיע בBL שיש משימה חדשה עם עלים,אז הלכתי לבדוק את העניין. אספתי עלים וקיבלתי את העלה המגניב +5דקס,ואז הלכתי לאסוף עוד 25 ושדרגתי אותו ל6דקס. [מזלD:] ואז החלטתי לעשות טיול ולהשיג את הבגדים שלי לרמה 40 באל נת'. שאלתיבגילדהאם למישהויש מגילות למגדל אורביס ואחד הידידים שלי שבדיוק היה באורביס הביא לי כמה,ובאותה השנייה ליז התחברה. העולם הקטן של מייפל- מסתבר שזה ידיד משותף [שלאהאמיןלי שאני מכירה את ליז!>:]אבלזה היה משעשע. בכל מקרה, נדדתי לאלנת' וקניתי אתהבגדים שלי..D: אם למישהו יש נעליים/כפפה לרמה 40 אני אשמח לרכוש..

[אני בברה כן?] ואז הידיד הנ"ל ביקש עזרה עם משימה שאפשר לעשות פעם ב24 שעות ואני הייתי הכי קרובה אז הלכתי לעזור. נהוא היה צריךאת הייןאורז שנותנת הילדהבפולקטאון,וזה לא נתן לואת המשימה.אז אני באתיבשביל לעשות את המשימה ולתת לו את השיקוי..XDרק מה? יש איזה 5משימות לפני שמקבלים את המשימה הנ"ל! אז הוא נגרר אילי ברחבי אקווהוKFT ועזר לי לסייםאת המשימות ואז הבאתי לו את השיקויים..XD בקיצור במקוםרמה 40 עם כמה אחוזים יצאתי הם 60%אפילוקצתיותר והמון משימות פתוחות בפולק טאון. מה גם ששידרגתי את העלה שלי בעוד מגילה ועכשיו הוא +8 דקס..

עכשיו בשביל האושר אני צריכה להשיג עוד 400NX ויהיה לי קופון לשינוי שיער,רק מה,אף אחד לא רוצה לקנות כלום..T.T"" ובאיזשהו שלב אחרהלכתי לFM לחפש את הנעליים לרמה 40, ובFM נתקלתי בשני בחורים [חשבתישהם בחורים] שלאחד מהם היה מסכת דובי, ולא ראו את הפנים. ופתאום ראיתישהואשםשלט עם חץ עליי של MY GF [מכירים שלט ורוד מהבהב?0-0] ומה התברר בסוף? זאת הייתה בחורהXD וזה היה משעשע למדי..=] הבחורה הייתה ברמה 98אומשו, והבחור ברמה 130ם.0 ואז הבחורה הלכה והמשכתילפטפט עם הבחור, שבסופו של דברהוסיףנובית שכמוני לבאדי ליסט..XD אני מרגישה ממש גאה בעצמי על זה שיש לי רמות גבוהות כל כך בתור חברים..XD עכשיו שמישהו רק ינסה לעשות עליי KS
קיצר יום הזוי!