|פטריה|ה"י 10.09

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|ה"י 10.09

בסימן הפאצ' החדש..:) מה עשיתם? מה השגתם? יאלה ספרו..D:

deisy

New member
עלה מעצבן עם DEX

יש סיכוי שהקווסט הזה חוזר? מה רוצה הדמיניסטרטורית? ואיפה אפשר להשיג את מה שהיא רוצה??

Don Nirtin

New member
כמה פעמים אמרתי לך לקרוא?!../images/Emo87.gif

היא רוצה NOTEBOOK שנופל מהמפלצות הבאות: סליים ירוק, קרו (הפיראט החום), ספר הרוח (the Ghost book), קנטאור כחול (בליפרי). יש תחרות מיוחדת של שרתים. ברה עם קארדיה וילונדה מתחרים בשאר. השרתים שיזכו בתחרות ויאספו את הכמות הכי גדוללללללללללללללללללללה של המחברות יקבלו בונוס בשבת וראשון- דאבל אקספי.

הטיZרית

New member
הקווסט עם העלה חוזר על עצמו...

יש גם אפשרות כל פעם לתת לה 25 עלים ולקבל סירופ ולשדרג איתו את העלה... (משתמשים בו כמו במגילה) ושאלה מצויינת... איך להשיג את ה NOTE BOOKS האלה??? 5 שעות רצופות... 600 עלים... ושום מחברת....

הטיZרית

New member
דאא!!!

קראתי!! רק אמרתי ש 5 שעות של אימון קיבלתי600 עלים ואפילו לא מחברת אחת.... (הייתי בקפטן וקרו) בלי קריזה בבקשה

Don Nirtin

New member
אז גם לא קראת את הדבר הבא../images/Emo87.gif

המייפל אדמינטורית הודיעה שהאייטם הזה הוא... LOW RATE DROP.

הטיZרית

New member
סבבה...

בכל מקרה בשביל זה אני לא מתאמצת.....
דאבל EXP או לא.... לא ממש משנה לי...

icy woman

New member
ניר,

אני מניחה שבימים הקרובים אהיה בפיראטים. אם תרצה, אפשר להרוג אותם יחד בפארטי

Don Nirtin

New member
אני לא אהיה כאן במשך השבוע הקרוב../images/Emo87.gif

נוסע להתרענן אצל סבתא שלי
אחזור ביום חמישי בערב....

Don Nirtin

New member
אחת ולתמיד../images/Emo87.gif

Return the notebook המשימה הזאת פשוטה. כל הסרברים מחולקים ל 3 קבוצות. קבוצה A- סקניה קארידיה ובלוקן קבוצה B- ברה קהיני וילונדה קבוצה C- ברואה וינדיה ומארידיה. על כל הקבוצות לאסוף כמה מחברות שהם יכולים מיום רביעי עד יום שלישי. בהקבוטצה המנצחת תקבל בונוס EXP מיום שבת עד יום ראשון. לבירור המנצחים יש לבדוק באתר. קרדיט למייפל סטורי ישראל~

Don Nirtin

New member
שימו לב שימו לב שימו לב../images/Emo18.gif../images/Emo87.gif

בנוסף לבלגן שהולך עם המיני דאנג'ן מסתבר שגם אדם שסתם עובר בNLC מקבל באן. תתרחקו מNLC ומהמיני דאנג'ן. אלו באגים רציניים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|יום הזוי.

קודם כל מזל טוב לי, עליתי ליגה- אני רמה 40 עם 60%. חשבתי להיכנס ולעשות CPQעד צאת נשמתי,אבל אז ניר הודיע בBL שיש משימה חדשה עם עלים,אז הלכתי לבדוק את העניין. אספתי עלים וקיבלתי את העלה המגניב +5דקס,ואז הלכתי לאסוף עוד 25 ושדרגתי אותו ל6דקס. [מזלD:] ואז החלטתי לעשות טיול ולהשיג את הבגדים שלי לרמה 40 באל נת'. שאלתיבגילדהאם למישהויש מגילות למגדל אורביס ואחד הידידים שלי שבדיוק היה באורביס הביא לי כמה,ובאותה השנייה ליז התחברה. העולם הקטן של מייפל- מסתבר שזה ידיד משותף [שלאהאמיןלי שאני מכירה את ליז!>:]אבלזה היה משעשע. בכל מקרה, נדדתי לאלנת' וקניתי אתהבגדים שלי..D: אם למישהו יש נעליים/כפפה לרמה 40 אני אשמח לרכוש..:) [אני בברה כן?] ואז הידיד הנ"ל ביקש עזרה עם משימה שאפשר לעשות פעם ב24 שעות ואני הייתי הכי קרובה אז הלכתי לעזור. נהוא היה צריךאת הייןאורז שנותנת הילדהבפולקטאון,וזה לא נתן לואת המשימה.אז אני באתיבשביל לעשות את המשימה ולתת לו את השיקוי..XDרק מה? יש איזה 5משימות לפני שמקבלים את המשימה הנ"ל! אז הוא נגרר אילי ברחבי אקווהוKFT ועזר לי לסייםאת המשימות ואז הבאתי לו את השיקויים..XD בקיצור במקוםרמה 40 עם כמה אחוזים יצאתי הם 60%אפילוקצתיותר והמון משימות פתוחות בפולק טאון. מה גם ששידרגתי את העלה שלי בעוד מגילה ועכשיו הוא +8 דקס..:) עכשיו בשביל האושר אני צריכה להשיג עוד 400NX ויהיה לי קופון לשינוי שיער,רק מה,אף אחד לא רוצה לקנות כלום..T.T"" ובאיזשהו שלב אחרהלכתי לFM לחפש את הנעליים לרמה 40, ובFM נתקלתי בשני בחורים [חשבתישהם בחורים] שלאחד מהם היה מסכת דובי, ולא ראו את הפנים. ופתאום ראיתישהואשםשלט עם חץ עליי של MY GF [מכירים שלט ורוד מהבהב?0-0] ומה התברר בסוף? זאת הייתה בחורהXD וזה היה משעשע למדי..=] הבחורה הייתה ברמה 98אומשו, והבחור ברמה 130ם.0 ואז הבחורה הלכה והמשכתילפטפט עם הבחור, שבסופו של דברהוסיףנובית שכמוני לבאדי ליסט..XD אני מרגישה ממש גאה בעצמי על זה שיש לי רמות גבוהות כל כך בתור חברים..XD עכשיו שמישהו רק ינסה לעשות עליי KS
קיצר יום הזוי!

IceFairy

New member
זה היה באמת משעשע ../images/Emo23.gif

מאט הוא אחד הידידים הכי הכי טובים שלי במייפל, הוא חכם בצורה בלתי רגילה, את יכולה שעות לשבת ולדבר איתו על כל נושא שבעולם והוא יפתח את הנושא מכאן ועד חו"ל, הוא מקסים, משעשע, ובעיקר תמיד אומר mrow :3 הוא משוגע על חתולים אגב חח, אין עליו, הוא חבר טוב של טום, בקיצור, כן, עולם קטן, גם במייפל חח, אגב, זה לא פעם ראשונה כשקראו בשם שלי בבאדי ליסט ושאלו אם מכירים אותי, הסתובבתי כנראה ביותר מדיי מפות
איזה כיף לראות אותך חזרה בבאדי ליסט.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo23.gif

גם שלי..:) ואנחנו יושבים ומדברים המון זמן בגילד צ'אט..חחחח והאהבהשלולחתולים היה אחדהדבריםהראשונים שגיליתיעליו,ומאזאניתמיד עושה לו*PET* והוא מגרגר...חחחח אוי זה נשמע מוזר בעברית..XD כייף לחזור לבאדי ליסט, יש הרבה יותר מוטיבציה כשרואים אנשים מהבאדי מתחברים, מאשר כשאף אחד לא מחובר..XD

לבנדר א

New member
השגתי את העלים בשתי הדמויות

בפריסטית יצא לי LUK, כבר השתמשתי בשני סירופים ועכשיו הוא 8LUK. בקוסמת רמה 46 יצא לשמחתי INT, השתמשתי בסירופ אחד אבל הוא נשאר עם 5.

למעלה