נו, אמרתי שאני לא יודעת. יש לי בייס של PPKH ואני לא זוכרת איזה בייס זה הוא.
י יו יו3 New member 21/3/06 #68 נו, אמרתי שאני לא יודעת.../images/Emo204.gif יש לי בייס של PPKH ואני לא זוכרת איזה בייס זה הוא.
B BiDriL New member 20/3/06 #26 ../images/Emo210.gifואו../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif יש לה קרחות-בתכלת. ותעשי צדאחורי לקוקיות^^
../images/Emo210.gifואו../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif יש לה קרחות-בתכלת. ותעשי צדאחורי לקוקיות^^
B behind the masc New member 20/3/06 #30 ../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif הו, אני אוהבתץ את הדוליז שלך
M mirymoo New member 20/3/06 #48 ../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifממש יפה ומקורי איך אני ךלא חשבתי על זה-אמממ אוליי כי אין לי רעיונות מקוריים! או וול.. זה ממש מדהים
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifממש יפה ומקורי איך אני ךלא חשבתי על זה-אמממ אוליי כי אין לי רעיונות מקוריים! או וול.. זה ממש מדהים
D Dandoka New member 20/3/06 #57 ---> הנה עשיתי תיקון קרחות! אני לא בטוחה שזה נראה בסדר, קשה לי לעשות את זה כי השיער איפה שהייתה קרחת אמור להגיע מאחורי האזניים ואז מה שעשיתי אמור לצאת מאחורי הראש בתור קוקייה... ררר הסתבכתי. בקיצור.. זה נראה הגיוני עכשיו? איזה כיף שאתן אוהבות אותה!
---> הנה עשיתי תיקון קרחות! אני לא בטוחה שזה נראה בסדר, קשה לי לעשות את זה כי השיער איפה שהייתה קרחת אמור להגיע מאחורי האזניים ואז מה שעשיתי אמור לצאת מאחורי הראש בתור קוקייה... ררר הסתבכתי. בקיצור.. זה נראה הגיוני עכשיו? איזה כיף שאתן אוהבות אותה!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 20/3/06 #27 עזבו את זה שהיא לא שלמה../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif בייס מהופקפה. לתחרות מיס פורום דוליז. היא יומיום. אני אוהבת את הסוודר^-. השער רע:|. מה להוסיף? איך לשנות?:].
עזבו את זה שהיא לא שלמה../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif בייס מהופקפה. לתחרות מיס פורום דוליז. היא יומיום. אני אוהבת את הסוודר^-. השער רע:|. מה להוסיף? איך לשנות?:].
B behind the masc New member 20/3/06 #31 ../images/Emo210.gifלאמא שלי יש כזאת חולצהD: אעעא מדהימה מוכשרת שכמותך השיער מדהים הלחולצה מעלפת|מאובה| פשוט אררר
../images/Emo210.gifלאמא שלי יש כזאת חולצהD: אעעא מדהימה מוכשרת שכמותך השיער מדהים הלחולצה מעלפת|מאובה| פשוט אררר
B Bleeding Roses New member 20/3/06 #42 ../images/Emo90.gif../images/Emo99.gifמדהימה! אבל! היא פשוט דורשת הצללת על לשיער.
S shooroo New member 20/3/06 #59 אוף איך את עושה את זה ;[ כל הקפלים אצלך וזה, הכל תמיד כל כך... במקום ;; הסוודר משגע. בשיער את מסוגלת ליותר אני חושבת, אבל גם הוא נורא יפה. אני כל כך אוהבת לראות דוליז שלך[:
אוף איך את עושה את זה ;[ כל הקפלים אצלך וזה, הכל תמיד כל כך... במקום ;; הסוודר משגע. בשיער את מסוגלת ליותר אני חושבת, אבל גם הוא נורא יפה. אני כל כך אוהבת לראות דוליז שלך[: