Stinki Winki

New member
טונייייייייייייייי../images/Emo99.gif

הועע איכות, איכות. הדולי מדהימה
אהבתי את המכנסיים! יצא ממש דומה, ידעתי שזה הוא לפני שקראתי את ההודעה[:

נׁעה

New member
תודה לכולכן ../images/Emo13.gif

מזת'ומרת "אפקטים"? לקחתי את הדוגמה מבגד שהבנאדם אשכרה לבש, הדבקתי בפוטושופ, ועשיתי את השכבה קצת שקופה. מעבר לזה הכל ביד. זה נקרא "אפקטים"? אם כן, אני מודה באשמה, מה 'כפת לי, יצא לי מאגניב
על השיער והנעליים אני אנסה לעבוד (למרות שאני לא לגמרי בטוחה מה לא בסדר בנעליים כמו שהן עכשיו, אבל אני אשרוד) את החולצה אני נורא אוהבת כמו שהיא. הקו שיש לו על המכנס הוא לא בדיוק קו אור, הוא חלק מהדוגמה שיש על המכנס.. אבל אם הוא באמת מפריע אני אנסה לטשטש אותו קצת או משהו. ונעה, ממש שימחת אותי - גם כי זה נורא כיף לשמוע שהצלחתי ויצא דומה, וגם כי זה תמיד מגניב למצוא אנשים איכותיים ששומעים סונאטה.
ושמחה שאהבתן
הממ, זה יצא ארוך.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifיש לי דולי../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

רקיע,מיס פורום. אני אשתדל להגיב לכן
באמת.

נׁעה

New member
היא נורא חמודה

ואני אוהבת את הצמות שלה
אבל היא קצת ריקה, במיוחד באיזור הרגליים.. למרות שזה בעיקרון די בלתי נמנע כשעושים דולי עם בגד ים, אבל נו. לא יודעת.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשללה בום.

הייD: הופ קפה מיס פורום. תגובה למגיבה וכל זה><" איכס החצאית פקינג מכוערת אממלמיס פורום והמכנסיים בכוונה כאלו מקומטות וזוהרות כי זה מכנסי עור=]

Dandoka

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

איזו מגניבה!!! ממש אהבתי! =]]] רק שתי היערות--> 1. בחצאית ממש מתחת לחגורה תעשי צל. 2. נראה לי כדאי להוסיף אפילו עוד צל מתחת לציצי, חסר לי בעיניים @_@

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאבל אבל זאת אמורה להיות חצאית

סקוטית ואם זה סתם חצאית זה לא שווה
כאילו על מכנסיים><" עזבי לא הבנתי תצמיXD איכ נראה לי אני אעשה באפקטים
לאא!!! לא אפקטים אסור!
!!אני יודעת..האמ אני אעשה מה שאת עשית בדולי שלך לפונצוD:|כמהמקורימצידילהעתיקאתרעיונותיך|רק אם מסכימה><" לקחת תמונה ולעשות אותה חציש שקופהD:

יו יו3

New member
PPKH../images/Emo204.gif

נראלי
אני אף פעם לא יודעת מאיפה הבייסים
עשיתי אותה שטוחה
אני זקוקה לתגובה בונההההההההה! ולטיוט

למעלה