תקופות...

ייסאן

New member
../images/Emo48.gifתקופות...

תקופות שבא לכם יותר, שאתם זקוקים יותר, שממש קשה לכם לא.... להתעסק בערפדים על שלל צדיהם. במה זה מתבטא אצלכם? מתי? כמה זמן בערך? מה הטריגר שלכם/שלכן לכל העניין?

Rose131

New member
תקופות מחורבנות בעיקר.

כלומר, כשחרא לי אני מין כזה "אוי, אם רק הייתי ערפדית עכשיו הייתי כבר מראה לו מה זה" או מין כזה אחרי איזה ריב עם ההורים "חבל שדרלה לא פה כדי לערפד אותי ואז הייתי חוזרת למסע נקמה". אבל בעיקר כשמחורבן או כשאנשים אחרים מעצבנים אני סתם כזה מדמיינת לי עולם אחר כדי להתעלם מהעולם שאני נמצאת בו עכשיו. וזה מתבטא בעיקר בדמיון ומחשבות אבל כמובן שגם בכתיבה, חיפוש מידע, חרישה על ציטוטים מאנג'ל, וכו'..

ShAhArnavonXD

New member
כמעט כל הזמן..

ברגע שנכנסתי לפורום כתבתי את זה.. אני אחת שממש ממש חובבת את הדברים הלאה.. בעיקר את התקופות של האינקוויזיציה והמהפכה הצרפתית.... אני אוהבת את זה מאוד...זה מושך אותי וזה אפל... בתקופות האלה גם היו את כל עלילות הדם על היהודים,יצרו את הדמות הסטריוטיפית שיהודי הוא ערפד,חוטף ילדים נוצרים ושותה את דמם... כששמעתי על זה נכנסתי יותר לעומק הדברים והתחלתי לחקור ממש ממש בקפידה... כל העיניין הזה בא לידי ביטוי לאו דווקה באיך שאני ניראת..לא. אני ניראת כמו כל ילדה בגיל 14,אני לא גותית,אני לא פקצה (=\)אני לא חושבת שאני פריקית,ולא חושבת שאני חנונית... אבל המחשבות שלי....המחשבות שלי מתקשרות לערפדים וליצורי אופל למיניהם.. זה בא לידי ביטוי בספרים שאני קוראת סרטים שאני רואה וגם קצת במוסיקה שאני שומעת זהו..סיימתי לחפור..
נ.ב-באתר הזה::..http://www.vampirewear.com/ הבנתי שהרבה מכם קונים.. יש שם איזה שהוא פריט שממש מצא חן בעיני..ורציתי לשאול אם האתר הזה בטוח.. זאת אומרת אם אני נותנת מ'ס חשבון בנק או מה שצריך (לא מבינה בזה..)ולא ישתמשו בזה לרעה אח"כ ואם המוצר באמת מגיע.. ההורים שלי לא ממש בוטחים באתרים שכאלה.. אז אם תוכלו לענות לא אני ישמח...

קרניjack

New member
אני לא יודעת מי אמר לך שהרבה קונים

מפה מהאתר -Brownie s הזמינה שרשרת מאתר, לא יודעת אם זה.

ShAhArnavonXD

New member
אוקיי...

אז תכתבו תגובות שהאתר הזה ממש טוב.... ושהמוצר מגיע... ולא משתמשים לרעה במ"ס חשבון אח"כ.. ואז אני יראה להם את התגובות-אולי הם ישתכנעו...
חח סתם סתם... אבל ברצינות..ניראה לכם שהאתר אמין...אם מישהו קנה בו..ויודע אז בבקשה תגידו לי...

Sensorium

New member
בתקופות 'פילוספיות' כאלו שלי

בתקופות שאני מתבודדת ושקטה, מרוחקת משהו, כשאני עצובה. אז אני חושבת לא מעט על ערפדים.

קרניjack

New member
תקופות של התכנסות בעצמי

תקופות "דיכאון" כאלה, שאני נותנת לדמיון שלי לסחוף אותי למכל מיני מחוזות אחרים ולשכוח ממה שעושה לי רע, אז גם בין היתר מדובר בערפדים. בעיקר בכל מה שהוא על טבעי ויכול להזיק ל"אוייבים" שלי
אבל גם ששורה עליי רוח הערפדות אחריי שאני צופה בסרט/סידרה (לרוב מדובר בפרקים נוסטלגיים של באפי, או בסרט ערפדים אחר) הם נכנסים לי לראש. אם מדובר בלעבור ברחוב חשוך או להציץ מהחלון ולהיסחף עם הרעיון שצופים בי. בדר"כ זה מתבטא בכתיבה או ציור, וחיפוש באינרנט אחרי עוד אתרים ערפדים וחומרים עליהם.

בתקופות שאני נוטה לנוסטלגיה,

אני שולפת את הדיוידי של ראיון עם הערפד, או רואה את זה כשזה משודר בטלוויזיה, הרבה פעמים עם עוד אנשים שגררתי, כיף :] בדרך כלל סתם רואה סרט כשהוא בטלוויזיה, או כשמשעמם לי מחפשת דברים באינטרנט כזה... אבל את החרישות הכי גדולות בנושא עשיתי לאחר הרצאה זוועתית שהרגשתי שאני יודעת פי אלף יותר מהמרצה והחלטתי שאני רוצה להרצות בעצמי
(עד שהתחלתי להפנים שאני ביישנית מידי ובחיים לא אעשה את זה באמת).

ה צ פ ע

New member
לאחרונה, יוצא לי רבות לדון בנושא...

לחשוב על הנושא וסתם לבהות בענין גם;) (קשה שחבר'ה מהעבודה כבר מכירים ת'שגעונות שלי;) בין היתר: ההתגנבויות השקטות מאחורי אנשים וגרימת התקפים:) (כמה שאוהב להפתיע אנשים:) אההה, כן, במשרד, כל עוד אני לבדי, החדר לא מואר, חשוך!:) וכך עובד...

בלילות חורפיים ובודדים.

זה בא לידי ביטוי כשאני קוראת עליהם הרבה בעיקר.

Lory Lee

New member
אני חושבת שבעיקר בלילות...

וחוץ מזה גם בתקופות קשות או בזמנים בהם יוצא לי לכתוב הרבה ואני יכולה לקבל מזה המון השראה...

למעלה