תירוש ישן...

naatz

New member
../images/Emo48.gif תירוש ישן... ../images/Emo4.gif

מצאתי בארונות בבית שלי יין תירוש ישן (לא ממש יין. יותר מיץ ענבים שכזה.) של כרמל מזרחי (כמובן). הכל טוב ויפה, חוץ מתאריך המילוי שלו - אוקטובר 1977 (באמת! 10/77!) אני כמובן הצעתי להיפטר ממנו ולקנות חדש (לא שמישהו שותה את זה - זה שרד כ"כ הרבה זמן..!) אבל - ההורים האשכנזים מתעקשים שזה לא מתקלקל - והציעו לי לנסות ולראות אם זה עדיין טוב. וכאן הדילמה: אני רוצה להימנע מהבהלה מטורפת לאיכילוב כשאני מפרפר ומקציף יין ענבים תירוש מהפה. תירוש משנת 1977 (בציר 77...) שישב במקום קריר ומוצל - מתקלקל? (על הבקבוק אין תאריך אחרון לשיווק. אני לא חושב שבכרמל מזרחי חשבו שזה ישב בארון כל-כך הרבה זמן). אולי אפשר למכור את זה בחזרה לכרמל מזרחי? שיכניסו את זה למוזיאון שלהם או משהו?
תודה. naatz

okok4

New member
אין לך איזה בעל חיים שאפשר לבדוק

עליו קודם? (אנשים, לא לקפוץ, זאת בדיחה). אני לא ממליץ לשתות, אבל פנייה לכרמל מזרחי ניראת לי בהחלט פתרון. אולי אפילו תרוויח כמה גרושים. בכל אופן, לחיים

naatz

New member
באמת רעיון מצויין.

איך לא חשבתי על זה בעצמי???? אגב - אחרי זה מצאתי גם וודקה מ1970...
תודה! naatz

itaf10

New member
קרה לי מקרה דומה...

פשוט היין שינה קצת את טעמו... כל אחד וטעמו הוא!!! אינני יודעת באם היה מקולקל, אבל שתינו אותו על אף הטעם המוזר. כמובן כל אחד קיטר בלי יוצא מן הכלל, שיתוף פעולה המוני. האם הוא נשאר ריק??????? חלילה, כולם טענו וקיטרו על אף טעמו המיוחד
אגב, נשארנו בחיים, לא רוצה לקחת חלילה אחריות על בריאותכם. באם הגעתם לגיל של שתיית יין אז אתם מספיק בוגרים להחליט... לבריאות
והנאה. שיהיה לחיים טובים

Reznik

New member
וודקה?!?!

שלום אתם לא מכירים אותי אבל עוד תכירו ודרך אגב הוודקה לא מתקלקלת (זה בדוק) REZNIKH

naatz

New member
חחח... דווקא את הוודקה

זרקנו בלי ויכוח :) היא נראתה עכורה קצת. תודה! naatz

עוד משהו

קודם כל בקשר לתירוש, שאלתי היום מישהו שמבין ביינות וזה תשובתו: תירוש מחזיק בערך שנתיים עד שלוש במצב תקין לאחר מכן טעמו משתנה, גם יין לבן מחזיק תקופה קצרה (עד 4 שנים) ולאחר מכן משנה את טעמו לטעם של חומץ(?!). תוכל לכתוב מכתב לכרמל מזרחי כפי שכבר הציעו לך, ותוכל לכתוב מכתב מטורף כיד הדימיון, דוגמאות למכתבים מטורפים תוכל למצא בשגריר על הירח שנמצא ברשימת קישורי הפורום או בספר האזרח י´ בהצלחה נועם

rizla

New member
המון ../images/Emo51.gif לנועם על הלינק לשגריר

קודם כל, אני שכן מפורום מוזיקה ומבקר בפורום הזה הרבה. זה אחד הפורומים המצויינים שראיתי ואני ממש נהנה פה. הלינק לשגריר על הירח הוא אחד הלינקים היותר מעולים שקיבלתי/מצאתי בזמן האחרון.אז תודה. peace and love to all ובוריס מוסיף:"תגיד להם, רוסים זה טוב", אז אני אומר.

naatz

New member
התשובה היבשה של כרמל מזרחי

לקוח יקר., אני מודה לך על פנייתך. מיץ תירוש, בניגוד ליין, אין ליישן ואין לשמור שנים נוספות. יש לשתות את מיץ התירוש ולהנות ממנו באותה שנה. כל התיישנות רק מזיקה ולא משבחת. אשמח לשרתך בכל עת בברכה גילה מזכירת אגף השיווק

למעלה