../images/Emo48.gif תירוש ישן... ../images/Emo4.gif
מצאתי בארונות בבית שלי יין תירוש ישן (לא ממש יין. יותר מיץ ענבים שכזה.) של כרמל מזרחי (כמובן). הכל טוב ויפה, חוץ מתאריך המילוי שלו - אוקטובר 1977 (באמת! 10/77!) אני כמובן הצעתי להיפטר ממנו ולקנות חדש (לא שמישהו שותה את זה - זה שרד כ"כ הרבה זמן..!) אבל - ההורים האשכנזים מתעקשים שזה לא מתקלקל - והציעו לי לנסות ולראות אם זה עדיין טוב. וכאן הדילמה: אני רוצה להימנע מהבהלה מטורפת לאיכילוב כשאני מפרפר ומקציף יין ענבים תירוש מהפה. תירוש משנת 1977 (בציר 77...) שישב במקום קריר ומוצל - מתקלקל? (על הבקבוק אין תאריך אחרון לשיווק. אני לא חושב שבכרמל מזרחי חשבו שזה ישב בארון כל-כך הרבה זמן). אולי אפשר למכור את זה בחזרה לכרמל מזרחי? שיכניסו את זה למוזיאון שלהם או משהו?
תודה. naatz
מצאתי בארונות בבית שלי יין תירוש ישן (לא ממש יין. יותר מיץ ענבים שכזה.) של כרמל מזרחי (כמובן). הכל טוב ויפה, חוץ מתאריך המילוי שלו - אוקטובר 1977 (באמת! 10/77!) אני כמובן הצעתי להיפטר ממנו ולקנות חדש (לא שמישהו שותה את זה - זה שרד כ"כ הרבה זמן..!) אבל - ההורים האשכנזים מתעקשים שזה לא מתקלקל - והציעו לי לנסות ולראות אם זה עדיין טוב. וכאן הדילמה: אני רוצה להימנע מהבהלה מטורפת לאיכילוב כשאני מפרפר ומקציף יין ענבים תירוש מהפה. תירוש משנת 1977 (בציר 77...) שישב במקום קריר ומוצל - מתקלקל? (על הבקבוק אין תאריך אחרון לשיווק. אני לא חושב שבכרמל מזרחי חשבו שזה ישב בארון כל-כך הרבה זמן). אולי אפשר למכור את זה בחזרה לכרמל מזרחי? שיכניסו את זה למוזיאון שלהם או משהו?