../images/Emo127.gif צכלצ ../images/Emo127.gif
הכל התחיל ביום שני: לירוי עשה סבב טלפונים והודיע לכולנו בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שביום שיש הולכים לצכלצ. לא עזרו התחנונים (ספיינבאר חייב ללמוד למבחן /המהממת משפצת את הדירה החדשה – אגב, תתחדשו... /אנחנו יוצאים גם ביום רביעי, וגם ביום חמישי...) רק משנה תורן קיבל פטור (נו, צה"ל...). במהלך כל השבוע לירוי וידא בעקשנות מעוררת הערצה שאף אחד לא מבריז, וכך הגיע יום שישי ומצאנו את עצמנו בדרך לצכלצ... המהממת לא איחרה לאסוף אותי (1+), ונראתה נפלא (1+). הגענו בזמן לצכלצ (1+). ספיינבאר כבר חיכה לנו שם (1+), תגיד, אתה תמיד נראה כ"כ טוב כשעוברות עליך תקופות דאון? (1+). לירוי (בנצנצים, שלא היו מביישים את קסנאדו בעצמו 1+), וקינגעומרי המקסים (1+) איחרו ב- 20 (!) דקות (1-
), אבל ללירוי יש דרכים לפייס אותי כשאני כועסת...
המהממת נשארה לחכות לבן-זוגה החדש (תתחדשי, פעם שניה) בחוץ, ואנחנו נכנסנו (1+ אין אפליה בכניסה. 1- המחיר עלה). המוזיקה היתה מעולה, כמו תמיד (2+). מובי דיק (שתתגלה בהמשך כבחורה ממש מתוקה) הגיעה (1+), איתרה את לירוי תוך 20 שניות בערך, ונשארה איתנו עד הסוף המר...
היה מצחיק (1+). המהממת הצטרפה, בן הזוג נעדר (1-). המשכנו לרקוד. קינגעומרי פיזז בחן על הבמה (1+, על האומץ).מובי התלבשה על לירוי כמעט כליל, גררה אותו לריקוד מושחת סוער (שאני אקנא?
) והגדילה לעשות כשהצטרפה אלי ואל לירוי לסנדביץ´ (הנסיך שלך היה צריך לראות את זה...
) אפילו אותי היא הצליחה לגרור לריקוד כזה או אחר (וטוב שלירוי, ספיינ´, וקינגעומרי בדיוק הלכו להביא שתיה...
מהממת תשתקי!) ריקודי שורות לא ממש היו הפעם, אבל ריקודי עם דווקא כן
... גם הפעם לירוי ומובי הובילו... אבל אין מה לומר הבחורה עושה שמח! (1+). הקדשנו את ריינינג מן (1+) למשנה תורן. חסרת לנו, תורן
. הרקדנים הפתיעו בתלבושות חדשות (1+). היה אוורור (1+). לא נרשמו גברברים מעוררי תאבון, חוץ מאיזה בלונדיני אחד חמוד (1+ בהחלט
). ב- 3:40 הברך שלי לא השאיר מקום לויכוח ואותתה לי שהגיע הזמן לרדת מהעקבים ולהכנס לתחבושת אלסטית, אז המהממת ואני הודענו על פרישה. ספיינבאר החליט להצטרף, וכך השארנו מאחורינו את לירוי, קינגעומרי, ומובי, מקווה שהכל עבר בשלום... סה"כ: 15.
mai (שנורא רצתה להמשיך לרקוד, אבל הברך... אוף...) נ.ב. לירוי – אמרתי לך שאם תמשיך להתגרות בי זה יקרה. שלא תגיד שלא הוזהרת מראש.