שרשור יציאות

עודד א

New member
מסכים לחלוטין, אממה

במועדון התאטרון יש אחללללללה מוזיקה, לא?

.m

New member
שוב מקטר?

הרי ממש מחר תהיה בצכלצ, ואתה ממילא לא מת על מועדונים של הומואים...
mai

רציתי לבוא, באמת...(2)../images/Emo41.gif

אבל לא באתי (1-), אז מה , אי אפשר לצרף סיכום משלי ? אז ככה: לא פגשתי את מאי (1-) ולא את מ.תורן(1-) ולא זכיתי לבדוק את רמת החמצון של ספיינבאר(1-) וגם את לייזר לא פגשתי (1-) ומאידך, אף אחד לא איחר(10+),טוב, אולי זה בגלל שלא קבעתי עם אף אחד(10-). המוזיקה הייתה מעולה(20+) רק חבל שהיא הושמעה כמה דירות מעלי ונאלצתי לשמוע אותה דרך הקירות בזמן שניסיתי להירדם(50-). ולעומת זאת הערב מצפה לי ערב תרבותי שקט(?!)- מה יכול להיות רע בקצת קפקא ותיאטרון (בית הקפה והמועדון), ומפגש ידידים
.

angel79

New member
עם כל...

הציונים האלו לא פלא שאני מפחד להתקרב לשם. ממתי המועדונים הפכו לטקס חלוקת פרסי האוסקר. טוב נו, מרגישים שאני חדש בקטע. מי יודע, יכול להיות שאני וידידי נפתיע הערב.

angel79

New member
קבלו תיקון...

הוא כבר לא ידידי....הוא הרבה יותר מזה. סליחה אהובי.

שאדוווווו (שאגה אינדיאנית טיפוסית)

לייזר: "אז נפגש באחת עשרה וחצי-עשרים לשתים עשרה" הסטרייט: "אני מדייק. מתי בדיוק?" ל: "אם אתה מדייק אז עשרים לשתים-עשרה". ס: "ביי". 23:45 - הסטרייט מתקשר: "מצאתי חניה בשנקין". מאממת.
אז כפי ששמתם לב, הסטרייט עליו כבר קראתם יותר מפעם אחת, הגיע. +10. בפנים: מאי(+1), משנה(+1), ספיינ(+1) וכמובן, איך אפשר לשכוח, רועי (מאממת. מה לעשות שלוקח לי זמן להבין עם איזה רועי אני מדבר? +1 ועוד אחד על הראשוניות). זהו זה, נוכחות פורום דלה במיוחד. אין מומין(-1), אין קסאנדו והבח"ל(-2), אין קאמפרי, אין גרינבירד, יש אהרוני
(-6). המוזיקה הייתה סבירה בהתחלה. פלירטטו עם הסטרייט שלי אבל הוא שמר לי אמונים
... מוקדם יחסית פרשתי אחרי שלא מצאתי את מאי. היא טענה שהיא יוצאת לחפש את ספיינ+משנה ונעלמה. קיבלת לפחות את התמונה? אני והסטרייט הלכנו לשבת במקום אחר, פטפטנו קצת עם כמה חב"דניקים שמכירים אותי מעברי האפל ("אתה בטוח תחזור בתשובה ועוד תהיה רב גדול")... ולסיכום, שום דבר רע שקרה במהלך הערב (קרו כמה כאלו), לא יכול היה להרוס לי את העובדה שהסטרייט הגיע.
ציון כולל: 100.

MARMELAD

New member
../images/Emo48.gifשרשור יציאות

שוב אני מחבר כמה שרשורים של כמה יציאות........
בילוי נעים!

Roi inc

New member
רועי והעיר הגדולה...../images/Emo123.gif

שינוי אוירה משמעותי אחרי ה"סוהו" בלונדון. וטוב שכך! היה SHADOW וגם "תיאטרון", כמעט שהגענו ל"קאפקא" אבל....היה סגור, לא נורא, אייס ארומה די שווה, אבל העיקר בחברה טובה.
בינתיים אני כאן, בסביבה, שאני רק לא אתמכר אליכם!!
אך ת"א ת"א...עושה חשק להישאר כאן לתמיד. נראה אותכם, Roi incorporations

חוויות אמילי במועדון הערסים

בעצם לא חוויה, טראומה. הכל התחיל מזה שלחברה שלי היה יומולדת השבוע אז יופי טופי יוצאים היא בחרה את המקום (טעות איומה). רק הגעתי לשם, ראיתי את כמות הערסים המזעזעת שהיתה שם (לחלקם אפילו היה גורמט שתבינו עד כמה המצב נוראי) והחלטתי שאני בורחת משם כמה שיותר מהר הבעיה היחידה היתה שכולם נהנו שם אז כל מה שנשאר לי לעשות זה לברוח החוצה (איכס טרנסים איכס) ולעשן הרבה יותר מדי (ואני בכלל לא מעשנת) ובזמן הזה לנסות להעיף ערסים שנדבקו אליי ולא הבינו שלא בא לי לדבר איתם. ואז סוף סוף ב4 הוחלט שהולכים (הללויה) לא לפני שחברה שלי החליטה שזה יהיה מקום מעולה ליומולדת של חבר שלה ("כי יש מזרחית!") מה שאומר שיום חמישי הבא אני שוב שם (אף אחד לא רוצה לעשות משהו יום חמישי?
) אבל חוץ מזה, ת"א עושה אכן חשק להשאר כאן תמיד
(לקח לי שעתיים לכתוב את ההודעה הזאת.. תזכירו לי פעם הבאה שתינוקות חמודים רק כשהם ישנים ולא כשהם קמים כל 10 דקות ובוכים)

.m

New member
../images/Emo127.gif צכלצ ../images/Emo127.gif

הכל התחיל ביום שני: לירוי עשה סבב טלפונים והודיע לכולנו בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שביום שיש הולכים לצכלצ. לא עזרו התחנונים (ספיינבאר חייב ללמוד למבחן /המהממת משפצת את הדירה החדשה – אגב, תתחדשו... /אנחנו יוצאים גם ביום רביעי, וגם ביום חמישי...) רק משנה תורן קיבל פטור (נו, צה"ל...). במהלך כל השבוע לירוי וידא בעקשנות מעוררת הערצה שאף אחד לא מבריז, וכך הגיע יום שישי ומצאנו את עצמנו בדרך לצכלצ... המהממת לא איחרה לאסוף אותי (1+), ונראתה נפלא (1+). הגענו בזמן לצכלצ (1+). ספיינבאר כבר חיכה לנו שם (1+), תגיד, אתה תמיד נראה כ"כ טוב כשעוברות עליך תקופות דאון? (1+). לירוי (בנצנצים, שלא היו מביישים את קסנאדו בעצמו 1+), וקינגעומרי המקסים (1+) איחרו ב- 20 (!) דקות (1-
), אבל ללירוי יש דרכים לפייס אותי כשאני כועסת...
המהממת נשארה לחכות לבן-זוגה החדש (תתחדשי, פעם שניה) בחוץ, ואנחנו נכנסנו (1+ אין אפליה בכניסה. 1- המחיר עלה). המוזיקה היתה מעולה, כמו תמיד (2+). מובי דיק (שתתגלה בהמשך כבחורה ממש מתוקה) הגיעה (1+), איתרה את לירוי תוך 20 שניות בערך, ונשארה איתנו עד הסוף המר...
היה מצחיק (1+). המהממת הצטרפה, בן הזוג נעדר (1-). המשכנו לרקוד. קינגעומרי פיזז בחן על הבמה (1+, על האומץ).מובי התלבשה על לירוי כמעט כליל, גררה אותו לריקוד מושחת סוער (שאני אקנא?
) והגדילה לעשות כשהצטרפה אלי ואל לירוי לסנדביץ´ (הנסיך שלך היה צריך לראות את זה...
) אפילו אותי היא הצליחה לגרור לריקוד כזה או אחר (וטוב שלירוי, ספיינ´, וקינגעומרי בדיוק הלכו להביא שתיה...
מהממת תשתקי!) ריקודי שורות לא ממש היו הפעם, אבל ריקודי עם דווקא כן
... גם הפעם לירוי ומובי הובילו... אבל אין מה לומר הבחורה עושה שמח! (1+). הקדשנו את ריינינג מן (1+) למשנה תורן. חסרת לנו, תורן
. הרקדנים הפתיעו בתלבושות חדשות (1+). היה אוורור (1+). לא נרשמו גברברים מעוררי תאבון, חוץ מאיזה בלונדיני אחד חמוד (1+ בהחלט
). ב- 3:40 הברך שלי לא השאיר מקום לויכוח ואותתה לי שהגיע הזמן לרדת מהעקבים ולהכנס לתחבושת אלסטית, אז המהממת ואני הודענו על פרישה. ספיינבאר החליט להצטרף, וכך השארנו מאחורינו את לירוי, קינגעומרי, ומובי, מקווה שהכל עבר בשלום... סה"כ: 15.
mai (שנורא רצתה להמשיך לרקוד, אבל הברך... אוף...) נ.ב. לירוי – אמרתי לך שאם תמשיך להתגרות בי זה יקרה. שלא תגיד שלא הוזהרת מראש.

spainbar

New member
טוב מפאת קוצר הזמן והצורך

או יותר נכון החובה ללמוד למבחן אני רק יגיד שהתכלת היה שווה כל רגע, אפילו שבמבט ראשון די חשבנו שהגענו לאזור שומם לחלוטין הדברים השתפרו לאט לאט... אבל גילינו כמה דברים חדשים : א. שאני גם יודע להחמיא, לעתים רחוקות אבל יודע... גם ללירוי וגם לקינגעומרי על הריקוד... ב. שמובי ממש נחמדה ובכלל כיף איתה... ג. שאנחנו יכולים לסחוף עשרות אנשים לריקודי מעגלים... ד. שכשאני אומר שב- 01:30 הולכים, לא באמת צריך להקשיב לי... ה. שאין כמו התכלת למצב-רוח טוב (אולי נפרסם אותו קצת בפורומים אחרים ?) :} ס´

Liroy25

New member
וה-../images/Emo47.gif עובר באופן רישמי לעמרי!

צ´מעו חברים, מגיע לו!! לא האמנתי שאני אגיד דבר שכזה (עדיין יש תדמית לשמור עליה!) אבל הבחור אתמול פשוט הקסים אותי! אין ספק שאתמול היה ערב נפלא אחרי הרבה ערבים מאכזבים. מובי דיק התגלתה כאדם מקסים וכן חברתה הצנומה (הייתם מאמינים שאף נחליף טלפונים??). קיויתי שגם רועי יגיע אך הבנתי שנבצר ממנו לאור התחייבויות קודמות. עמרי וס´ למדו בהצלחה את ריקודי השורות ("נורא" מסובך..) והצטרפו לעדר המפזזים! יצאנו משם בשעה 05:00 עייפים אך מרוצים!

Kingomri

New member
אאא... צכלצ???

טוב, אז שלושת קודמיי מסרו מידע מהימן לחלוטין, אבל ממש לא את כולו!!! קודם כל הם החסירו את העובדה שנראיתי מ-ה-מ-ם!!! בבגדי המלך החדשים (וזהו. שרפנו את כל הקרדיט שהיה בבנק. עכשיו מחכים למשכורת של אוגוסט) לירוי והנסיך אספו אותי מהבית (שזה חייב להיות שווה בערך זיליון נקודות בסולם מאי, כי זה רחוק, ומורכב, ושניהם ובכלל) וביליתי איתם עד שהלכנו. הנסיך לא אוהב את הצכלצ וחבל, אבל היה בראוניז! ספיינ, מאי והמהממת כבר היו בזירת האירוע. שעה ארוכה עד שנכנסנו אבל היה שווה כל רגע. כל הסבתות הצעירות של תל אביב עשו לי עיניים בעוד שאני הייתי עסוק בלעשות עיניים לסטרייטים מכוערים (נגעתי ונשארתי שלם, תודה) מובי דיק (אבל למה, הרי היא די חביבה, לא?) וחברתה הקטנה (מאוד) הצטרפו אלינו. רגעי השיא נרשמו בעת השמעת שיר הנושא מפסקול הסרט ריקוד מושחת (ניסינו לעשות הטייה אחורה, הקטנה קיבלה ראסיה בראש. נו שויין) וכמובן בשיר המדונאי "ווג" (אני כן ראיתי את זה!!!) אחרי שלירוי הבטיח לי שוב ושוב שהצכלצ מוקדש לשירי אייטיז מהממים ואין מצב לקיילי... היה קיילי! פעמיים! אהבתי. ספיינ קיבל את פרס השנה על המחמאה המהוללת שהעניק ללירוי (לא דיברנו על כותרות ענק בנושא? פוסטרים במקום דודי? ג´ינגלים בגל"צ?) וגם אני החמאתי לו קצת (לא לפני שסחטתי ממנו את העובדה שהוא מת עליי. טוב, נו, בערך) עם סיום הערב הוחלפו כאמור מספרי הטלפון (לירוי ומובי-חתונה ביוני?) ואני נחתתי בגפי בבר האופנתי והחדש מול השאדו NF. בלי להכביר במילים, פגשתי בחור... וחזרתי הביתה לארוחת צהריים. אמרתי כבר שהיה קיילי??? ותודה לפורום שהביאני עד הלום

.m

New member
oh my god ../images/Emo5.gif

באמת ראית? (שואלת בחשש ומתחבאת מחת לשלחן...) באמת נראת מ-ה-מ-ם (הייתי בטוחה שכתבתי את זה...), וכל הכבוד על השלל
mai

.m

New member
סליחה!

בלי רגשי, בבקשה!
mai (שהשקיעה הרבה יותר מדי זמן ומאמץ, בשביל שיקלקלו לה הכל עם משפט אחד!!!)

למעלה