שרשור יציאות

יו-הו! ../images/Emo41.gif השרשור הגיע.

ושוב איתכם... השעה - מוקדם מדי. טלפון - מאי ורועי כבר בדרך לאסוף אותי. "או מיי גוד! אני לא מוכן!" תוך שנייה עברתי למצב כוננות מוגבר והתחלתי בהכנות קדחתניות. ברור שהם לא הפתיעו אותי
אני? מוכן כבר ממזמן... שלום לרועי הג´נטלמן הבריטי
לחיצות ידיים קריאות קרב(
בתרגול, בתרגול!) וטסים. מגיעים. נכנסים. קצת ריק. לא נורא, "עד 24:00 לא יהיה מקום לזוז" אומר מישהו, והוא צודק, כמובן. היו המון אנשים אתמול, והכי נחמד זה שהיו ידוענים, מהביצה הישראלית. אני רק אגיד שיגאל מהחדשות וישראל מהמטבח זכו לקבלת פנים יפה ממאי
שמשכה גם אותי לכיוונם. המוזיקה הייתה טובה, מישהו לוקח את הערותינו המקצועיות לתשומת-ליבו, מסתבר. אלא ש ! שערורייה! סקנדל! מחדל! לא השמיעו את רינינג-מן! תוקם מייד ועדת חקירה! (או שלפחות ימונה קבו"ד...)
חיכינו-חיכינו, ציפינו-ציפינו וכלום. ברוב ייאושי שלחלתי את המתחבקת להפעיל "לחץ פיזי מתון" על הדי-ג´יי הסורר
היא חזרה, ובאמתחתה הבטחה: "עוד שני שירים". יופי. אז זהו שלא. השקרן. הוא עוד יישלם על זה. חיכינו עוד קצת ויצאנו. נפרדים לשלום מלייזר וידידו, נזכרים שירון מנענע היה גם, ומאי מתעקשת שהכל נגמר בינה לבין "המתנשק". דווקא יפה לו, התספורת. (הוא כבר לא נראה כמו קפטן איסקנדר) והוא מתגייס עוד שבוע
שפשוף נעים. אוף. מי זוכר מה היה אתמול בכלל? אה! הלכנו לשתות אייס-קפה בארומה. שירות מתחת לכל ביקורת. התעלמו מאיתנו עד שלא פניתי ב"יו-הו!" למישהו שם. הקפה דווקא כן היה טוב.
(קר!) אז לס´, רועי ומאי - תודה.
שיהיה לכולם סוף שבוע טוב, שבת שלום ורק אושר.

.m

New member
../images/Emo79.gif pop ring במועדון התאטרון ../images/Emo79.gif

או: סרטים מצויירים ונקניקיות? למישהו יש חסכי ילדות...
מי לא היה: לירוי והנסיך (2- אז מה אם מחר הולכים לצכלצ? זו לא סיבה...), משנה תורן (1- שוב צהל???), קסנאדו והד"ר (2- "רחוק לי, לד"ר יש תורנות.." התרוצים...), לייזר פלס (למה לא באת? 1-), ומר מומין (1- לאן נעלמת ילד?) קבעתי עם רועי ב- 22:45. הוא הגיע ב- 23:10 (1- שונאת שמאחרים לי!!!). בכניסה פגשנו את קמפארי (1+), את גרינבירד ואנג´ל179 (2+), ורועי זיהה עוד כמה הומואים אנונימים (2+). נכנסנו. על המסכים: "רן וסטימפי". היה מצחיק
(1+). הנה ביג דיל וק´ ידידתו החמודה (2+). "הערב אני לא עושה בושות. אני לא שיכור" הוא מדווח לי, ואני עדיין לא מצליחה להזכר מתי הוא עשה לי בושות... המוזיקה היתה מעולה (2+). ספיינבאר הגיע (1+) עם 2 חברים מקסימים א´ ו-ד´ (2+) ובליווי אטמי אוזניים, ורק כדי שתבינו, כבר חודשים מספר שספיינ´ ואני סובלים מהווליום הבלתי נסבל של המוזיקה במועדונים, ומדברים על אטמי אזנים. היום הוא זכר להביא אותם והחלטנו לנסות. להלן רשמי מהחוויה: 1. להכניס אותם לתוך האוזן זו לא חוויה סימפטית. 2. אמנם הווליום נחלש פלאים, אבל אי אפשר לרקוד ככה... וגם לא שומעים אחד את השני... 3. להוציא את האטמים, באמצע המועדון - גם לא חוויה סימפטית במיוחד. החלטנו להמשיך בלי האטמים
. ELP הבליח למס´ דקות, ונעלם. אל דאגה - הוא יופיע שוב לפני שנלך (1+). ק´ ידידתו הג´ינג´ית של רועי הגיעה (1+). רוקדים: ביג דיל מפגין ביצועים למרות המחלה (1+). גם א´ ו-ד´, החברים של ספיינבאר מגלים יכולות פיזוז נאותות (1+). רמה רימינג וציונה פטריוט זוכות למחיאות כפיים סוערות בתום מחרוזת שירי ילדים, פשוט מהמם
(2+). ממשיכים לרקוד. מישהו ראה את קינגעמרי? היה רייניג מן (1+). היה DAY BY DAY (+). ביג דיל ואני (שוב) הצלחנו למשוך את ספיינבאר לסנדביץ´, ויתכן ואני טועה, אבל נראה לי שזה היה סנדביץ כפול (האמנם???
, ובכל מקרה 2+ לביג דיל ולי. מגיע לנו). ביג דיל וק´ החמודה פורשים. חבל. שניה לפני שהם נעלמים בעשן, אני נזכרת לתהות לגבי אי-נוכחותו המפתיעה של עודד א.
גם גרינבירד ואנג´ל179 עוזבים. היו שרשראות סוכריות (1+. שוב חסכי ילדות?). ממשיכים לרקוד. הנה ל´ השרליל. והנה מתקרב ההוא שהתעקש לתת לי מס´ טלפון בשאדו, (1- שמישהו כבר יוריד אותו ממני...
) אני נצמדת לספיינ´ ששוב לא מבין את הרמז
מה יהיה??? ואיפה קינגעמרי? כבר אחרי 2:00, וספיינבאר וקמפארי פורשים. לילה טוב, יקיריי... 2 שירים מאוחר יותר גם אנחנו מחליטים ללכת. בחוץ פגשנו את ירון מנענע (1+), וחברים נוספים. היה נעים להכיר
... רועי מקבל את מס´ הטלפון היומי (1+), ואפשר ללכת הביתה.... לסיכום: 17
mai (בטח שכחתי מלא דברים, אבל תסלחו לי, בכל זאת השעה 6:00)

ביג דיל

New member
רצינו לבוא, באמת...

אפילו השגתי לעודד א. ולי הזמנות חינם, אבל בגלל שאני חולה נבצר מאיתנו להופיע. לא משנה, כי היום בערב נעשה קאמבק עצבני במועדון התיאטרון. אני אגיע גם אם אני אגסוס. ציפור קטנה לחשה לי על כמה מן הבחירות בסקר שהופיע באתר gogay בנוגע למסיבה - מסתבר שרוב המצביעים בחרו במוסיקת שנות השמונים (איך לא בחרו אירוויזיון, איך?!?), תחולק גלידה ולא סושי, ועל המסכים יוקרנו סרטים כחולים. נשמע מפתה, לא?

ביג דיל

New member
איך נלחמים בחיידקים? עם אלכוהול!!!

כשאמרתי למאי שאני לא שיכור זה היה נכון, אבל אם הייתי תחת שבועה, היו מאשימים אותי בביזיון בית המשפט. כמו שכתבתי בהודעה קודמת, אמרתי שאני אגיע למועדון התיאטרון גם אם אני אגסוס. ובכן, גסיסה לא היתה, אבל החום לא ממש ירד מתחת לקו השלושים ושמונה (בפרנהייט זה יותר. גם בלוגריתמים). ק´ ואנוכי הוזמנו למסיבת סוף העונה של סיטי טאוור ב...נכון. שרתון סיטי טאוור. כל החברים מהעבודה שלנו היו וכל השחקנים היו. החלטתי להלחם בפונגציתים הרשעים שלא עוזבים אותי עם אלכוהול. לקחתי מרגריטה, ותאמינו לי, נפט יותר חלש ממנה. אחרי חצי כוס לא יכולתי להפסיק לחייך. כנ"ל לגבי האנשים מהעבודה. היה אוכל (מגעיל), היו נאומי תודה (ארוכים כמו הגלות), ואז התחילה תחרות שירה בציבור. השולחן שישיר הכי חזר יזכה בסופ"ש באילת. בגלל המחלה הקול שלי דומה לגרביל בתחת של ריצ´רד גיר, אז המהלך היחידי האפשרי היה לתפוס את ידה של ק´ ולברוח בזעקות שבר על חיינו, וכך מצאנו את עצמנו במועדון התיאטרון. כבר בכניסה פגשתי את ספנייבאר, גרינבירד ואנג´ל + כל מיני מכרים. מסתבר שציפור השיר הקטנה שמסרה לי על התוצאות של הבחירות שעשו גולשי גוגיי עשתה כמה טעויות. אותה ציפור מסתובבת היום על שיפוד! בכל מקרה, היו שירי אירוויזיון!!!
גם הסרט פנטזיה של דיסני שהוקרן היה מהמם, אבל נקניקיות? אני צימחוני. בשתיים הפכתי רישמית לדלעת, וק´ ואני נסענו הביתה שמחים ומאושרים. נ.ב. - לא עשיתי פדיחות. שתי נקודות זכות לעצמי.

spainbar

New member
אחרי איומים קשים באלימות החלטתי

להוסיף גם משהו לשרשור יציאות.... קודם כל אני חושב שזה כבר מוגזם אם בשבוע אחד אני יוצא 3 ערבים רצופים - בעיקר כשיש לי מבחן ביום ראשון !!! אבל מצד שני למי יש חשק ללמוד, בעיקר כשבתחום הזה יש לדברים נטיה להסתדר לטובתי. דבר שני בימים האחרונים (אלוהים יודע למה) אני קצת מצוברח, שוב הגיע לי תקופה של עצב ודאגה על מה שיהיה... למי שזוכר ימים או תקופות קדומות דומות יודע כבר שאין מה לעשות ואולי כמה ימים יפתרו הכל או שלא... מה שכן אני עדיין יוצא, נוצר לי מצב-רוח טוב לכמה שעות ושוב חוזר הביתה בהרגשה ריקה ועצובה... מצד שני אתמול בתיאטרון היה פשוט כיף !!! בעיקר כי הגעתי בלי שום ציפיות (יותר נכון עם ציפיות לעצב) אבל פשוט נהנתי מאד מהפגישה עם ביג דיל וחברתו הממש מקסימה (שניהם כבר היו חצי מסובבים) ועם כולם בכלל... והיום יש "תכלת" בעוד כמה שעות.... (אבל אני חייב לחזור הביתה מוקדם - לישון וללמוד). אההה... ויש לי נקודה למחשבה --- איך זה שדווקא מאז שהתחלתי לצאת לכל מיני מקומות - כמות הפעילות "הפיזית" ירדה פלאים ???? (אולי אשמתי ?) זהו, אני יודע שלא תרמתי חיוביות יתרה לשרשור יציאות אבל זה מה שיוצא לי מהאצבעות כרגע... נקווה לטוב... :} ס´

.m

New member
ספייני - אתה תמיד תרומה חיובית.

מה לעשות, אתה פשוט כזה נפלא... ויש לי גם תשובה (משוערת) לשאלתך, אבל אולי נדבר על זה פנים מול פנים...
mai

ELP

New member
אני חייב להודות...

שרועי (ממש חמוד) הדיר ממני שינה הלילה ולמי שתוהה לא באופן פיזי...רק בחלומות שלי

angel79

New member
קצת מאוחר...

אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. אז ככה, פעם ראשונה שלי שאני מבלה במקומות של גייז. הערב התחיל בקפקא עם יקירי גריןבירד ואז הצטרף עודד24. כבר שם עוד נלחצתי...אך זה עבר בהצלחה ובהנאה... משם המשכנו למועדון, מה אומר לכם, רק מלראות את התור מרחוק קיבלתי פיק ברכיים....לא העזתי להתקרב אבל למה באנו אם לא להכנס. אז התקרבנו לאט לאט, ואז פגשים את החברה מהפורום, בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה גייז במקום אחד (ולי ראיתי ולא ידעתי) וזה כל כך טבעי כאילו כלום (לא שאנחנו חריגים חלילה). נכנסו פנימה, והמוזיקה הכניסה אותי לקצב, מאותו רגע שכחתי מכל העולם, מכל אלה שפחדתי שיזהו אותי , מכל הפחדים של הפעם הראשונה. הייתה חוויה מדהימה על אף כל הסיפורים ששמעתי שהאנשים במועדונים מגעילים והמוזיקה על הפנים. אולי אני לא צריך לשפוט רק לפי פעם אחת, אבל כל מילה מיותרת, פשוט נהנתי מאוד. הייתי מוסיף שיקירי גריןבירד תרם לא מעט להנאתי, ובלעדיו ההנאה לא הייתה מושלמת כמו שהייתה. אז לסיכום, אני לא מצטער שהלכתי למועדון, היה כיף וכבר מחכה לפעם הבאה.

angel79

New member
ועוד משהו

רק אחרי שהייתי במועדון הצלחתי להבין את כינוי "המחבקת" למאי ואת כל הציונים אחרי כל יציאה למועדון. ה שלא הבנתי זה את הסרטים המצויירים, למי הייתה מיועדת המסיבה בדיוק? לנו או לגנון של שמעון....

dannyboy24

New member
ממש מפתה ללכת לראות סרט כחול בתאטור

ממש יפה כל הכבוד סרטים כחולים זה מה שמעניין בדסקוטק אל תשכחו לקחת קונדומים כי בטח השירותים יהיו מוצפים באנשים שיזדיינו בהם, ועל הבנות שיגיעו ויהיו שם במשך 5 שעות לראות את התועבה הזאת מישהו שאל? מילא לראות בבית סרט כחול אבל למה בדסקוטק, לאיפה אנחנו מדרדרים מה קרה? שמישהו יתחיל להתעורר כי זה נראה לי ממש מגעיל ומתחת לכל ביקורת, כמו שאני שם לב כל מה שקורה בעולם של ההומואים לא פלא שיש ממש מעט זוגות ואם יש אז לתקופה של שנה שנתיים , טוב מה לעשות זה בנים, הומו או סטרייט זה בן ובן אוהב סקס, ממש יפה סרט כחול היום בערב סדום ועמורה, אל תשכחו לקחת קונדום לשירותים שאחרי איזה שעה שיקרינו את הסרט השירותים יהיו מוצפים בהומואים חרמנים.

טוב,נו,אז אל תבוא,אתה לא חייב ../images/Emo70.gif

ובענין- "שאחרי איזה שעה שיקרינו את הסרט השירותים יהיו מוצפים בהומואים חרמנים" , שעה אתה חושב שזה ייקח ? יש כאלה שכבר מגיעים מחורמנים מהבית

Liroy25

New member
דנדוש, אל תשפוט לפני שהיית שם!

גם אני לא אוהב במיוחד מועדונים של גייז אבל קצת נסחפת הייתי אומר.

dannyboy24

New member
כבר הייתי במועדון הזה

למעשה אני מגיל 17 הולך למועדונים וכבר שנתיים וחצי שאני לא יוצא ובשנה האחרונה התלחלתי ללכת לשאדוו.

Liroy25

New member
אי לכך אתה אמור לזכור

שסקס בשירותים אינו ממש אירוע נפוץ בקרב מסיבות של גייז. יש חדרי חושך בחלק מהמקומות ולזה הם בהחלט נועדו, אבל סקס בשירותים?? אתה רואה יותר מידי "הכי גאים שיש".

לירונר

New member
יו ../images/Emo70.gif דני בוי ../images/Emo70.gif ברוך הבא ../images/Emo70.gif

רוצה כוס קפה
נוכל לשבת,ותוכל לספר לך קצת על עצמך מה אכפת לי, אני את ה
כבר הבאתי

.m

New member
../images/Emo41.gif ש-א-ד-ו ../images/Emo41.gif

טוב, אז לאלו מכם ש(עדיין) לא יודעים – roi inc הגיע לביקור מולדת (2+. התגעגעתי נורא
), וכמו שהבטחתי לו פתחנו את סיבוב ההיכרות שלו עם הסצנה הגאה בת"א ב
שאדו
. הוא אסף אותי בזמן (1+. על הדיוק, 1+ על ההפתעה), ונסענו לאסוף את משנה תורן מביתו הקטן בין הכרמים והשדות. מ. תורן, כמובן, לא היה מוכן... (1-, אפילו כשאוספים אותך אתה לא מדייק???
), אבל נראה נהדר בשיער מוזהב, ונצנצים (1+)
. הגענו לת"א. מצאנו חניה (1+). בחניון (1-). נכנסנו ל
שאדו
(1+, אין אפליה) הרחבה היתה ריקה לגמרי, אבל אחרי איומים קלים הצלחתי לשכנע את מ. תורן לבוא לרקוד איתי (אוי, איפה י´ האינדיאני המרקד???). הרחבה התחילה להתמלא ועד חצות כבר היה ממש עמוס. המוזיקה היתה מעולה (1+). לייזר, האיש והמשקפיים, והסטרייט שלו הגיעו (2+). ספיינ´ הגיע, מדהים כתמיד (1+), אבל איפה מומין
? גם קסנאדו והד"ר נעדרו (1-), בכלל היתה נוכחות חלשה של חברי פורום
– חסרונכם הורגש... רקדנו. היה חם (1-). לפתע פתאום נחתו עינינו על הבשלן הידוע ישראל (
) , לא עמדתי בפיתוי והזמנתי אותו לרקוד, אל מול פניהם המשתאות של גברברי המועדון. היה מצחיק
(1+. וגם 1+ לי על החוויה. וגם 1+ למשנה תורן שאזר אומץ והצטרף.) היה כיף. המנשק הגיע, נעלב קצת מהיחס שקיבל (או שמא – לא קיבל...) בשבוע שעבר. גברים... מ. תורן חושב שהוא נראה יותר טוב אחרי התספורת, ואני אומרת
. רועי ´הבשר החדש´ יצא עם מס´ טלפון אחד, אבל 3 שהתחילו איתו (1+ יפה לך, ככה על ההתחלה
). גם עם יגאל ממהדורת חצות יצא לי, בערך, לרקוד. המוזיקה התדרדרה לאט לאט (1-). הנה ירון המקסים מנענע (1+, ו
). אוי, גם ההוא שהתעקש לתת לי את הטלפון שלו גם פה...נו שויין. כבר כמעט 2:00 ועדיין לא היה ריינינג מן או day by day... עליתי לבקר את ה dgay, שנשבע שהיה day by day בשעה הראשונה. בחיי שלא היה... והבטיח ריינינג מן "בקרוב". חיכינו-חיכינו ציפינו-ציפינו, וריינינג מן לא בא. שברנו את המסורת ועזבנו...
(1- על שבירת המסורת, 1- שלא היה ריינינג מן, 3- לdgay: גן לעוות את קיילי, גם לדחות את ריינינג מן עד קץ כל הימים? לא יפה). התיאשנו. הלכנו לשתות קפה קר – הקפקא כבר סגור (תודה לאל
), אז המשכנו לארומה: השירות מזעזע (ההומואים, כמובן, שלחו את האישה לצעוק...
). המחיר שערורייתי – אבל הקפה... אוי הקפה... לסיכום: 6,
mai (נתראה היום במועדון התאטרון
)

BlueCat

New member
גם ישראל בקטע?

מסביר מה הוא עשה שם במצעד עם שני השווים...

dannyboy24

New member
השאדו נהיה כמו הטי אל וי כמו הדיפ

היה פשוט נורא, איך זה ייתכן? האם לא חושבים על ההומואים ששונאים האוס האם לא חושבים על הקהל שרוצה קהל ללא פוזות ואאגו? מדוע השאדוו עכשיו עובר שינוי ונהיה כמו כל שאר המועדונים , למה לא יכול להיות מועדון אחד נחמד בלי הרבה בלאגן שיהיה עם מוזיקה 80 90 דאנס, למה לא יכול להיות מקום שלא ישימו בכלל האוס למה לא יכול להיות מקום עם אנשים נחמדים בלי פוזות? יש כל כך הרבה דסקוטקים של גייז וכולם על אותו קטע של פוזות ואותו קטע של מוזיקהח האוס ועכשיו בצער רב אני מודיע שהשאודוו מצטרף לרשימת הטיל אל וי התאטרון הדיפ וכל הכומה וכל שאר המסיבות, חבל אבל זה היה טוב ועכשיו השאודוו נגמר ונהיה בו רק הצל של המוזיקה הטובה באמת. שמישהו יקח את המודעה לצומת לב!!!!!!!!!!!!!!!!

Liroy25

New member
צומת לב? זה לא ליד עפולה?? ../images/Emo12.gif

מה שכן אני מסכים עם הבחור. חבל שאין מועדון לגייז שמנגן מוזיקה כמו ב"תכלת" למשל.

למעלה