יו-הו! ../images/Emo41.gif השרשור הגיע.
ושוב איתכם... השעה - מוקדם מדי. טלפון - מאי ורועי כבר בדרך לאסוף אותי. "או מיי גוד! אני לא מוכן!" תוך שנייה עברתי למצב כוננות מוגבר והתחלתי בהכנות קדחתניות. ברור שהם לא הפתיעו אותי
אני? מוכן כבר ממזמן... שלום לרועי הג´נטלמן הבריטי
לחיצות ידיים קריאות קרב(
בתרגול, בתרגול!) וטסים. מגיעים. נכנסים. קצת ריק. לא נורא, "עד 24:00 לא יהיה מקום לזוז" אומר מישהו, והוא צודק, כמובן. היו המון אנשים אתמול, והכי נחמד זה שהיו ידוענים, מהביצה הישראלית. אני רק אגיד שיגאל מהחדשות וישראל מהמטבח זכו לקבלת פנים יפה ממאי
שמשכה גם אותי לכיוונם. המוזיקה הייתה טובה, מישהו לוקח את הערותינו המקצועיות לתשומת-ליבו, מסתבר. אלא ש ! שערורייה! סקנדל! מחדל! לא השמיעו את רינינג-מן! תוקם מייד ועדת חקירה! (או שלפחות ימונה קבו"ד...)
חיכינו-חיכינו, ציפינו-ציפינו וכלום. ברוב ייאושי שלחלתי את המתחבקת להפעיל "לחץ פיזי מתון" על הדי-ג´יי הסורר
היא חזרה, ובאמתחתה הבטחה: "עוד שני שירים". יופי. אז זהו שלא. השקרן. הוא עוד יישלם על זה. חיכינו עוד קצת ויצאנו. נפרדים לשלום מלייזר וידידו, נזכרים שירון מנענע היה גם, ומאי מתעקשת שהכל נגמר בינה לבין "המתנשק". דווקא יפה לו, התספורת. (הוא כבר לא נראה כמו קפטן איסקנדר) והוא מתגייס עוד שבוע
שפשוף נעים. אוף. מי זוכר מה היה אתמול בכלל? אה! הלכנו לשתות אייס-קפה בארומה. שירות מתחת לכל ביקורת. התעלמו מאיתנו עד שלא פניתי ב"יו-הו!" למישהו שם. הקפה דווקא כן היה טוב.
(קר!) אז לס´, רועי ומאי - תודה.
שיהיה לכולם סוף שבוע טוב, שבת שלום ורק אושר.
ושוב איתכם... השעה - מוקדם מדי. טלפון - מאי ורועי כבר בדרך לאסוף אותי. "או מיי גוד! אני לא מוכן!" תוך שנייה עברתי למצב כוננות מוגבר והתחלתי בהכנות קדחתניות. ברור שהם לא הפתיעו אותי