שעו"ה

../images/Emo54.gif

One Day, The people in the Bible Zoo(
) decided that they want to bring a new and special animal. They yhought about it for a long time, and they finally got to a decision - they want to bring a kuala!(לא יודעת אם ככה כותבים. אני מקווה שאת לא צריכה על חיה מסוימת:|) After a lot of negotiations with Australia, where there are a lot of Kualas, they agreed on something and everybody was happy. Everybody - except for the kuala... ונמאס לי:[

P N 4 E

New member
תודה ^^

אבל הקואלה אמורה לברוח בשדה תעופה ולעשות משהו ששווה שיכתבו עליו 400 מילים. ומה כבר קואלה יכולה לעשות? :[ אז אממ, נגיד שזה לא קואלה, נגיד שזה נמר, או אריה, או משהו. מה כבר הם יכולים לעשות חוץ מלהרוג אנשים [
] ואני לא טובה בלהרוג אנשים. זה היה הרבה יותר קל אם הדמות הראשית לא הייתה פאקינג חיה.
אבל תודה על הניסיון.

אמממ סתם הצעה..

שזה יהיה נחש! שיהיה זן נדיר של נחש... הוא ברח והגיע לשדה התעופה...ונכנס לתוך תיק של איזה גברת שלובשת פרוות תוצרת קסטרו(איק.) כי חשב שהכפפות שיש לה בתיק הן עכבר (חחח) והריח ריח מאוד מפתה בתיק. בשלב של הרנטגן יגלו אותו והאישה תרצח ותפול לה הפאה והנחש יעשה בלגן...וכולם יהיו בטוחים שהוא ארסי..אבל הוא לא.. קיצר.. יתפסו אותו ויעצרו את האישה על הברחת סמים (הריח שהריח או משהו). חחחחח,אל תגידי שאין לי דימיון פורה:S

אווףף נמאס לי שמתעלמים ממני.

אף פעם לא מגיבית. גם לא יעזור אם אני אשרשר את זה נכון. גם ככה לא מתייחסים. בהצלחה לך ב..זה.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifטייק אי איזי../images/Emo12.gif

עברו רק 20 דקות
אףאחת פה לא 24 שעות ביממה>> חוץ ממני כמובן

fat luey

New member
האמת שבאתי להגיב לך בדיוק עכשיו../images/Emo12.gif

נמ, אהבתי את הרעיון ואפילו התחלתי לכתוב עליו- אבל אני במחסום.

fat luey

New member
:) "____" זה השם של החיה. -_-

Flight 212 was about to land in Tell-Aviv airport. ____, the rare snake was on it, scheduled to be transferred to Jerusalem Zoo as soon as possible. No one could predict what was about to happened as in ____ was well guarded. A man, in a black suit holding a cage covered with black blanket quickly crossed the room, mumbling into his phone. He stopped for a minute, placing the cage safely next to him. Suddenly' the cage opened and something long and green came out of it. ___ was free. It wasn't long 'till the black suited man noticed the cage he picked up was too light. He looked in; making sure no one else was looking and became white as a ghost.

כי לא כתבת את כל ההקדמה...

תוסיפי שהוא ברח ושהוא נכנס למישהי בתיק.. וכל מיני שטויות.. אבל ממש יפה! ^_^

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifוויי בהצלחהD: זה נחמדD:

רק באמת תעשי את ההקדמה>> מאיפה הוא בא ואיך הם הגיעו לנמל תעופה ואיזה ג'ונגל או וואט אבר ומה עם ההורים של צ'יקו-_-" זה בטח ימלא לך את 60 המילים החסרות
צ'יקו

fat luey

New member
../images/Emo9.gif

את הזכרת לי להוסיף את השם שלי למעלה D: לא יודעת למה, אבל הזכרת לי. -_- תודה D:

fat luey

New member
כדי להזכיר לי לבדוק איך כותבים

"נחיריים" ברבים, באנגלית. הרי לנחשים אין אף

../images/Emo163.gifנמרה ../images/Emo99.gif

אני מתה על נמרים
3 גרסאות מה הכי יפה? והיא דומה לנמרה? ומישהי יכולה לעשות לי קווי מתאר או לפחות להראות לי לדוגמא? פלטה והשראה לשיער מקנדי בר פלטה לגרביונים השחורים מילדת השוקלד (?) פלטה לכתומים גם של ילדת השוקולד... פלטה לשמלה של מאיה (?) וזהו >< אשמח אם תעזרו לי קצת
תלחצאו כאן כדי להגיע לתמונה

Winter Blue1

New member
אלאוררר ../images/Emo99.gif

זה מדהים!! אבל היא צריכה אוזנים וגנב... היא ממש ממש יפה!

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gif קרןןןן

תודה לך!!11 אבל אבל איזו מבניהם הכי יפה?
ואמ... אמרתי שאני צריכה שמישהו יעזור לי בקווי מתאר של הזנב

למעלה