אתן שמנה ;;

Arisu

New member
ממש חמודה.

היא ממש מתוקה! אבל- ההצללות לא מסתדרות. הליין טוב, אבל הצללת השמלה היא לא ממש הגיונית. מה עם קפלים? מה עם ציצי? (אם בכלל יש לבסיס הזה..) אני אנסה להראות לך עוד מעט עם צבעים וכל זה..

תודה ותגובה

1.לבייס עצמו אין ציצי. 2.אני לא יודעת לעשות היילייטס. שאלתי בשעווה אבל אף אחד לא עונה. 3.ולמה הצללת השמלה לא הגיונית? ותודה

כמה דברים

1.מותר לשרשר דולי אחת,ושירשרת שלוש. 2.תגובות בונות זה צריך להיות בשרשור שדח"ם תגובות בונות

DaRk ShinES

New member
2.ממש ממש לא

הדבר הראשון ששדחם נועד הוא בשביל לשפר ולעזור. שדחם תגובות בונות הוא שדחם בו יש אך ורק תגובות בונות בלי"מהמם מדהים" וכ'ו. המקום למצוא תגובות עוזרות הוא בראש ובראשונה השדחם.

../images/Emo221.gif תרשי לי לתקן אותך

דבר ראשון זה כאילו אותה דולי רק בגרסה שונה, ואם היא שרשרה שלוש אז היא יכולה לבקש שיגיבו לה רק על אחת ספציפית. דבר שני זה לא שכדי לקבל תגובה בונה צריך לשרשר את הדולי לשדח''ם תגובות בונות, שדח''ם תגובות בונות נועד כדי שאנשים שמשרשרים להם רק מאוהב או שלא מגיבים בכלל יקבלו תגובה ויוכלו להשתפר.

Dandoka

New member
../images/Emo10.gif

לא גמור. זה לתחרות של רום פור סקוורס. - נסיון לכבאי סקסי! "\ רר אהבתי את הרעיון אבל לא איך שזה יצא.. * HELP ME *
בייס אפיצ'ו.

Dandoka

New member
אני לא מבקשת הרבה..

אבל זאתי בובה שממש חשובה לי, תגובות בונות יתקבלו בברכה (גדולה אפילו)
בבקשה תעזרו לי להפוך אותה לטובה יותר ממה שהיא עכשיו ותגיבו! "\

נׁעה

New member
הוא נורא יפה

אבל הוא נורא ריק. מצד שני, הוא לא גמור, אז אני לא יכולה להגיד את זה עכשיו. הממ. המכנס גושי, תוסיפי לו כמה כפלים, ועממ, תורידי את הצבע הכי כהה, כי הוא נראה כמו קו מתאר לא עשוי טוב.

LudaGirl

New member
הייתי עושה אותו!

חחחחחח אני לא רואה ממש הצללה במכנס כי המסך שלי פול כהה. אבל היתי מוסיפה נקודות אור כל מני. והמכנס גם לא נגמר נכון, והוא קצת קצר מדי אץ לא חושבת? הייתי עושה מן מגפיים צבאיות כאלו. משהו קשוח כזה בצבע חום אולי.

Arisu

New member
בובה נוספת.

היא די ישנה, אני פשוט רוצה לראות איך אתם תגיבו עליהן. מעניין לדעת, לא? בייס PPKH. שולט.

Arisu

New member
מצטערת.

אני לא מבינה מה הולך בפורום הזה עם כל השדחם והשעווה והתמנונים XDDD

XD אבל זה כתוב בהודעה

הראשית של השדח"ם, וגם במדריך לחדשה [ציטוט]: מה זה בכלל שדח"ם? השדח"ם הוא שרשור דוליז חדשות מסודר. הוא נפתח כל שלושה ימים על ידי אחת המנהלות [Shusho וTEENAGR1] או האדומות ומסומן באייקון . לשדח"ם שלושה חוקים חשובים, ודולי שתעבור עליהם תמחק. - דולי אחת לשרשור. - לשרשר את הדולי רק להודעה הראשית. - אזכור בייס.

ינקיפנק

New member
תגובה בונהP:

או סתם ניסיון עלוב לאחת..
שמלה: דבר ראשון, אזור החזה של הדולי לא מוצלל טוב.. תפתחי תמונות באינטרנט ותראי שהחזה נמצא כמו חבילה אחת, ולא כל ציץ בנפרד..|ציץ| בהודעה הבאה אני אצרף לך טיוט מצויין לשמלה של סשה, ואת תראי בדיוק כיצד הקפלים ממוקמים בשמלה, אבל בנתיים סימנתי לך בלבן איפה שצריך להיות אור, ובשחור את הכפלים עצמם. לא ממש הבהתי מה זה החלק הכחול בהיר, אבל אם זה חלק של השמלה, הוא אמור להיות מקופל בדיוק כמוה, הרי הוא לא חלק נפרד, הוא רק בצבע שונה.. ועוד משהו מאוד חשוב: הגוף שלנו עגול, יחסית, לכו השמלה לא יכולה להגמר בקו ישר, אלא תיגמר בקו עגול, וכך גם בשמלה מלמעלה. לדוגמא, קחי כוס ותסתכלי עליה מהצד, תראי, שהבסיס שלה נראה עגול...לא אשליה אופטית.
כפפות: תוסיפי עוד גוון בהיר יותר בכפפות.
נעליים: כמו בשמלה, גם בנעליים הקו העליון חייב להיות עגול. וגם, לכל נעל יש סולייה.. אפילו הדקה ביותר, אבל יש.. הנעל שציירת נראית כמו גוש מוצלל, ולכן צריך להיות כהה, איפה שכף הרגל מתחברת לרגל. ואולי תוסיפי שרוכים, בשביל שיהיה מאובזרP:. פו, איך הייתי?

למעלה