אתן שמנה ;;

Arisu

New member
בובה מפגרת.

שיהיה, תגיבו עליה. בבקשה? הצעות לתיקון? משהו? עגבניות? חסה? ;----; בייס של PPKH. בקרוב בובות נוספות.

LudaGirl

New member
חמודהההה

מאוד אהבתי. הנעליים פשוט מצוינווות. השיער מאוד גולש ויפה. צד שמאל (שלנו) בשיער קצת לא בנוי טוב. כלומר, קצת מרובע.החולצה מאוד יפה

Nagboom

New member
אפשר תגובה בונה??? בבקשה?!?!!??!

המהמ. בייס מגוויניבר. אמורה להיות "דוגמנית". מה רק שזה לא יוצא ממש טוב... (הראשי תיבות שעל החולצה הם: model-star)

מנסה לעשות תגובה בונה../images/Emo13.gif

שיער- השיער נראה נורא גבשושי... ההצללה טובה אבל אולי תנסי לשנות את הצורה שלו? חולצה- תצלילי גם את הMS אבל חוץ מזה הצללה ממש טובה חגורה- תעשי נקודה כזאת באמצע שזה יצא כמו אבזם
חחחח חצאית- תמותי
נעליים- הרגל שעל הרצפה מוזרה כי היא כאילו עומדת על קצות האצבעות והנעל על הרצפה...
מוזר......חחחחח זהו
מקווה שהבנת בכלל משהו

הומיגוש.

איזה נוסטלגיה ואוא. זה מלפני איזה חמישים שנה!!XDD למען האמת הפנים שלה מזכירות לי את ניראל. החצאית טובה, אני חושבת ששווה לך "לסדר" טיפה את ההצללה, שתהיה פחות מבולגנת, שהחלקים הכהים יגיעו עד הקצוות של החצאית מלמעלה ולמטה, והצורה שלהם תהיה אחידה יותר, לא מתרחב-מצטמק-מתרחב. הצורה של החצאית בסדר גמור. בעיקרון ההצללה של השיער טובה, כדאי לך לקרוא עוד טיוטים ולנסות לעקוב אחריהם. בנעליים [הן שחורות אז הצללה לא ילך לי להגיב לך פה] רק את העקב תחברי יותר לנעל... הוא כאילו לא קשור. תוסיפי עוד פס פיקסלים בכיוון הביפנוכו-נעל, ואולי אפילו שני פסים שאחד קצר יותר. כל מה שהדס אמרה.

nestors

New member
תודה על התגובות הבונות ../images/Emo13.gif

המהמ. שיניתי ל-כמעט-גמרי את השיער. החלק העליון היה יפה בשבילי, אז לא רציתי למחוק אותו ><. אבל החלק התחתון שונה, כפי שאפשר לראות. אז עכשיו זה נראה כמו שני חלקים שונים ובכלל לא קשורים. טוב, לומשנה... עשיתי שתי נקודות באבזם
הוספתי עוד מקל פיקסלים לנעל העומדת. זה באמת נראה יותר יפה
אבל לשנייה לא הוספתי. זה נראה יותר לא הגיוני ככה... המהמ. תודה!

LudaGirl

New member
בובה לתחרות!!!

לתחרות בייס שחור. הבייס מוואיוקי! אין צורך בהסברים.

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gif

היא מאוד יפםה..לדעתי החותלות ואיך שלא קוראים לזה קצת מבולגנות...

וואי היא מהממת!

הצבעים של הנעליים והחותלות טיפה מפריעים לי, אבל זה לא קריטי
אממ.... אל תשכחי |להצליל על| השיער, [או שהצללת ואני מטומטמת? אני פשוט עיוורת]. היא ממש יפה! בהצלחעע בתחרות!

Stinki Winki

New member
וואו ממש אהבתי!../images/Emo99.gif

הרעיון מקסים, צבע השיער מושלם, וההצללות נפלאות!!
בחותלות יש טיפה יותר מדי קפלים- תעשי כמה קפלים מרכזיים למטה
. בבגד גוף יש יותר מדי רשת וההצללה קצת מוזרהOo אני הייתי עושה הצללה עבה (כלומר שכבות של כמה פיקסלים מכל גוון) ומטשטשת בין גוון לגוון במעט רשת. בכללי ממש אהבתי, בהצלחה בתחרות!!

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifאם אין צורך בהסברים

אז ברור שאין גם צורך לומר לך שהיא מהממת

חדשע ישנע

זו בובה ממש ישנה שלי, שאפעם לא עשיתי לה שיער, ועכשיו כן.
החולצה זוועתית, אני יודעת, אבל הייתי שמחה לקבל תגובות על השאר. ויש למישו רעיון לנעליים? אינלי שמץ. בייס- Chosen Fantasy תגובות למגיבות+יומנפלא+פסח כשר ושמח!!!!

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|../images/Emo3.gif

סימנתי לך בכחול צד אחורי וכפליםבחולצות^-^ מקווה שתתקני...

קודמכל-

תודה על התגובה.
אממ... הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא יודעת לעשות כפלים נורמלים בחולצה... אבל אני אנסה.

למעלה