אתן שמנה ;;

Stinki Winki

New member
התגעגעתי לדוליזיותייך../images/Emo9.gif

היא יפהפיה כרגיל אצלך.
עוד גוון בהיר לשמלה?^^ הממ הצהוב בגרביים לא מסתדר לי עם כל השאר
נעליים מתוקות!!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמהממת../images/Emo99.gif

רק אני מציעה להוריד חלק מהנפח של השיער, זה לא נראה ממש ריאליסטי ככה... (הדגמה בקובץ)

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifמדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוקי-

שתי אפשרויות. אחת עם גרביים ובלי בהיר בשמלה אחת בלי גרביים ועם בהיר בשמלה בקשר לשיער ניסיתי, ולא שיניתי כי זה מוזר. ואני חושבת שפשוט זה הסגנון שלי בלי קשר לריאליזם או לא... אם תסתכלי על שאר הדוליז היותר מאוחרות שלי- כולן ככה. היו לי דיפלומות על הגרביים. והיתה סיבה למה היה צבע אחד פחות בשמלה- זה פשוט ניראה נורא><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאווו מאיפה צצת?!??!??!

|סוגדת
| וואו, עדיין יש לי את האתר שלך במועדפים
|משתחווה| |את לא מכירה אותי ולא אכפת לי להלהללההה|

סיימתי הרגע../images/Emo3.gif

כנראה שייקח עוד הרבה זמן לחולצה |אינרעיון|, אז אני מעלה עכשיו את השיער. בייס מאי קנדי, עדיף להשיער את השיער פזור או לעשות לה זנב סוס ארוך? אני לא סגורה על זה
היה כיף במפגש?^^
תעלו הרבה תמונות!!
^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifואו היא כולכך יפה

אני אוהבת את הפזור מאוד
לדעתי יכולה להתאים איזו חולצה שחורה גזורה עם הדפסים מאגניבים וכמה חוטים של הצוואר(כמו של מעיין שהיה לה היום במפגש) או שאם תעשי לה זנב סוס את יכולה לעשות אותה בובתית כזו

LudaGirl

New member
אני מאוד מאוד מאוד-

אוהבת איך שאת עושה שיער. זה יוצא מהממם. אבל זה תמיד אותו צבע? מה עם צבעים אחרים?

תיקוןןןןן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כרגע אני משאירה את השיער בתסקורת הזו, בעיקר בגלל עצלנות>< אבל גם יש לי בעיה עם הקוקו, לאיזה כיוון למתוח את השיער? בכל מקרה, הוספתי צבעי שיער. מה הכי מוצא חן בעיניכן? (אני לא אוהבת את ההצללה של הפוני והחום מטשטש אותה.. אז אני לא יודעת מה לבחור
) וכמובן, תודה על התגובות^^

o0Invisible0o

New member
אדום או תכלת.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואת השיער- אם תעשי זנב סוס..לדעתי תעבירי קדימה דרך הכתף האחורית [כתף שמאל של הדולי..
] הבנת?

למעלה