אתן שמנה ;;

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהשיעררר../images/Emo99.gif

השרוול שנופל אחרי היד כזה קצת גושי
תצלילי את הקפלים שיפלו כזה לכיוון למטה ובסוף יתעגלו טיפה
ורעיון להמשך: ג'ינס ארוך כהה כהה עם קרע באחת הברכים ועם שרשרת כסופה מהזה של החגורה לכיוון התחת P: דולי מדהימה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifבקשר לתיקונים.../images/Emo3.gif

בקשר להמשך. אממ..חצאית עד הברך בצבע כתום צהוב כזה.
נמנ. נעליים עגולות, שטוחות, שחורות. עם רצועה דקיקה. עיטור פרח ורוד ברצועה/נעל מה שיותר נוח לך.
כנפיים.
ממש!
אה ותמשיכי את הגופייה השחורה על הבטן. נו הכל בגדר הצעה.
משומה.XD

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

LudaGirl

New member
המממ

השער מאוד יפה. לא כל כך אהבתי את החולצה. השרוול בעיקר. נראה קצת מרובע. אבל ההצללה די בסדר. אני הייתי עושה לשער הזה מן שמלה אדומה וגדולה, מפוארת..

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo2.gif

היא יפהפייה
תעשי לה אולי תחתון חוטיני כזה בצבע אדום שקסי, גרבי רשת עד הברך, וסנדלים כאלה על עבק שפיץ די גבוה זרוקות בצד(בצבע אדום)
היא מאוד יפה

זוהרינה

New member
יאי! שדח"ם סוף סוף

בייס אנגי צ'אן, סוף סוף משו נורמלי, רעיונות לנעליים ושיער?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo13.gif דולי ממש חמודה!

בעקרון הרעיון של הצללה בחולצה- אני רואה שהבנת. סה"כ צריך לעבוד על הפלטה קצת ושילוב הגוונים אחד עם השני ולא לפחד לעשות קפלים אמיתיים. ממוקמים נכון, לא סימטריים, בגדלים, אורכים ועומקים שונים. אבל זה יבוא עם הזמן.. בקשר למכנסיים- השימוש בפלטה לא נכון. אני לא מאמינה שבאמת יש כזה דבר "פלטה לא טובה" אני מאמינה שיש שימוש שאינו מתאים לפלטה. במקרה שלך ההצללה הזאת לא מתאימה לפלטה עם הפרשי גוונים גדולים כ"כ. עומדות בפניך שלוש אופציות: להשאיר את זה ככה, כי את אוהבת את זה!
לשנות הצללה- להוסיף קפלים, להשתמש במידה הנכונה בכל גוון וכו'- לא מומלץ, כי זה קשה..ותצליחי יותר עם הזמן.
לשנות פלטה- פשוט הבדלי גוונים קטנים יותר, ותנסי בדרך להוסיף כמה קפלים, מאוד יעזור לדעתי!
שיער? מכיוון שאת די מתחילה, אני אמליץ על שיער חום חלק עם פוני על הצד.
די פשוט.
נעליים? פריט די קטן ועשוי להיות פשוט..אז נתפרע! נעלי ספורט אפורות עם עיטורים צהובים ושרוכים אדומים.
אם את רוצה עוד הסברים/דוגמאות/עזרה, רק תבקשי!

LudaGirl

New member
אוקייי

החולצה נחמדה, אבל ההצללה לא כל כך נכונה והפלטה לא ממש בסדר. הצבעים כאילו נבלעים אחד בתוך השני. החגורה נחמדה, אבל היא לא מוצללת. הג'ינס, הוא מוצלל מאוד מוזר, אני מבינה שאת רק מתחילה וזה נראה לך הגיוני. אבל כל מה שאני יכולה להציע לך זה שתעבדי על טיוטוריאלים. הג'ינס נראה טוב מאוד יחסית למתחילה. חסרה הצלללה למטה (מתחת לבגדים) והג'ינס גם לא נגמר כמו שצריך, הוא פונה למעלה לפי מה שעשית וזה לא הגיוני לפי חוקי הכבידה. היאאתי מוסיפה אביזרים, שיתנו לבובה יותר, שרשרת, כתובית על החולצה. ומשם כבר תראי לאן זה יוביל אותך ואיזה שיער יתאים.

DaRk ShinES

New member
איזה חמודההה

מציעה להפוך את הפס בשמלה לבהיר יותר. הנעל טיפה גדולה עליה יכול להיות שזה בגלל הבייס אבל זה לא פרופרציונאלי, תקטיני אותן קצת. שיער ומהר!!

DaRk ShinES

New member
הא עדיף גירסא שמאלית

לא רואים הצללה בגרביים תעשי הבדלי גוונים בולטים יותר כי זה לבן.

למעלה