אין, אין עלי

יש סיכוי שבזכות זה לא נצטרך

להתעסק עם ענק אינטלקטואלי מהסוג הנדיר שלך?

א י ל ה

New member
טכנית

זה אומר שהיא צריכה ללכת למטבח ולהביא משהו לאכול, על ארבע? זה פשוט חשוב לי לדעת. כזאת אני. בעלת צרכים ויזואליים.

opoli

New member
יש עוד????

כולך רק הבטחות! את והקפתמותק הזאת לא פלא שV משהו שתה את עצמו למוות

opoli

New member
פנטזיות???

מאמי, Dont flatter yourself התעוררתי שטוף זיעה קרה וקפת לא הייתה בכלל בסביבה

כמה זמן עוד, לדעתך, נשתובב

אתך במשחקים הצפויים מראש של התגובות שלך שממחזרות מאות תגובות דומות? יאללה, תהיי מקורית, מענינית ואם לא בקרוב תסבלי משיממון של היעדר התיחסות אלייך.

קפת

New member
להיות נחמדה? למה? בשביל מה זה טוב?

הנה לך הודעה להגיב עליה. 250 מלה לפחות.

בושה וכלימה

הפורום הזה מבייש את השפה, את האומה ואת המדינה בה חיים חבריו. כשסיפרו בחדר המורים על קיומו, נידהמתי. חשבתי כי ודאי מדובר בהלצה תפלה. ואולם לאחר ששיכנעוני כי לא כך הדבר, החלטתי לעשות מעשה, שמתי נפשי בכפי ונכנסתי לכאן. מה שראו עיני היכני בתדהמה, מבוכה וצער. האלה הם בניו של העם היהודי? האחד בולס מיני מזונות מפולפלים של גויים נהנתנים ומספר על ניסיונות מיניים סוטים, השניה מדברת בשפת ביבים גסה. הנני להבטיחכם כי עוד הערב אשב לנסח מכתב מנומק מדוע יש להכרית פורום זה מתרבות מדינה שמחנכת את בניה ובנותיה לצניעות וליושרה.

א י ל ה

New member
סליחה אפשר שאלה?

בקשר ל"מדינה שמחנכת את בניה ובנותיה לצניעות וליושרה", אז איזו מדינה זו?

ילדתי הצעירה

את יכולה ללעוג ולזלזל כאוות נפשך. המכתב נכתב ונשלח ליעדו. לא יירחק היום, הפורום הזה יגיע לקיצו ויגווע בקול דממה דקה.

VCube

New member
המורה, את ממש כבשה תמה

גם פועה וגם מעלה גר(א)ה. בקיצור (ובעברית) את כאב תחת* קטן. לא רק שאת מגלה הבנה וחושומור** של מורה מזדקנת, את בעיקר חושפת את ערוותך (הדלה יש לאמר) בכל הנוגע לפתיחות, קבלת הזולת (על מגרעותיו) וחוסר השלמה עם מציאות פוליטית, שבה את וכל שאר חברייך הכתומים, לא אלה שעושים מהם מרק מופלא, אלה אלה הששים לגדוע כל עץ זית רענן שנימול בגיל 13 במקום ביום השמיני לחייו. בקיצור, לא ממך נלמד כיצד להיות בנים מפוארים לעם הנצח והספר, ולא ממך נקבל מתכונים לקראת שבת. (חמין עושה לי להפליץ). [בקריאה שניה, אני מתנצל על רבוי ההקשרים לעכוזי, המצויים בפוסט זה:)] * כזה שעובר אם מגרדים קצת וממתינים להתיבשות.. ** כאן אני מצטט את מורי ורבי גונג דזה הדגול

למעלה