אין, אין עלי

אל תגיד שלא שמת לב לכך

שפועה גרא היא פואה-גרא הידוע, ויש בי חשש עמוק שמורתנו הדלוחה נשלחה לכאן כדי לעודד סחר בכבדי אווז.

קפת

New member
אתם יכולים לצחוק עד מחר

אבל הפויה גרא הזותי חתכת אווזה כבדה. היא באמת שלחה את המכתב, הדפוקה. הבוקר אני מקבלת מסר מהאחראי עלינו בתפוז (יש להם שמה כל מיני מפקדים ורס"רים, השם ירחם) שהיתה תלונה ומבקשים מאיתנו למתן את הדיבור ה... איך הם קראו לזה... הבוטה. כן, הבוטה, ובעיקר להיות יותר מכניסי אורחים וסובלניים לחדשים. לטענתם זה דווקא אנחנו שלא מסתדרים כל כך עם מיעוטים ושונים. והם, התפוזים, דווקא מעודדים פלורליזם ושיח תרבותי רבגוני (באמא שלי, שלא ידעתי שיש פה בכלל דבר כזה). בקיצור, הם מאוד שמחים על כל איזכור שיש להם בעיתונות (באמת כבר היתה פנייה משופרי אברהם, המקומון של עלי והסביבה, לקבל ממני ראיון בלעדי. אני עדיין מהססת. מאוד נכוויתי מכך שדברי לא הוצאו מהקשרם במקור ראשון) ויעשו הכל כדי להגדיל את הרייטינג אז מעכשיו אנחנו צריכים להרכין ראש בענווה לכל חדש שמופיע פה, אפילו אם הוא הבנדוד של יגאל טרימבובלר מאשדוד, ולחבק אותו גם אם זה עומד בסתירה להודעת מנהלת הפורום. שזו אני. אה, וחטפתי על הראש על כל ההעפות שביצעתי בניגוד לתקנון. אני על תנאי עכשיו. פויה, גרא, פויה-פויה. תראי מה עשית. קילקלת פורום כל כך כושל, זנוח ונטוש! חכי-חכי תראי מה יהיה לך ביומורים הבא. נשים לך אבקת גירוד במגרה וכרית פלוצים על הכסא. ונסיים בברכת ג'ימליה ג'ים. או חסמבה,חסמבה, חסמבה. או שלא.

אז הזוועתונית פואה-גרא השומנית

עד כדי בחילה וחלחלה תציץ ותפליץ מכתביה להנהלתה של תפוז, והנהלתה תסגור אותנו או תדיח את הקפת הדו-ואגינלית? אכן חציר העם וחזירה הנהלתה שההגיון העקום שלה מחד אומר שהיא רב תרבותית ומאידך דורש לא להיות רב תרבותיים. נפלאו ממני החלטות הפוסטקפיטליסטים לגמרי.

א י ל ה

New member
את יכולה

להגיד שוב "ילדתי הצעירה"? ושוב? פעם אחרונה? טוב אז עוד פעם אחת, אבל ממש ממש ברגש? לא כי אם כבר את מתעקשת להיות פה, אולי נצליח לעשות בך שימוש לטובה* או משהו כזה. * הכול יחסי, ויש למצוא את האור בכל אפילה. (איינשטיין ורבי נחמן)

צוחק מי שצוחק אחרון

את כנראה צעירה מאוד ועדיין לא השכלת להדור פני מבוגרים ונבונים ממך. צחקי כאוות נפשך ויצחקו נא כל אלה שכינוני בשמות גנאי. אינני יראה מפני חוצפתכם הפוחזת. יודעת אני זאת, שדברי לא נפלו על אוזניים ערלות ויש אנשים תמימים ויישרי דרך בהנהלת האינטרנט.

אני משוכנע שכבד האווז היקר הזה

הוא מישהו מאיתנו החוגג עלינו בכיף. פועינקה המתקתק/ה אני אפילו חושד בכשרות בגללך, אבל מה'כפת לי, הו אשת אש וכבוד והדר, חקיינית עלובה של שפת המקורות ושפת הרחוב לפני 3000 שנים, קראת לנו "חצופים ופוחזים" ותחתוניי נמלאו בשתן מרוב צחוק, נו טוב כי בדיוק קראתי כשהייתי ממש אבל ממש צריך ללכת להשתין. המשיכי להצחיקנו. עכבישה מסורסת שכמוך.

קפת

New member
מזתומרת אוזניים ערלות?

את רוצה להגיד לי שיש אנשים שעוברים ברית מלה באוזניים ואז האוזניים שלהם יהודיות וכשרות? ביסמיללה.

פועה דארלינג.

קבלי ח"ח*. מזמן לא הופתעתי כך. לטובה. כמובן. הנני מצהיר בזאת, שמעולם, אבל מעולם, לא נתקלתי באדם שראשו, או לפחות האיבר שמחזיק בסמכויות, אשכרה תקוע בעכוזו. הצלחת להרשים אותי. או שלא. * חוקן חזק. על חשבון הבית. אם קפת תרשה.

מה קרה,סוף העולם הגיע ולא סיפרו לי?

לא, כי לי יש תפקיד מרכזי כשיגיע הסוף,לי ולארבעת פרשי האפוקליפסה. אין. אין. אין עליך, אווזה פותה* ומתחסדת שכמותך. בחיי. אבל מה, שמת נפשך בכפית ונכנסת. גם זה משהו. * נכון, אז קיללתי, אבל עשיתי את זה בחן. תודי.

למעלה