אתם יכולים לצחוק עד מחר
אבל הפויה גרא הזותי חתכת אווזה כבדה. היא באמת שלחה את המכתב, הדפוקה. הבוקר אני מקבלת מסר מהאחראי עלינו בתפוז (יש להם שמה כל מיני מפקדים ורס"רים, השם ירחם) שהיתה תלונה ומבקשים מאיתנו למתן את הדיבור ה... איך הם קראו לזה... הבוטה. כן, הבוטה, ובעיקר להיות יותר מכניסי אורחים וסובלניים לחדשים. לטענתם זה דווקא אנחנו שלא מסתדרים כל כך עם מיעוטים ושונים. והם, התפוזים, דווקא מעודדים פלורליזם ושיח תרבותי רבגוני (באמא שלי, שלא ידעתי שיש פה בכלל דבר כזה). בקיצור, הם מאוד שמחים על כל איזכור שיש להם בעיתונות (באמת כבר היתה פנייה משופרי אברהם, המקומון של עלי והסביבה, לקבל ממני ראיון בלעדי. אני עדיין מהססת. מאוד נכוויתי מכך שדברי לא הוצאו מהקשרם במקור ראשון) ויעשו הכל כדי להגדיל את הרייטינג אז מעכשיו אנחנו צריכים להרכין ראש בענווה לכל חדש שמופיע פה, אפילו אם הוא הבנדוד של יגאל טרימבובלר מאשדוד, ולחבק אותו גם אם זה עומד בסתירה להודעת מנהלת הפורום. שזו אני. אה, וחטפתי על הראש על כל ההעפות שביצעתי בניגוד לתקנון. אני על תנאי עכשיו. פויה, גרא, פויה-פויה. תראי מה עשית. קילקלת פורום כל כך כושל, זנוח ונטוש! חכי-חכי תראי מה יהיה לך ביומורים הבא. נשים לך אבקת גירוד במגרה וכרית פלוצים על הכסא. ונסיים בברכת ג'ימליה ג'ים. או חסמבה,חסמבה, חסמבה. או שלא.