Prince Yoni

New member
../images/Emo47.gif

מה המצב אנשים??? שמעתי יש יום חילופי שלטון.. מתי הוא? את מי אתם מחליפים? ומתי יוצא עיתון בית ספר?

אז ככה:

1. הכל טוב. 2. יום שלישי אם אני לא טועה, זה יוצא בט"ו בשבט לפי מה שהבנתי. 3. לא מחליף אף אחד. 4. תשאל את אייל, בתור עורך העיתון הוא אמור לדעת...

בלה...בלה...בלה...

*הכול בסדר. *יום שלישי ה25. *אני מחליפה את ליאת צדקה ומודיעה מראש שאין אפטרים :) *עיתון בית ספר יוצא עם התעודות כמו כול שנה.

mgd3

New member
תגובה

אני חושב שיש כאן יותר מטכני חיפה מאשר מהולץ

murzik3591

New member
לא יודע אח שלי, אצלינו המדריכים...

נכנסים לפה בחשאי אז עם כל המציצים נראה לי שבכל זאת יש פה יותר הולצניקים

הסבר יותר מפורט

מורזיק עלה על חצי מהבעיה אך לא הסביר אותה נכון - יש פה הרבה יותר הולצניקים שוחרים ממה שאתם חושבים, אבל בגלל שהרבה מהמדריכים בהולץ נכנסים לפה השוחרים מפחדים לכתוב..לפי דברים ששמעתי.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo67.gif

אני קורא נכון? שוחרים מפחדים לכתוב כאן בגלל שמדריכים נכנסים לפורום? מזה השטויות האלה? זה לא פורום בחסות ח"א! זה בחסות תפוז! אז לכל המפחדים אין לכם ממה לפחד, אתה יכולים לכתוב גם בעילום שם, וזכותכם להביע דעתם בכל נושא. אף מדריך לא יתנכל לחניך אם הוא כותב על דעתו ואם הוא מעלה נושא שלא נראה לאותו מדריך. ולמדריך מהולץ או בכלל, שיש לו בעיה ששוחרים שלו או לא שלו כותבים פה שיפנה אליי.

צר לי, אבל

כול עוד הפורום הזה לא מוגן באופן מלא נגד בעלי השפעה..הרבה שוחרים מפחדים לכתוב פה (אם אתה רוצה להמשיך לדבר על זה, אז בICQ - אל תגיב פה).

Prince Yoni

New member
זה שאלות ..

כלליות... מה אין לכם יום חילופי שלטון? אם אין - תארגן. אין לכם עיתון?

murzik3591

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח... אתה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

יום חילופי שלטון
לא יודע... בכל אופן יש עיתון אבל למי באמת יכפת ממנו
בדרך כלל כותבים שם האנשים עם הלשון הכי גדולה את מה שבית הספר רוצה שיכתבו + קצת נייר + קצת דיו = כן יש דבר כזה עיתון.

dogli3

New member
מי מלך??

1. רע מאוד. 2. שמעת נכון-> 25.1 3. המדריכה תחליף אותי ותרוץ מהרס"ר לשוחרים, מהשוחרים למש"ק וכן הלאה (שבוע ר"מ). 4. כן, זה.. כבר חצי שנה שומעים על העיתון הזה ולא רואים כלום.

אולי זה...

אולי זה בגלל שאת בסך הכל פחות מחצי שנה בטכני, והעיתון הזה יוצא פעמיים בשנה, בכל חלוקת תעודות. אני בטוח שילדה עם מוח נשגב וגאוני כמו שלך תוכל להגיע לזה לבד.

dogli3

New member
יודע מה? בסדר..

וממה שראיתי בעיתון של שנה שעברה הוא ממש מיותר.

העיקר שאת כל כך נחוצה...

בנוסף לתרומה האדירה שלך למסגרת בית הספר, אפשר להגיע למסקנה שלא ניתן אפילו לדמיין את המכללה הטכנולוגית של חיל האוויר, ללא רותם דוגלי. בלעדייך, הכל יקרוס! יקרוס אני אומר לך! י-ק-ר-ו-ס!!! וברצינות רותם, למה את סתם אומרת שטויות? אם כל כך נשראה לך שהוא דפוק חשבת לעשות משהו כמו אולי לכתוב כתבה שנראית לך הגיונית? חוצמזה, אני מעריך את יצר החרישה שלך, אבל זה שאין לך יכולת אבחנה בעיתונות איכותית בעלת גוון סרקסטי, זה לא אומר שהעיתון מיותר. אלא את.

dogli3

New member
"הדוגלי"... בזיון של ממש.

אני בת. בסדר? ואני לא "דוגלי" ובטח שלא בהא הידיעה! וגם אל תחשוב לרגע להגיד שאני מזון כלבים! (אני לא עצבנית)

למעלה