דוגלי גנבו לך את השם?
פ פתי בר עם שוקולד New member 21/1/05 #18 אז שאני אבין, אם הכינוי שלי הוא פתי בר עם שוקולד, אני באמת פתי בר?
א אונס קיפודים New member 21/1/05 #19 ושאני אבין אם הכינוי שלי הוא אונס קיפודים, אז אני באמת אונס קיפודים? (אל תענו על זה)
פ פסיפלורה עוקצנית New member 22/1/05 #22 ושאני אפנים אם הכינוי שלי הוא פסיפלורה עוקצנית, אז אני באמת פרי קוצני ואקזוטי שניחוחו נישא במוצרי אמבט וטעמו ניתן במיטב מאכלי ישראל
ושאני אפנים אם הכינוי שלי הוא פסיפלורה עוקצנית, אז אני באמת פרי קוצני ואקזוטי שניחוחו נישא במוצרי אמבט וטעמו ניתן במיטב מאכלי ישראל
א אונס קיפודים New member 22/1/05 #28 פאק!!! לא, זה לא היה בכוונה זה כבר קרה לי פעם באיי סי קיו... את לא יודעת כמה התעצבנתי בפעם האחרונה שכתבתי משער עם א' לא יודע מה יש לי עם המילה הזאת מצד שני, אני עילג, מותר לי!!!
פאק!!! לא, זה לא היה בכוונה זה כבר קרה לי פעם באיי סי קיו... את לא יודעת כמה התעצבנתי בפעם האחרונה שכתבתי משער עם א' לא יודע מה יש לי עם המילה הזאת מצד שני, אני עילג, מותר לי!!!
B baliti New member 22/1/05 #29 מי מחליף אותי? כי השבוע בגדיוק תורי לשטוף את החמד"ר אז ..... להתכונן!