Impossible Princessהדבר האמיתי

Nadav נדב

New member
אני הזה שמזלזל?

קיילי כבר 3 שנים לא הוציאה אלבום סטודיו חדש, בקושי הספיקה לחזור להופיע ובועז (שההיכרות שלו עם קיילי באמת שיחסית מוגבלת) כבר ממהר לומר שהיא הולכת להיעלם וקובע איזה מן חומר היא תוציא? (ועם כל הכבוד, גם מבלבל במוח AKA אינטימייט אנד לייב שהדבר היחידי שהיה טוב בו זה הסטילסט) מה גם שההשוואה למדונה מיותרת לחלוטין וסתם נועדה למשוך אש, כפי הנראה. (ואני אוהב את מדונה, לכן אני לא מתכוון גם לבוא בתגובת נגד וללכלך עליה כמו ילד בן חמש)

בונא נדב? מה נסגר איתך?????

אם תקרא שוב את מה שכתבתי ואם תסתכל אפילו על הכותרת תבין שמה שאני לא מחפש זה למשוך אש. זה קצת מעליב שאתה לא מעריך אותי עד כדי כך. ההשאווה למדונה לא נעשתה במטרה למשוך אש... והיא נעשתה ממש במידה (תיקון לגבי מה שהגבתי קודם שלא השוותי אף פעם). אתה בוחר להסתכל על ההשוואה במקום על התוכן של הדברים שכתבתי וחבל שאתה עד כדי כך מזלזל ואומרת שבגלל שאני לא מבין שום דבר זה "אפילו לא שווה תגובה"- כל הכבוד נדב, בטח הרגשה טובה בתוך הפורום זה מה שיעזור). אם כל הכבוד אני יודע די הרבה על קיילי, אם ג\כי טעמי שונה בהרבה משלך לא הופך אותי למשהו פחות מבין. אין ספק שאני לא שולט בכל התקופה הראשונה של מדונה. אבל מ 94' אם הדיסק שנושא את שמה, אני מבין מצויין! להגיד שהדבר הכי טוב בתוקת אינטימייט אנד לייב זה הסטייל זה יופי- פשוט לבטל את מה שאמרתי, אז שוב פעם, בעייני לא! בעייני זאת התקופה היפה והזוהרת ביותר בקריירה של קיילי- וזאת נדב, דעתי בלבד. לגבי ההספדה... אולי היא לא במקום, אבל שוב זו דעתי.. ושוב, זה במקום שאוהב את קיילי ורוצה לראות אותה עוד הרבה שנים אז די לזלזל בזה. אם הייתה קורא בעיון הייתי שם לב שאני בעיקר מתכוון על הפעם המוסיקלי ולא על הפן המצעדי..
ונמאס מאווירת המלחמתויות בפורום שכנראה לא עזבה אותו מאז שאני כמעט הפסקתי לכתוב (הפסקת הכתיבה ש\לא קשורה לאווירה אלה שהאינטרנט הפסיק להיות נגיש
)

Nadav נדב

New member
תגובתי לך מר בחור

"אם תקרא שוב את מה שכתבתי ואם תסתכל אפילו על הכותרת תבין שמה שאני לא מחפש זה למשוך אש. זה קצת מעליב שאתה לא מעריך אותי עד כדי כך." -אם פגעתי בך אני בהחלט מתנצל. "ההשאווה למדונה לא נעשתה במטרה למשוך אש... והיא נעשתה ממש במידה (תיקון לגבי מה שהגבתי קודם שלא השוותי אף פעם). אתה בוחר להסתכל על ההשוואה במקום על התוכן של הדברים שכתבתי וחבל שאתה עד כדי כך מזלזל ואומרת שבגלל שאני לא מבין שום דבר זה "אפילו לא שווה תגובה"- כל הכבוד נדב, בטח הרגשה טובה בתוך הפורום זה מה שיעזור)." -אני לא מתכוון להיכנס לעניין קיילי VS מדונה אז אל תנסה למשוך אותי אליו כי זה פשוט לא ילך לך. (וזה באמת לא שווה תגובה וההרגשה מצוינת, תודה) "להגיד שהדבר הכי טוב בתוקת אינטימייט אנד לייב זה הסטייל זה יופי- פשוט לבטל את מה שאמרתי, אז שוב פעם, בעייני לא! בעייני זאת התקופה היפה והזוהרת ביותר בקריירה של קיילי- וזאת נדב, דעתי בלבד." -התקופה של Impossible Princess אולי היתה אדירה מוזיקלית כאלבום (שגם בו היו 2-3 שירים גרועים), אבל Intimate? המופעים החיים שלה ויכולת הביצוע והופעה שלה השתפרו פי כמה מאז המופע הזול, חובבני והקטן הזה. (וזה ממש לא קשור לפן הויזואלי - זה קשור לשירה והמקצוענות שלה בעיקר) "לגבי ההספדה... אולי היא לא במקום, אבל שוב זו דעתי.. ושוב, זה במקום שאוהב את קיילי ורוצה לראות אותה עוד הרבה שנים אז די לזלזל בזה. אם הייתה קורא בעיון הייתי שם לב שאני בעיקר מתכוון על הפעם המוסיקלי ולא על הפן המצעדי.." -היא היתה לא במקום וגם בלי שום בסיס, מאחר וקיילי לא הוציאה שום אלבום כבר 3 שנים. "ונמאס מאווירת המלחמתויות בפורום שכנראה לא עזבה אותו מאז שאני כמעט הפסקתי לכתוב (הפסקת הכתיבה ש\לא קשורה לאווירה אלה שהאינטרנט הפסיק להיות נגיש)" -אווירת מלחמתיות? הפורום הזה בקושי פעיל
טוב לדעת שלפחות אווירה כלשהי יש פה.

tatababa

New member
בניגוד לאחרים, אני סה"כ מסכים

מאז שנת 2000 קיילי מוציאה אלבומים סטנדרטיים מינוס, בינוניים מאוד ולא שום דבר מעבר.. מה גם שהאלבומים לא *יותר מדי שונים* אחד מהשני - אולי ההשפעות המוזיקליות טיפל'ה שונות אבל המלל אותו מלל. מרבית השירים כוללים את המילים baby, love, babe, dance, girl, boy. וואלה, מאישה שעברה חוויה כמו של קיילי, אחרי 20 שנות קריירה במוזיקה, אחרי התקופה הנפלאה ב- DeConstruction : קיילי יכולה (וצריכה) לעשות את זה טוב יותר!! אגב, Impossible Princess היה אלבום פופ לחלוטין. אמנם לא אינסטנט פופ כמו שאר החומרים של קיילי, אבל עדיין פופ מובהק. וכל מי שחושב אחרת לצערי הרב טועה. אז כן, האלבום הבא הולך לצאת כשקיילי תהיה כבר בת 39 פלוס מינוס - אני מצפה למשהו שיתאים לגיל. בדיחת פופ צינית וחריפה (העונה לשם שר) כבר יש לנו, אין צורך בעוד אחת. קיילי צריכה להתעצב עכשיו בתודעת הציבור בדיוק כפי שנטען פה - אמנית מוזיקה איכותית. קיילי לא צריכה להיות מילה גסה.

הלוואי על קיילי להופיע כמו שר

בגיל 60 שנתיים רצופות ולהיות הסיבוב ההופעות הגדול והמרוויח של כל הזמנים.... ועדיין להראות נפלא ולהשמע נקי וצלול כמו שר... IP היה יותר פופ-רוק...ממש לא פופ קלאסי !!! היה אלבום מצויין וטוב שהיה ונגמר. ואני טוען שהוא לא נכשל רק בגלל השיווק שלו , אלא בגלל התוכן. השירים היו מצוינים , אבל קיילי נסתה לפנות לקהל שבחיים לא יאזין להם. מה לעשות שהמעריצים של קיילי הן ילדות ואוחצ'ות שרוצות את כל הפופ-דיסקו-קיטש וה MTV ...ואני יכול להבין אותם , כי גם כך אני מעדיף אותה!

tatababa

New member
חוכמה גדולה..

גם המלכה אליזבת עם מיליון ניתוחים פלסטיים תראה פנטסטי! הייחוד של שר זה האופי שלה, לא השירים. היא כלבה סרקסטית עם הומור עצמי מאוד גבוה שנהנית מכל רגע.. קיילי היא יותר חמודל'ה כזאתי - האימאג' של שר ממש לא תואם לקיילי. לגבי IP - אתה אומר שהאלבום נכשל (גם) בגלל התוכן שלו, ואז אתה אומר כי היא פנתה לקהל יעד לא שלה. אתה מבין שאפשר למכור קרח לאסקימוסים - המשתנה בכל המשוואה זה אופן הביצוע. Did It Again, עד כמה שיחשיבו אותו אינדי-רוק-חרטה, עדיין זכה לפרומו שמאוד רלוונטי למעריצים של קיילי (עם הדראג קווינס) ולקליפ שמאוד רלוונטי לקהל היעד של קיילי. כנ"ל גם הרמיקסים. Breathe הוא פופ-דאנס לחלוטין. בכלל, אם תסתכל על כל Impossible Princess אתה תמצא רק שני שירים שעוד איכשהו יכולים ליפול לקטגורית האינדי והם SKOB & IDNA. שאר האלבום הוא פופ. אמנם עם השפעות דאנס ורוק, אבל בשורה התחתונה פופ. ובסוגיית קהל היעד של קיילי ומה רוצים ממנה - CGYOOMH או SLOW הם ממש לא קיטץ'-דיסקו-פופ אלא פופ מלוטש ואיכותי והם הצליחו. בשורה התחתונה - קיילי יכולה להמשיך עם הפופ, אני לא אומר עכשיו להוציא שירי קולדפליי, אבל לשמור על תו איכות וחומרים רלוונטים למצבה הנוכחי (גם מבחינת גיל וגם מבחינת האישיות). אם קיילי תוציא לדוגמה אלבום שלם עם שירים כמו White Diamond אני באמת אתאכזב (ולא משנה עד כמה אני אוהב את השיר עצמו). למה? כי היא ראויה להרבה יותר מזה!

Nadav נדב

New member
הגזמת רן

"הייחוד של שר זה האופי שלה, לא השירים. היא כלבה סרקסטית עם הומור עצמי מאוד גבוה שנהנית מכל רגע..." ...ובנוסף זמרת ושחקנית יוצאת מן הכלל (הרבה יותר טובה מקיילי, בשני התחומים), פרפורמרית מעולה ולא חסרים לה שירים טובים (ואני מדבר על הדברים מהאייטיז-תחילת ניינטיז שלה, לא על הדאנס שרובו לא משהו) "ובסוגיית קהל היעד של קיילי ומה רוצים ממנה - CGYOOMH או SLOW הם ממש לא קיטץ'-דיסקו-פופ אלא פופ מלוטש ואיכותי והם הצליחו." -הם מטומטמים מבחינת מלל, המלודיה שלהם היא הדבר הכי פשוט ושטוח שיכול להיות וההפגנה הקולית שם שואפת לאפס. ליטוש? אין ספק - מסחרית הם מבריקים ועובדה שמכרו מיליונים. איכות? לא מוצא בהם. אם היא תמשיך בכיוון הזה היא תמשיך לחרבן לעצמה את המוניטין ורק תתרחק עוד ועוד מתדמית של אמנית איכותית. מה שעצוב לי עם קיילי זו העובדה שהיא אישה מאוד, מאוד מוכשרת ומוזיקלית. היא זמרת מצוינת (והרבה לא יודעים את זה בכלל) עם טכניקה ברמה שאין להרבה זמרות בפופ שגם הוכיחה שהיא יותר ממסוגלת ליצור מוזיקה טובה. רק מה, היא לא מעזה כלום בכל הנוגע לאלבומי סטודיו שלה (על הבמה אין ספק שהיא מצוינת) והם כבר כמה שנים טובות - גרועים. היא כבר אוטוטו בת 40, שתתבגר (מוזיקלית) כבר.

tatababa

New member
אפשר להתווכח על שר עד מחרתיים

אבל הקסם האישי שלה פורץ החוצה, הרבה מעבר לכל דבר אחר. היא מה שנקרא entertainerית מעולה! מה שאני מעריך מאוד בסלואו ובהד שהם פשוט חדשניים מאוד ושונים מאוד - גם לקיילי וגם לעולם המוזיקה של אותה תקופה. סופסוף קיילי הצליחה להביא משהו למיינסטרים.. על זה אני מוריד את הכובע. להגיד לך שאני מחפש מלל טוב? ברור. מלודיה טובה? מן הסתם. קולות טובים? אמת. אבל מעל להכל אני מחפש חדשנות, משהו מעניין שפשוט יגמור אותי. להגיד לך שבהכרח חייבים להיות לו מלודיה מלל וקולות טובים? SLOW ו-CGYOOMH הם דוגמאות טובות לתשובה המתבקשת - לא. KYLIE MINOGUE היה אלבום עם לחנים טובים, מלל סבבה מאוד וקולות מעולים. אבל הוא היה רחוק מלהיות חדשני ופה היתה הבעייתיות שלו - איכות היא מתבקשת תמיד, אבל צריך איכשהו לשמור על העניין. אלבומי הסטודיו של קיילי הם סוגיה כואבת שגובלת בשערורייה. בייחוד הזוועות שיצאו מבית היוצר של פארלופון.

Nadav נדב

New member
טוב שמע...

בKM היה בתור הליד סינגל את CIM שהוא כנראה השיר הכי מקורי וטוב שיצא (וכן, גם בלשון עתיד) לקיילי בקריירה....והוא עד היום קלאסיקה. כך שלמרות שלחדש ולהיות מקוריים זה חשוב - היא ממש לא צריכה דווקא חדשנות פופ-דאנסית בשביל זה וקונפייד הוא ההוכחה לכך. בנוסף, אלבומים בסגנון פיבר וBL עושים עוול מטורף לקול שלה, שזה אולי מה שהכי מפריע לי. ומסכים בהחלט, קיילי מאוד מאוד מאכזבת ברוב אלבומי הסטודיו שלה. נראה מה יהיה הלאה.

tatababa

New member
אם תיקח את KM

חוץ מ-CIM אין בו שום דבר חדשני \ מעלף מדי... ככה לפחות אני רואה את הדברים. ואגב קונפייד הוא בהחלט חדשנות מבחינתה האישית של קיילי..

זה נראה לי הדבר היחידי שאני מסכים

עם רן...חחח KM94 הוא אלבום טוב , אבל לא יותר מזה. ונדב , אני לא מדבר על הווקאליות של קיילי , אלא מבחינה של שירים חוץ מ CIM ת DG ו PYIMP אין שם יותר מדיי הברקות...מעלף בטוח שלא. אלבום טוב , אך מאד מונוטוני.

Nadav נדב

New member
אני בהחלט מסכים, KM אלבום שחצי ממנו

מאוד משעמם (לא טוב/איכותי אפילו) - Falling, TWPYB, WHTLG, IIWYL - גרועים. אפילו גרסת האלבום של WITF די מעפנה - - - כך שיוצא שחצי אלבום לא טוב. אבל דיברנו פה על סינגלים ראשיים מאלבומים (כפי שרן ציין את Slow ו-CGYOOMH) - לא על התוכן שלהם. בגלל זה קונפייד צויין. ואגב, הביצועים הקוליים של קיילי בKM, מעבר להיותם ערוכים באופן מטורף, מחווירים לעומת הביצועים בLY ולעומת מה שהיא עושה ב4 הטורים האחרונים שלה....על זה חבל לי. היא מסוגלת להפציץ באלבומים שלה מבחינה קולית בדיוק כמו שהיא מפציצה בלייב.

Nadav נדב

New member
ברור...

"מאז שנת 2000 קיילי מוציאה אלבומים סטנדרטיים מינוס, בינוניים מאוד ולא שום דבר מעבר.. מה גם שהאלבומים לא *יותר מדי שונים* אחד מהשני - אולי ההשפעות המוזיקליות טיפל'ה שונות אבל המלל אותו מלל. מרבית השירים כוללים את המילים baby, love, babe, dance, girl, boy. וואלה, מאישה שעברה חוויה כמו של קיילי, אחרי 20 שנות קריירה במוזיקה, אחרי התקופה הנפלאה ב- DeConstruction : קיילי יכולה (וצריכה) לעשות את זה טוב יותר!!" -אין ספק לגבי זה. פיבר וBL אלבומים גרועים לדעתי וברור שהיא מסוגלת להרבה יותר. אף אחד לא חלק על זה. "אז כן, האלבום הבא הולך לצאת כשקיילי תהיה כבר בת 39 פלוס מינוס - אני מצפה למשהו שיתאים לגיל." -הלוואי. "קיילי צריכה להתעצב עכשיו בתודעת הציבור בדיוק כפי שנטען פה - אמנית מוזיקה איכותית. קיילי לא צריכה להיות מילה גסה." -אמן.

למעלה