טיפוס נחמד
New member
../images/Emo47.gifImpossible Princessהדבר האמיתי
אני חייב להתוודות, נלכדתי בזרועותיה הכובלים של מדונה.. אין ספק שיש הערכה רבה בין חובבי מדונה לקיילי כמו שיש בין מדונה לקיילי במציאות, אך בסופו של יום כל אחד חוזר לאייפוד שלו (או לרדיוטייפ שלו) ושם את בחירת ליבו (או ליבה). ולאחורה (כבר שנה) קיילי פחות מתנגנת. לאחרונה החלפתי נגן במחשב, ממדייה פלייר לאייטיונס, ושמתי לב אתמול שכבר נגנתי כמעט את השירים של מדונה, ואילו של אהבתי הראשונה קיילי לא נוגנו אפילו השירים האהובים אליי ביותר כמו "לאווינג יו" "דיינג'רס גיים" "סלאו" "מייד אופ גלאס" ועוד.. מיד שיניתי את המצב ושמעתי ביום אחד, כמעט את כל אלבומיה של אהבת נעורי (אלה שרכשתי, כלומר לא את את הישנים
). לפתע נגה לי שוב אלבום לתפארת מדינת ישראל והתפוצות. בשנת 1998 יצא לחנויות אלבום מעולה, יצירת אומנות העולה על כל דבר שנעשה לפני כן ביידי היוצרת, והיה להצלחה מסחררת. אני כמובן מדבר על Ray of Light של הזמרת האמריקאית. אך אלבום מפואר לא פחות, אם טווסיט בעלילה הרבה יותר מרשים ואישי אף יותר הוא דווקא אלבומה של מינוג שייצא בדיוק באותו שנה. מדונה אומנם מפיקה בצורה מצויינת, אך המילים, למעט 5 שירים מפוארים במיוחד, חוזרות על עצמן ולא מחדשות כלום ממדונה שאנו מכירים. אך בובת הפופ האוסטרלית שלא אמריה מילה לפני על חיי האישים, ולא שיתפה אותנו בשום כאב, פתאום נפתחה ובגדול- ואם להוסיף, בצורה הרבה יותר משכנעת והרבה פחות מזוייפת מהזמרת שקדמה לה. לדעתי, קילי הולכת להעלם. מבחינה מוסיקלית, כרגע, היא לא מחדשת או מרגשת אף אחד. היא תצליח ותמשיך להצליח כל עוד היא תספק כותרות ותראה נפלא. ולסיפור הזה יש רק עוד כמה שינים בלבד. היא בגיל שנושק את ה -40 אבל ממשיכה לשירים שירים שלא באים מהעולם שלה, ומדברים בעיקר לנערים ונערות. ואני רוצה להגיד שחבל לי! ממש חבל לי! היא כל כך מוכשרת, וכל כך איטיליגנטית, יש לה קול כל-כך יפה וחן שנשפחת מכל כיוון. השירים שלך כבר לא עובדים עליה קיילי, אולי הם כייף אבל אם כל הכבוד, את מסוגלת ליותר, (כי בשביל כייף אני יותר אוהב את מדונה). עבר עליך סרטן, בשם אלוהים, אני לא מאמין שמה שאת רוצה לשיר עכשיו זה על בחור שלא קיים בכלל עבורך והוא רק מתחרז עם המילים. יש לך מה להיג על עצמך ומה להגיד לעולם אז תגידי אותו ותחזרי לתקופת ה"אינטימייט אנד לייב" שכל-כך עשתה לך טוב.. שם את האמת ראויה! האלבום שעשית בסוף שנות ה-90 אומנם היה כישלון, וזה כי לא הכנת אותו מספיק טוב לאני האמיתי לך.. זאת הזדמנות לחזור! ש"קנט גט יו אווט אוף מיי האד" יהיה רק החלק המשעשע של ההופעות שלך ולא העיקר, ושסוף סוף כולם יתייגו אותך בתוך אומן ייחודי מסוגו כמו את תייגת את עצמך כשעשית את האלבום הנפלא הזה Impossible Princess .
אני חייב להתוודות, נלכדתי בזרועותיה הכובלים של מדונה.. אין ספק שיש הערכה רבה בין חובבי מדונה לקיילי כמו שיש בין מדונה לקיילי במציאות, אך בסופו של יום כל אחד חוזר לאייפוד שלו (או לרדיוטייפ שלו) ושם את בחירת ליבו (או ליבה). ולאחורה (כבר שנה) קיילי פחות מתנגנת. לאחרונה החלפתי נגן במחשב, ממדייה פלייר לאייטיונס, ושמתי לב אתמול שכבר נגנתי כמעט את השירים של מדונה, ואילו של אהבתי הראשונה קיילי לא נוגנו אפילו השירים האהובים אליי ביותר כמו "לאווינג יו" "דיינג'רס גיים" "סלאו" "מייד אופ גלאס" ועוד.. מיד שיניתי את המצב ושמעתי ביום אחד, כמעט את כל אלבומיה של אהבת נעורי (אלה שרכשתי, כלומר לא את את הישנים