The Game Boys 4Me

עונה=]

הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- לצערי אני נאלצת לחשוב שהם עד אז כבר יהיו מפורקים:/ בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- כבר כתבתי בסעיף הקודם... אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- ברור!שום דבר לא ישנה את זה! להקה מוכשרת אחרת לא תגרום להם להפסיק להיות מוכשרים! מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- חלקם מרגשים,אמיתיים. שטותיים?!לא חושבת... אולי גליה טיפה ילדותי ולא ברמה..הכוונה למילים... הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- למה צריך לדמות אותם?! הם מה שהם! ולא צריך להשוות או לדמות אותם לשום דבר! הם להקה של חמישה מוכשרים בשירה ובריקוד, נראים טוב..ופשוט להקה מדהימה
לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- אני חושבת שאני יעריץ אותם תמיד, תמיד הם יהיו בלב שלי, בחיים לא הערצתי מישו ככה, אני חושבת שאחרי שהם יתפרקו אני ימשיך להעריץ מעט... ורק בערך חצי שנה-שנה לאחר מכן אני יפסיק בינתיים- בהצלחה:):)

עונה=)

הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- אמ..אני חושבת שהם יהיו אחרי דיסק,סרט,הופעות בחו"ל.. בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- ברור! אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- לא,אם אני יאהב את השרים של הלהקבה המצליחה אני יואהב במקביל את שני הלהקות.. מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- מעלפייםם! הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- מושלמיםם! לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] ימשיךך! או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר-ממש ממש לא!

עוננהה...

הגיים בויז בשבילי הם להקה מוכשרת עם שירים סוףף..ובקשר לעתידד סורייי אבל יחזיקו מעמד נראה לי מקסימוםם שנתיים שלוושש....לצערי אבל זה טבעי..=/ עוד שלוש שנים הלהקה עדיין תהיה בליביי...=] אפילו אם יצאו עוד להקות של בנים שינסו לחקות אותםם..אין על הגיים בויזז שללי...!! השירים שלהם?! מהממיםםם...חוץ מ-גליה שהוא אחלה שירר אבל קצת ילדותי לטעמי היו צריכים לשנות את הקטע על גליהה...המילים יפות אבל לא הבנתי ת'קטע של גלייה... הגיים בויזז בשבילייי הםם חמייישהה בחוריםם מהממים מרגשים אין אין פשוטט כובשייםם וכמו שאמרתת..הם אשרה 5 מלאכיםם חחח אניי איתםם באש ובמיםםםם...עד שיתפרקוו ואז אני אאלץ להעריץ רק את אושריי שליי... הייתתיי....=]

חעחע יאלהה אניי עונההההה

מי הם הגיים בויז בשבילכן להקה מוכשרת עם שירים סוף ושםה מעלפיםם והכיי חמודים בעולםם ולבב חםם ואוהבב בקיצורר מושלמיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!1 הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- השירים של הבויזז הכיי יפיםם הכיי מצליחים הכיי מרגשיםם איןן סוףףףףףףף הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- ואהה ואהה זהה פשוטט יהיהה חלוםם שיתגשםםםם לסיכום: אניי מקווה מאוד בשבילנו ובשילהם שהם לא יתפרקוו חס וחלילה תפו תפו תפו 555555555555 הם יפיםם ביחד וטוב להם ביחדד אז שיהיה להםם את כל הטובב שבעולםם ואת הכי הצלחהה שיהיה:)

עווווווווונה../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

ענו: הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי-עדיין בכותרות בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- בטחחחחחחח הם לא משו חולף אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- בברורר אי נאמנה רק לההם! מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- יפים ,מרגשים , עים תוכן עמווק ,ממכרים הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]-5 כוכבים שנוצצים כל לילה מחדש לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- ימשיך איתם עד הסוף המררררררררררררררררר
אני איתם באש ומים אוהבת אותם עד לב השמיים

עונהההההההההההה=]]

הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי-אמממ....אני מקווה שישארו ככה ולא יתפרקו חס וחסה בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]-מקווה מאודדדדדדדדדד אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות-ברור...אבל אני יעריץ את הלקה השניה מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...-במילה אחת..מ-ו-ש-ל-מ-ים הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]-5 מושלמים ומוכשרים שנפלו מהשמים לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר-אממ ע שהם יתפרקו =\ חס ושלום...

למעלה