The Game Boys 4Me

Or Altman

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifThe Game Boys 4Me../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

מי הם הגיים בויז בשבילכן
להקה מוכשרת עם שירים סוף
להקה של 5 בנים יפים שחבל על הזמן
או עוד 5 בנים שמנסים את מזלם בעולם הבידור והעתיד לא נראה כה מבטיח
ענו:
הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי
-
בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]
-
אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות
-
מה אתם חושבים על השירים שלהם
שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...
-
הגיים בויז בשבילכם
דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים
]-
לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף
עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה
]
או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר
-
מחכה לתשובות
ובבקשה תענו
כי זה שאלון מאוד חשוב לדעתי

עונהנה ../images/Emo9.gif ואואהה איזה שעמוםםם ../images/Emo10.gif

הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי? אמממ הם יצליחו אבל לא כמו היוםם הדגש|בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]?- יהיו להקההה בארורר
אבל לא כזאת מצליחה אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות? אמממ נראה לי שכןןן
מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- יאפיםםםםםםםם
הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]-
5 מוכשרים
5 מושלמים
5 חמודים
5 נשמות להמשיךך
לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- אני יודעת שמתישהו כל העצה תמאס לי

עונה... :\

הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- קשה לדעת.. אבל אני מקווה שעדיין פחות או יוותר כמו שהם עכשיו בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- הם יכולים.. אבל זאת שאלה של רצון ו-3 שנים זה הרבה זמן אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- רק?!?!?! חחח למה אי אפשר לאוהב כמה ביחד? זה הערצה לא אהבה אמיתית מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- יש ויש :) הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- חח אויישש :\ לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- ההערצה כמו עכשיו? תמאס בטוח מתישהו אממ אבל תמיד יהי נחמד לשמוע שירים וכאלה :)

אסכם את השאלון הזה..

גיימבויז,להקה שבה יש 5 בנים שניראים מעולה,מושכים,יפים,כן. והשירים שלהם? יפים,באמת,מאוד מתחברת אליהם. בעוד 3 שנים? אני לא בטוחה שיחזיקו מעמד,ולמה? בגלל אדם,בן 27,הוא כבר לא צעיר,ואני בטוחה שהוא ירצה להתקדם בחיים לכיוונים אחרים. ובואו אגיד לכם דבר כזה,ההערצה שלי,ברור שהיא תיגמר מתישהו,אנלא אעריץ אותם לנצח. ולדעתי כל עוד הלהקה הזאת קיימת אני לומדת להינות ממנה. וכל הבולשיט הזה שהם יחזיקו לפחות 10 שנים ממש לא נכון,אין מה לעשות זו להקה,ואני אוהבת את הלהקה הזאת :]

אהה חחחח../images/Emo6.gif

חחח כברר נבהללתיי...לא הבנתיי מה הוא עושה בלהקהה אם הוא כזהה קשיש...חחחחח מסתברר שלאא...מזלל!!!

ortal yosef

New member
עונההההההההההההה

מי הם הגיים בויז בשבילכן להקה מוכשרת עם שירים סוף להקה של 5 בנים יפים שחבל על הזמן או עוד 5 בנים שמנסים את מזלם בעולם הבידור והעתיד לא נראה כה מבטיח ענו: הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- אמממ לדעתי הם התפרקו חס וחלילה אבל ככה אני חושבת... בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- אממ לע :\ אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- אם הבויז ישארו אז ברור הכל בשביל דמו'שש.. מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- יפים+מרגשים! הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- חמישה חתיכים יוצאי דופן, מושלמים בטירוף אממ יש מלא אבל הדף יגמר מרוב מחמאות חח.. לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- אממ מתישהו כל הערצה תמאס שמעי אני די גדולה חחח לא נראה לי שאני אמשיך או אתחיל לעריץ מישהו או מישהי.. חח סיימתי

ortal yosef

New member
וואי שירה עכשיו קראתי את מה שכתבת!

ואין בדיוק מה שחשבתי על אדםםםםםםםםםםםם אמאל'ה יש לנו אותו ראשששששששששששששששששששששששששששששששששש מפחידדדדדדדדדד

ortal yosef

New member
חחח לא יודעת מה הולך פהההה

חח גם לי זה קורה שמישהי באה להגיד לי משהו ואני כבר יודעת מה היא רוצה להגיד חח..

אורו עונה רק בשבילך.. חחחחחחח

היום ראיתי אותך בפסטיגל של 2004 חחחחחחחחח שסבא טוביה ובאורנהו משה דץ נינט כולם חחחחחחחחח איזה מאמי
הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- אמממ כל אחד פונה לדרכו אבל מקווה שהם ימשיכו עם הלהקה בעזרת ה'... בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה] בטח אם לא יתפרקו( חס וחלילה) אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- בטחח התאהבנו בהם מההתחלה אי אפשר להפסיק. מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...-יאפים, דליקים כיף לשיר ושלמוע אותם.. הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- 5 אנשים שיודעים לשיר, לרקוד, מוכשרים וכמובן יאפים.. לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- אני ימשיך להעריץ אותם ברור אבל מתישהו זה יפסק אני ימשיך לאהוב ואתם אבל לא כמו שהיתי צעיקרה כי הערצה כזאתי היא רק בגלאים מוקדמים...

עונה ....

מי הם הגיים בויז בשבילכן : הגיים בויז בשבילי הם הלהקה הכי מהממת והבנים הכי חמודים בעולם להקה מוכשרת עם שירים סוף - כן להקה של 5 בנים יפים שחבל על הזמן - כן או עוד 5 בנים שמנסים את מזלם בעולם הבידור והעתיד לא נראה כה מבטיח -כן הגיים בויז בעוד 3 שנים לדעתי- ימשיכו להיות להקה בעוד 3 שנים, לדעתכם בכלל הגיים בויז יהיו עדיין להקה[וכזו מצליחה]- כן אם תצא להקת בנים חדשה שהם יפיםםם בטירוף, האם תמשיכו "ללוות" רק את הגיים בויז ותשארו נאמנות- ברור מה אתם חושבים על השירים שלהם שטותיים, יפים, מרגשים, וכו'...- שירים מהממים מדהימים הגיים בויז בשבילכם דמו אותם לדברים...[למשל: 5 מלאכים שנפלו משמיים]- 5 כוכבים שנפלו מהשמיים לסיכום: האם אתם חושבים שתמשיכו עם הגיים בויז עד הסוף עד שהם ייתפרקו או כבר ירדו[חס וחלילה] או שאתם יודעים שמתישהו כל ההערצה הזו תמאס לכם ותפסיקו כבר- אני אמשיך עד הסוף

למעלה