היום שלי!

יום נחמד

בהיסטוריה קיבלתי על הסיכום שלי- 100,ז"א כל הכיתה. אבל אני בין היחידים שהיא כתבה עבודה מדהימה [= לשון- X: אחת המורות ההזויות לטובה היה כל כך כיף. מדעי טכנולוגיה- >< כרגיל שעמום טוטאלי לשון- ראה הנ"ל

Double U

New member
היום שלי!

התחלתי ב11 סיימתי ב13:20. אנגלית: היה אנסין ועוד משהו. באנסין טעיתי בשתי שאלות בוודאות. למה אני גרוע באנסינים. למה
לשון: למדנו על חוק החיטוף בקמץ, צירה וחולם חסר. זהוווווווווו

שגיא 1991

New member
היה יום ממש בסדר

לשון-שעתיים ראשונות עם המורה המחליפה, כל כך אדישה, שהיא מחקה את הלוח היא ממש מחקה מילה מילה וכל כך לאט שמישהי הציעה לה עזרה.
חינוך-אחד משיעורי החינוך היותר משעממים אנגלית שעתיים-ממש ממש ממש משעמם חנ"ג-היה נחמד ,שיחקנו כל השיעור כדורסל.

dragonit12

New member
קפוואא ליי

וואי איזה גשםםם יאפיייי
התחלתי בתשע ורבע.. שעה שניה שלישית אנגלית.. בשעה הראשונה של אנגלית היינו במחשבים אני הורדתי אותה לשם.. עשינו שם עבודה.. אמרתי לה לבוא לבדוק לי אותה והכל ואז היא מתיישבת ומכה לי את הרגל עם הברך שלה!!יופי חכמה! היא שואלת אותי איך היא כיבתה את המחשב ואני כזה עם הברך..אבל בלב כזה עם חוט המחשבה..!מה איך?! היינו בהתחלה רק 3 ואז באמצע השיעור הצטרפו עוד 3 תלמידים.. בשעה השניה של אנגלית היינו בכיתה..עבר שיא המצחיק!! רביעית מתמטיקה.. לא ממש היה.. היינו רק 5 תלמידים אז אמרתי למורה שתראה לנו סרט.. אז ילד אחד הלך לשאול את המנהל ואז הוא חזר.. הוא אמר למורה שהמנהל אמר שאת מחליטה או לשחרר אותנו או שנראה סרט.. בקיצור המורה לא האמינה והתקשרה למנהל.. ובסוף השתחררתי ב11 וחצי:) זהו.. ככה עבר היום.. מקודם נרדמתי לשעתיים וחצי:) עוד מעט אני הולכת ללמוד להיסטוריה..בעע מזה אין לי כח למבחן מחר
המשך יומהנה:)

יום יוםםםםםםםם ../images/Emo163.gif

אממ שוב לא למדנו כי היה סמינר -גם היום- אח"כ נסעתי לב"ש, נפגשתי עם חברה, הרחבתי ל5 מ"מ, וקניתי עיפרון שחור. יום כיף. עכשיו כואבת לי האוזן ואני גאה בעצמי. :)

lorley boy

New member
היום שלי היה ממש נחמד ../images/Emo6.gif

שעה ראשונה- היסטוריה..למדנו על הסכמי ורסאי..אני אוהב את שיעורי היסטוריה- המורה אחלה ואני לא משתעמם בשיעורים.. שעה שנייה- ספורט..בעעע אני כ"כ כ"כ כ"כ גרוע בספורט שזה כבר ממש מגוחך..בטח יהיה לי 65-70 בתעודה או משהו כזה שעות שלישית רביעית- לשון..אני אוהב לשון אז אין לי בעיה עם המקצוע..למדנו על משפט כולל שעות חמישית-שישית- התבטל מתמטיקה
..המורה בטח חולה או משהו כזה.. שעה שביעית- אנגלית..קיבלנו משימת כתיבה לבית Diary Entry (למי שמכיר) באורך עמ' שלם למי שמכיר :/ שעות שמינית- תשיעית- התבטל ערבית לצערי הרב- אני מת מת על ערבית (וכימיה) כל יום רביעי אני נוסע לאוניברסיטת ת"א ללמוד במכינה קדם אקדמאית ואם אני אעבור את השנה הזו אני אוכל ללמוד מה שאני רוצה שנה הבאה יחד עם סטודנטים רגילים בלימודי ערב... קיצר אז נסעתי ב-15:20 באוטובוס לרכבת ומשם נסענו (אני ועוד שתי ילדות שגם בפרוייקט האדיר הזה) לאוניברסיטה..אני לומד פסיכולוגיה (יש בחירה בין זה לבין ביולוגיה ומדעי החיים בעע) והיה ממש מעניין..כמו בכל שיעור..חזרתי לפני שעה בערך הביתה.. זהו..זה היום שלי..היה חביב מאוד..בייחוד לאור העובדה שהחורף בעיצומו..אני אוהב מאוד את החורף..

Under the GUN

New member
היום הכי טוב שיהיה בזמן הקרוב

בבצפר היה ממש משעמם אחרי בצפר נסעתי לת"א לפתוח נרגילה עם ידידה שלי אז נסענו לעזריאלי, ואז לקחנו אוכל וקנינו מים בטעם אפרסק, ואז ירדנו לחניון -4 ואז גילינו שאין לנו מצית אז הסתובבנו במיליון חנויות עד שמצאנו מצית ירדנו למטה שוב, אכלנו, קשקשנו על קירות, הלכנו למדרגות חירום, פתחנו נרגילה והיה מאוד כיף!

MoonyAvFreak

New member
:O

שמחה שהיה לך כיף. אבל אחרי זה רודפים אחריי שוטרים והם חושבים שעשיתי ונדליזם. פחחחחחח

Under the GUN

New member
חחחחחחחחח

ממממ להודיע לך מתי לא כדאי לך להיות בעזריאלי כי פורום 602 עושה ונדליזם מוחלט?

just another day

סתם עוד יום עם 9 שעות לימוד בעע אני צריך חופש להתאפס ... אני עכשיו מזה מפוזר , לא מפוכס לא יודע למה X:

למעלה