היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי!

איזה יום מבאס \: היה לי מבחן בהיסטוריה שעה ראשונה, וכמה שחפרתי עדיין אני ממש מרגישה כאילו יהיה לי חרא ציון. שעתיים לשון משעממות, מתמטיקה רק חיכיתי שיסתיים. בא לי לישון ): מה אתכם? (חרוז
)

noname202

New member
My day :]

[הכותרת כתובה באנגלית כי השבוע - עד יום שלישי הבא - שבוע האנגלית! Happy english week!
] דאבל אנגלית - היה בחן נוראי, בעע. המשכנו עם present perfect proggressive - עוד זמן מיותר. עובדה, בעברית אנחנו מסתדרים רק עם שלושה, ואף פעם לא הרגשתי שאני לא יכולה לבטא את עצמי מספיק. דאבל מתמטיקה - משפט חוצה הזווית במשולש + פרופורציות + פיתגורס = תרגול למבחן. אני מתה D: טוב נו, אני ארד ל4 כבר אחריו... אחרי זה שעתיים חלון ואז איסלאם..בית אמיה גיליתי שאיסלאם ממש מעניין אותי :O מאגניב. והיום אמורה להיות ישב"צ [כרגיל |גלגולעיניים|], ולשם שינוי, יש מצב שנכתוב יותר מפעולה אחת D:

R o n 2 5 6

New member
לא רע בכלל

שעה ראשונה לשון.תחביר זה ממש לא כיף
שעה שנייה צרפתית.עשתה בוחן פתע ולא הלך לי משהו. שעה שלישית לשון.המשכנו בתחביר.. שעות רביעית-חמישית אנגלית.איזה שיעורים מעצבנים יש,ושיעורי הבית אפילו עוד יותר. וואי,היה היום ממש ממש קר. אבל העיקר שיש גשם

LilTink

New member
באמת שנמאס לי מהמצב.

יום מיותר כל כך. שונאת את ההרגשה הזאת. אוף.

איזה יום מגניב../images/Emo3.gif

חח או שלא
שעתיים ראשונות היה מבחן באנגלית, הלך די חלק, למרות שהוא היה באותה רמה כמו הקודם ולקח לי טיפה יותר זמן...חח ממש השתדלתי. מקווה לטוב. יצא לי 125 מילים בקטע כתיבה בלי שכתבתי כלום
שעתיים אח"כ היה אמור להיות מתמטיקה, אבל המורה בטיול עם כיתות י"ב, ורצו לשים לנו מחליפים במקום, ואנחנו בגלל שאלה השעתיים האחרונות שלנו היום, התלוננו לכמה אנשים בביתספר ושחררו אותנו בעשר בערך. איזה כיף, הא? חחח הבאתי לשתי החברות שלי את המתנות שלהן, והן כ-כ-ה אהבו, וזה עושה לי כ"כ טוב. באמת. מחר יש לנו יום של קורס מד"א, אז לא לומדים מן הסתם...אבל זה מתחיל בשמונה ורבע, וזה אומר שבמקום לבוא בתשע כרגיל אני צריכה להיות בביתספר בשמונה. חרא. חוצמזה די נחמד. וקצת קר אבל מתגברים...הגשם הזה משגע אותי. מתי הוא ייגמר כבר?!

B a m b o o k

New member
אהאהאה גשם!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

שעה ראושנה-מתמטיקה. חזרה למבחן מחר. שעה שניה- לשון שעה שלישית-תנ"ך שעה רביעית-יעוץ או משו כזה שעה חמישית-תנ"ך שוב. שעה שישית-ספרות. עשינו תיקון מבחן. שביעית שמינית-מחשבים.

Aline In Chains

New member
../images/Emo136.gifשלי:]

איזה בוקר מדהים. גשםםםם
המ, שעתיים אנגלית, היה ממש מצחיק..אני וחברהשלי היינו במצב כפית והיה כזה מצחיק!!
אח"כ שעה מתמטיקה...שיעור מעצבן. גם כשאני לא מדברת המורה הזה צועק עליי..מעצבן. ואח"כ שעה לשון, בעצם התבטל.. היה לנו איזה מש'ו על איידס, והיה מעניין, ומצחיק.. היא הלבישה קונדום לאיזה אחד על היד..ובלהבלה.. וזהו:]

nse

New member
גשםגשםגשם! ../images/Emo99.gif

שעתיים ראשונות-הסטוריה ,ישנתי. שלישית רביעית- תנ"ך. חזרה למבחן שהיה אמור להיות יומראשון. אבל יש שוב שביתה
חמישית שישית- אנגלית. יחי השיעמום שביעית שמינית- ביולוגיה, איזה ניסוי כדי להמחיש דיפוזיה. וגשםםםםםםם
יאיי!!!!!! שלג בירושלים!!!!!!

nse

New member
השביתה שהייתה לנו יומראשון.

של רשת בני עקיבא, אמי"ת וכו'. ככה אמרו לי שהודיעו.דברו עם הבצפר על זה

dragonit12

New member
אההה

שביתה של הדתיים? אצלנו אן שביתה בכל מקרה.. זה גם לא משהו מאורגן.. זה רק ילד אחד החליט בגלל הסילבסטר.. אבל אם לא לומדים אז סבבה:)

עונה

ממ... שעת אפס-תולדות האומנות היה כל כך קר כשיצאתייי מזל שאמא הביאה אותי לבי"ס
הגעתי קצת אחרי הצלצול אבל הם מכניסים בחורף
יאי! שעתיים אח"כ אנגלית..כמה זמנים יש ללמוד למבחן
אמלהה אה ומוקי הבריאה והיא באה היום לבי"ס
חאמודההההה בהפסקה דיברנו כל הזמן אנגלית[english week u know...] והיה פנאן. אח"כ מתמטיקה..הרגשתי כמו בכיתה טיפולית
אבל..אני לא עולה ל-4.. ואז חינוך תעבורתי..אנחנו כזה כבר מתיישבים בכיתה והכל פתאום איזה מורה נכנסת לכיתה ואומרת שהמורה מצטלם לתוכניות של חיים הכט או משהו כזה ואין שיעור יששש
חח יום חביב עוד מעט ישב"צ ה'+ח'
הולכים להתעלל בגיאצ'ו חחח

טל קארי

New member
לא נורא..

העיקר שעבר:) היום שלי היה דיי כייפי, וקר!
... חוץ משעתיים מחשבת ישראל [מורשת] אז ככה: שעה ראשונה-כימיה, קיבלתי במבחן 69-ניחא.. שעה 2+3- שהיו שעתיים מחשבת ישראל, עבר מהר יחסית אבל בכל מקרה משעמם כתמיד..P: הפסקה- היה ממש כייף..^^ הסתובבתי איתו, דיברנו..היה נחמד שעה 4+5- אנגלית-קיבלתי בבוק ריפורט 63-מכפת לי, זה ציון גבוה יחסית למורה הזאת! וגם דיי הקשבתי..חח אז עבר מהר שעה 6-ביולוגיה-היה סבבה
היום עבר לי עם מצברוח טוב {סוף סוף !}
חורף חמים ונעים!!!

למעלה