היום שלי.

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo13.gif

היה היום לשון,אנגלית וצרפתית. לשון היה בסדר.עשינו חזרה למבחן נורא גדול שיהיה בקרוב.מקווה שילך בסדר. צרפתית הייתה סתם שעה.קיבלנו את המבחנים וקיבלתי מאה עגול
אנגלית היה מעצבן.אנסין לא רצוי לקראת המבחן שיהיה לנו בקרוב.המורה חושבת שאני חושב שהיא מנסה להכשיל אותי במבחן.שיהיה..

B a m b o o k

New member
my day

שעה ראשונה-מתמטיקה שעה שניה-לשון שעה שלישית-תנ"ך שעה רביעית-יעוץ... שעה חמישית-תנ"ך+בוחן שעה שישית-ספרות שאלות למבחן מחר... שביעית שמינית-מחשבים+בוחן פתע

noname202

New member
היום שלי ../images/Emo13.gif

שעה ראשונה שנייה - אנגלית קיבלתי 60 בבחן שחשבתי שאני אקבל בו 0, יאי D: שעה שלישית רביעית - מתמטיקה פרופורציות. קראתי מכתב שמוקי רשמה לי ורשמתי לה בחזרה.. שעה חמישית - חינוך תעבורתי קיבלתי 80 ומשהו [לא שמעתי מה הוא אמר, ולא באמת איכפת לי אם לאמר את האמת D:] חלון, חזרתי הביתה ואז איסלאם, היה נחמד, דיברתי קצת [באמת קצת
] עם שירה, והוא התעצבן עליי D: חחח ועכשיו חזרתי מיום הורים
סה"כ אני מרוצה... חוץ מהמורה לחינוך שנתנה לי 80 כשעוד השפלנו את עצמנו מול הכיתה, והמורה למוט"ב שנתנה לי 85 כשהגשתי את העבודות המפגרות שלה וקיבלתי 100 בבחן, גרר. סה"כ ממוצע 86, שזה אומר ירידה של 10 נקודות מסוף שנה שעברה :X אבל העיקר שיש לי במגמות שלי את הציונים הכי גבוהים, באנגלית היא נתנה לי 10 נקודות יותר ממה שמגיע לי, ויהודית וחווה אוהבות אותי ורשמו לי הערות מאגניבות!!!1אחדאחד!!!!111 :) ועכשיו ערב בישולים בשבט, יאי.

dragonit12

New member
כ$#%^%

היה היום הכי גרועע ומעצבן ומעפן גרר!! התחלתי בתשע ורבע שעה שניה+שלישית אנגלית המורה חולה נתפס לה הגב אז היינו עם הקבצה ב'..בקיצור עבר בסדר כאילו עבר בסדר.. בשעה השלישית..היה פשוט סיוט!! ילדה מהכיתה כזה שמה צלצולים באמצע השיעור מהפלאפון שלה אז רכז המשעמת עלה למעלה ושאל של מי הפלאפון אפחד לא ענה לו והכל..אז הוא אמר להביא לו את הפלאפונים..בקיצור הבאתי לו וזה..ומה התעצבנתי ועוד כמה התעצבנו שבגללה לקחו לנו את הפלאפונים בעעע!!! הפסקה חיפשתי ת'רכז משמעת..בערך על ההקצה ב' חיפשה אותו.. ולא מצאנו אז ראינו ת'מנהל ושאלנו אותו:"ראית את הרכז משעמ" הוא:"לא למה?" אמרנו:"כי הוא לקח לנו ת'פלאפונים" הוא:"מגיע לכם"! ואני כזה בלב..מה מגיע לנו מה עשינו כבר?!?!?!גרר עיצבן אותי!! שעה רביעית מחשבים.. המורה באה אליי ביציאה.. שלומית תצאיי מהאי סי קיו אין התכתבויות אצלי בשיעור..ואני מסיברה לה שאני לא באי סי קיו ולא בטיח אני בסה"כ רק באיימל..היא אומרת לי יותר נכון צורחת עליי לא מעניין אותי תצאי מהאיימל אסור להתכתב!!ואני לא מתכתבת והתעצבנתיי ובכיתי לה באמצע ואוףף עיצבנה אותיי!!אח"כ היא כזה באה אליי ביציאה..אני מצטערת אם נפגעת לא התכוונתי ואת לא צריכה להיפגע בעע שונאת אותך!!!אח"כ יצאתי מהשיעור כי רציתי לשטוף פנים וזה אז חברה שלי יצאה אחריי וכזה שאלה אותי מה קרה וזה..התחלתי להסביר לה הכל..ושאלתי אותה למה היא בוץ..היא אמרה לי שהיא התעצבנה על המורה וזה..גאשש ממש ממש חמודה!!אז היא הלכה לרכז משמעת אחרי זה{סיפרתי לה על הפלאפון..}ואז הוא בא לכיתה וזה.. הפסקה הרכז משמעמת בא והוציא אותי מהכיתה כדי לדבר ולשאול מה קרה ולמה אני בוכה.. הוא שאל כזה אם אני מרגישה שהוא כועס עליי כי הוא לקח לי את הפלאפון ואם נפגעתי ממנו.. אז אמרתי לו שכן אני חושבת שאתה כועס עליי אז הוא התחיל להסביר לי שממש לא אני לא כועס עלייך להיפך..פשוט הייתי חייב לקחת לכולם ת'פלאפון וזה ממש ממש לא אישי נגדך..אז אל תפגעי ואני בטוח שלא כועס עלייך! ואז הוא שאל אם רק בגלל זה אני ככה עצובה ובוכה..אז אמרתי לו גם בגלל המורה למחשבים שהיא צעקה עליי והוציאה עליי את כל העצבים שלה..א הוא התחיל להגיד לי שהיא התנצלה נכון?!בנאדדם עושה טעויות בחיים וצריך לסלוח והכל..גרר..! אח"כ בהמשך ההפסקה היה מצחיק..שני ילדים מהכיתה שלי פשוט באו והתנפלו עליו כאילו קפצו עליו והוא החזיק אותם והפיל אותם לרפצה..בקיצור הוא נפל לי על הרגל וזה שיאא הכואבב!!אבל עכשיו אני בסדר תודה ששאלתם=]=] שעה חמישית מחשבים.. המורה הפעם התייחסה אליי יותר יפה מהשיעור הקודם..עבר בסדר.. הייתה הפסקה הלכנו לשאול ת'מורה למתמטיקה אם יש לנו שיעור או לא..היא אמרה שלא ואנחנו משוחררים הביתה..כאילו במקום לסיים ב3 סיימנו ב1 יאי=]=] אז הלכתי לרכז המשעמת כי הוא צריך להחזיר לנו את הפלאפונים..והוא החזיר לי...! וככה עבר עליי היום.. עוד מעט אני הולכת למתנ"ס.. יאיי=]=] וכל הכבוד למי שקרא את החפירה שלי=] קבל/י
שיהיה לכם המשך יומהנה=]

אוקיי.

קמתי בערך בעשרה לשבע, לא יודעת למה, ירדתי להביא את הפלאפון שלי מהסלון כי שכחתי אותו שם אתמול בערב וידעתי שיהיה לי טלפון היום בבוקר ולא רציתי לרוץ כשהוא יבוא
השעה 7:14, חברה שלי מתקשרת "טל אנחנו כבר באוטובוס". אני בתשובה "פשש יפה....הפעם זה היה מהיר
" במהלך היום כל מיני הודעות בין שתינו, שאת האחרונה קיבלתי בחמש ומשו, כשהיא אומרת לי "רק עכשיו חזרה לי הקליטה לפלאפון". הם בטח עכשיו מתארגנים ב"מלון" ועושים חיים. אני גם רוצה להיות שם :( הכנתי היום את העבודה במתמטיקה....חסר לו שהוא לא ירצה לקחת אותה. מה אני אשמה שנתנו לי חופשת מחלה של שבוע ולא יכולתי להגיש אותה השבוע?
מה עוד עשיתי היום? העלתי כביסה מהסלון לחדר של ההורים...ונראה לי שזהו. לא משו מיוחד. משעמם ליייייייייייייייייייייייייייייי אני עוד שניה משתגעת פהההה נמאס לי מהחופשת מחלה המפגרת הזאת.

Gadook

New member
ארוך ארוך ארוך

שעתיים תנ"ך עם ראאאאאאאאאאחל, אלוהים הקול שלה יכול לשבור קיר... מבחן באנגלית של שעתיים שסיימתי ב20 דקות
קנדית שכמותי. שעתיים ביולוגיה משמימות, דיברנו על לבבות, ייפי.
שיעור גיטרה נהדר
שיעורים במתמטיקה, והמון מהם!
ועכשיו שיחת שאלות עם טל ^.^

Gadook

New member
הודעה חשובה ממאיה!

היא מתגעגעת לכולכם וממש רוצה לחזור כשיהיה לה מחשב

MoonyAvFreak

New member
אהההההההה מאיה מאיה. עכשיו אני

מבינה. ואי אבל אני לא יודעת מי את :O פחח ילדה מפגרת אני :)

MoonyAvFreak

New member
שלום אני מעיין.

אחלה חתימה. הוריי לפוב! :) את בפורום? חח אני כבר בקושי כותבת שם.

Gadook

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני לא בפורום

לא ממש מצאתי עם מי לדבר שם..

למעלה