היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

שעה חופשית. :) אה, אגב, לא זכינו אתמול. אבל תודה על ההצבעה.
בהזדמנות זו (
) אני רוצה להגיד לכולכם תודה שאתם פעילים בפורום, ממש כיף לי לראות את השרשורים שלכם ואני מקווה שאתם באמת מרוויחים משהו מהפורום. אני מקווה שבעתיד יהיו יותר שרשורי שאלות גם של כיתות ט' לקראת התיכון, אבל בינתיים אני ממש נהנית מהניהול, גם בלי זה.

MoonyAvFreak

New member
:).

ואי. אממ חרא יום אני חולה בבית ויש מחר מבחן במטמתיקה ולא התחלתי ללמוד. אני ממש בלחץ ואני לא מרגישה טוב בכלל

גמני חולה..אז אני בבית

ויש לי מחרתיים מבחן במ"מ ואני לא יודעת כלום![כרגיל..] תרגישי טוב מאמי!

חצילע

New member
מעיין.;;;;

היית חסרה לי היום.
ומזה תודה שעזרת לי במת'. מאה אחוז אני אכשל.
זה ממש עצוב להכשל בשלוש יחידות, נכון? טוב, דיי. נועם את לא תכשלי, יהיה בסדר.

MoonyAvFreak

New member
שוקלר התקשרתי עלייך ולא ענית לי :(

הייתי צריכה עזרה במשהו. אבל לא משנה נראלי אני כבר יודעת. חח מה נראלך 3 יח שולט ועוד יותר טוב 2 וחצי פחחחח

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif אני.

שעה ראשונה- היסטוריה. אוף, אני מתחילה ממש לשנוא את המורה. אתמול הייתי בטוחה שכל הזיכרון בפלאפון נמחק (בסוף לא) והייתי ממש בבאסה בשיעור (אתמול היה גם שיעור). היום היא שאלה כזה (לא נראה לי שבאמת אכפת לה) אם הכל הסתדר וזה, אז אמרתי שכן, ושלא קרה משהו ממש נורא, רק חשבתי שהזיכרון בפלאפון הלך, והיא נאנחה בייאוש. כאילו, מה? אם לך זה היה קורה, את לא היית מתבאסת?! ועל הזלזול ואיך היא מתנהגת אני אסביר בשרשור שאני הולכת לפתוח. (תיכף תראו) גם מישהו התבלבל אז כשתיקנתי אותו והסתכלתי עליה, פשוט באמצע הדברים שלי היא אמרה שהיא רוצה להמשיך. אחרי זה שעה ספורט, היה זריזות והשוקיים שלי כבר שבועיים תפוסות
. לשון התבטל! :-O שעת חלון! אחרי זה עוד שעה של מתמטיקה שהייתה חלון בגלל הסיבוך עם המורות, אז כתבתי כאן ושיחקתי במשחק מגניב כזה של חקלאים בספריה. אחרי זה שעת גאומטריה. היה בסדר. הביתה!! :) אה ו.. אני חושבת שאני מתאהבת מחדש, וזאת ההרגשה הכי טובה בעולם.
קראת? תכתוב/תכתבי. וקבלו פרח.

סתם יום לא מעניין

שעת -תולדות האומנות נועה הביאה לי עוד דברים ליומן
יאי! שעה 1-2-אנגלית..משיעור לשיעור אני לא מבינה כלוםם
גרמר זה חרא! בהפסקה ישבנו עם מוקי ולושי
היה כיף!!
שעה 3-4-מתמטיקה חח היא נותנת לנו לתרגל ולתרגל ולתרגל ולתרגל כמה?? הבנו כבר מהתרגיל הראשון,את יכולה לעבור נושא! אררררררר שעה 5-חינוך תעבורתי קיבלתי 68 בבחן הייתי בטוחה שאני מקבלת איזה 50 או משהו וסתם היה משעשע,כתבתי מכתב לגלי ועשיתי לנועוקי ומור כל מיני דברים

Under the GUN

New member
בואו נחשוב שהיום הזה לא יכול היה לה

להיות יותר גרוע... שעה ראשונה - חופשית כי העיפו אותי ממגמה שניה שעה שניה - ספורט, היה לי ג'ינס אז הלכתי לקנות שוקו וקיבלתי הרעלת סוכר
שעה שלישית-רביעית - מתמטיקה, קיבלנו מבחנים חזרה... 0 עגול מיליון אחוז אני יורד ל3 יחידות (מ5 ל3.. ההורים שלי יהרגו אותי) שעה חמישית-שישית - השיעור לא זז... בשלב הזה קיבלתי דאון של מחסור בסוכר מהשוקו של הבוקר, קיבלנו מבחנים חזרה... 50... כוסעמק, ואני עוד רוצה שיעלו אותי ל5 יחידות... כן בטח המורה לא הסכימה לשחרר אותנו אחרי הצלצול, אז מתישהו עשיתי לה זין בפנים ויצאתי החוצה, וגם ככה הפסדתי את ההסעה... נראה מחר מה יקרה סעמק

Under the GUN

New member
+ תוספת קטנה של איכס ליום הזה

באתי הביתה גווע ברעב ומת מעייפות, מגלה שאחותי וחברה שלה אכלו לי את האוכל, בא להכין לעצמי פסטה, שובר את הצנצנת רוטב ואני לא יכול להכין עוד רוטב כי אין עגבניות ורוטב עגבניות... עכשיו אני חייב לחכות עד 4-5 שאמא שלי תחזור ותכין אוכל סעמק

eladan1

New member
היום שלי!

שעה ראשונה-שניה: גיאומטריה סתם למדנו משפטים חדשים ותרגלנו.. שעה שלישית-רביעית: האאאאא1 מבחן בהיסטוריה!! מקווה שהלך טוב חמישית-אינגליש קראנו סיפור שישית-ספרות למדנו על הסיפור "הבז" וזהו:)

eva133

New member
היום שלי:)

שעתיים ראשונות אנגלית היה שעור ממש נחמד המורה קרועה כל השעור מצחיקה אותנו שעה שלישית ספרות התחלנו ללמוד על שירת ימי הביניים שעה רביעית תנ"ך סיימנו ללמוד ספר שופטים זהו 11.40 סיימתי עוד מעט הולכת לנוער שוחר משפט

...

שעה ראשונה - הבעה , בדקנו ת'מבחן ואיך שהוא הגענו לשיחה על איך להתחיל עם בנות , לא ידעתי שערסים כל יצרתיים הם משתמשים במטאפורות כמו עניים שלי , טחול שלי ,לבלב שלי וכודמה .. שעה שניה - לשון , בדקנו דף עבודה ומחר יש לנו בוחן ויום ראשון מבחן איזה הגיון ? אה? שעה שלישית+רביעית - מתמטיקה היה דיי סבבה , כל הזמן צחקנו על משהיא שהיא נורא מטומטת אבל כוסית
שעה חמישית -ספורט גאונים תקוע ספורט באצמע יום בעע שעה שישית+שבעית -מבחן בספרות אבל אני יסיים ת'מבחן שעה שישית והלכתי הביתה [:

יום נדיר. ../images/Emo163.gif

הייתי בתל אביב עד לפני שעתיים, משמע לא למדתי. אכלתי בבודהא בורגר, עשיתי ראסטות ורודות, ראיתי את באר, דפני, ונמרוד. היה פשוט כיף. אה, ואתמול הייתי בתפו"ז וראיתי אנשים סקסים
(ענבלירון,שמול,ספיר,ספיר,קרן,ירדן,אלי,ולא זוכרת מי עודO_O)

למעלה