היום שלי! :)

dragonit12

New member
חחחחח

לונורא על הציון חפיף.. ואתה לומד מד"ט?!? כאילו על האיירבוס A-380 ועל בואינג 777?? חח בהצלחה=] מורה רעה!!למי יש כח לרוץ!! חח המשך יומהנה=]

dragonit12

New member
חח

גמני מקצוע מעפן.. אני עדיין לא מבינה מה צריך ללמוד אותו בכלל.. ומה הוא יעזור לי בחיים=\

היום שלי...

התחלתי ללמוד בשמונה ורבע וסיימתי ב-11:50
שעה ראשונה: היה אנסין באנגלית והלך דיי בסדר, מקווה שאני אקבל ציון נורמלי. שעה שנייה: מתמטיקה. המורה נתנה חומר למבחן ושיחררה רבע שעה לפני סוף השעור
שעה שלישית: היה לשון והמורה עצבנה אותי... סתם דפוקה. התחילה להתעצבן שלא הבאתי לה אישור שהייתי חולה, כי אמרתי שאני אביא לה אישור הבאה וזה עצבן אותה
שעה רביעית: היסטוריה. המורה הייתה צריכה להחזיר את המבחנים (עברו שבועיים) אבל היא לא בדקה אותם החוצפנייה... סתם למדנו על הזרמים בציונות. סוף היום, הביתה.

snake9

New member
היום שלי

(ההורים בנופש=אני עושה מה שבא לי) התחלתי בת9:30, ב:12:30 אחרי שיעור ספורט הברזתי (משעתיים מתמטיקה ושעה אנגלית), לקחתי מונית הביתה ורכבתי עד עכשיו על הסוס שלי:) כשחזרתי ראיתי בתיבות דואר, שקיבלתי ספר בסווהילית מאיזה אחד שההורים שלי עבדו איתו לפני כמה שנים. איזה יוםםםםםםםם

MoonyAvFreak

New member
ואו אני מתגעגעת לסוס שהיה לי.

פעם היה לי סוס. לא ממש שלי אבל אני רכבתי עליו בחווה. ואני ממש מתגעגעת. הייתי בקיץ בחווה והיינו עם הסוסים כל היום ורחצנו אותםםם. וראינו איך מחליפים להם את הדברים האלה על הרגליים (שכחתי איך קוראים להם) ולמדנו כל מיני שיטות של רכיבה וסירקנו אותם..וקפצנו איתםם ואני זוכרת שכל יום אחרי שהלכתי חיבקתי את הסוס שלי חזק חזק. אני גם זוכרת שיום אחד הסוסה שלי הייתה חולה ולא יכלתי לרכוב עליה. אז רכבתי על אחד אחר והוא לא אהב אותי והוא הפיל אותי. פיכ חוצפן. סתם הוא היה ממש ממש יפה וצעיר. טוב די עם העבר שלי עם סוסים.

MoonyAvFreak

New member
אהמ *

לא בקיץ הזה אלא לפני שנתיים שלוש. לא זוכרת...שני קייצים. מזמן.

snake9

New member
"וראינו איך מחליפים להם את הדברים

האלה על הרגליים" פרסות?

snake9

New member
../images/Emo6.gif

אני מת שיהיה לך סוס רק בשביל שתבואי למוכר בחנות לציוד רכיבה ותגידי לו שאת צריכה נעליים חדשות לסוס שלך

MoonyAvFreak

New member
יו. אתה צוחק עליי וזה ממש לא יפה.

ברוגז. ככה לימדו אותי מה אתה מזלזל :O

MoonyAvFreak

New member
שליי

הממ היה לא רע. קיבלתי את המבחן בהיסטוריה הרס לי את היום אבל אחרכך היה שיעור אומנות והיה לי כיף

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

שעתיים ראשונות-מבחן בתקשורת. היה חביב
ואחרי המבחן מצאנו כלבה בשטח בצפר והתחלנו לשחק איתה והיא כזאת חמודה
שלישית רביעית חמישית- היסטוירה
היה משעמם כלכך! אז שמעתי מוזיקה
שישית- היה אמור להיות לשון.. אבל המורה הגיעה איזה 2- דקות אחרי תחילת השיעור ואז התחילה לתכנן לנו תאריך למבחן ובלה בלה בלה שביעית-בקיאות. הסברתי לחברה משו והמורה החוצפן הזה הוציא אותי
אני שונאת אותו. ואז היה לי מחויבות אישית. עשיתי בקושי שעה והיא רשמה לי שעתיים. בקצב הזה אני יכולה לסיים את ה60 שעות די מהר

חוק מרפי

כע כע עוד פעם שיעור תנ''ך הפעם במקום עוד הפרעה רק איחור יום של חפירות שעתיים של אנגלית , היסטוריה ביולוגיה, כימיה ותנ''ך

נמ.

שעה 0-1-רישום,היה נחמד,ציירנו עציץ
ולמדנו איך לעשות פרופורציות וכאלה שעה 2-חינוך,המחנכת הראתה לנו מצגת על איידס..נו טוב. נתתי לליאור את הבלון
ואח"כ הוא הביא עוגה
מזל"ט ליאור! שעה 3-4-תולדות האומנות..היה חביב-עבר די מהר שעה 5-6-מבחן בלשוןןן אעעעעעעע היה יחסית נחמד.. כל כך פחדתי ממנו! אבל..נקווה לטוב
אח"כ צופים...פעולה..היה פעולה מגעילה כזאת..החניכים התשעממו ודי התאכזבו ממני
אח"כ העשרה עם נועה מהמרל"צ לגבי שישבת צופיות
היא ממש חמודה! ואז שיחה עם יפעת.. והביתה
יום חביב

mikmikonet

New member
נמאס לי מהסטוריה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יש לנו מבחן ביום שני הבא, על 150 עמודים בהסטוריה. אני החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים (בתור אחת שלא ממש מקשיבה בשיעורים, ולא מכינה שיעורי בית) ולכן חילקתי את החומר ל-8 חלקים, כל חלק 18 עמודים, החלטתי ללמוד שמונה ימים. וכך אני יושבת מיום ראשון, מלפני יומיים. לומדת כל יום 18 עמודים, מסכמת ועונה על שאלות, משננת מושגים זה לוקח לי את כל החיים (שאין לי). מסכמת בכל דקה פנויה, בבית, בכיתה ובכל מקום שאפשר. יש כל-כך הרבה חומר, חברות שלי אפילו לא התחילו ללמוד וחלק טוענים שאני משקיענית ולוקחת ברצינות *רבה מדי* את המבחן. אבל אני פשוט חייבת... כדי להצליח. אני לא חושבת שהייתי יכולה להצליח אם לא בכזו דרך. וזה כל-כך, אבל כל-כך מעצבן
אני לא מסוגלת יותר מרוב הסטוריה. ולמדתי רק 3 שמיניות מהחומר, מחר אגיע לחצי חומר. וזו הייתה הפריקה הכאובה שלי
לא יכולה לסבול את המקצוע הזה.

mikmikonet

New member
אבל... קיבלתי 100 באנסין באנגלית../images/Emo9.gif

אנגלית
100. ואני ב-5 יח"ל. הייתי מאושרת... משוגעת על המורה שלי. ומצד שני בשיעור מגמה (אומנות) תקעתי לעצמי שיפוד באצבע בכזו חוזקה, שהוא חתך לי חצי עור, ובכיתי וצרחתי
ומה היה הדבר הראשון שאמרתי אחרי שנרגעתי?! "לפחות זה לא ביד ימין, אני אוכל להמשיך לסכם... בהסטוריה"

למעלה