היום שלי! :)

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי! :)

מתחילה ב-9. מסיימת ב2:30
היום תפו"ז!!

זונע

New member
אני רוצה למות, באמאשלי

היום הכי נורא בחיים שלי. או לפחות אחד מהם. זה התחיל ב-95 בעבודה בתנ"ך(שאת כולה עשיתי מהאינטרנט
) וחשבתי שזה הולך להיות אחלה יום. אבל אז הגיע שיעור מתמטיקה...השיעור כשלעצמו היה בסדר, אפילו הבנתי כמה דברים. אבל אז היא רצתה להחזיר את המבחנים, או יותר נכון להגיד את הציון של כל אחד כי המבחנים לא היו אצלה. ולפני זה, היא אמרה לי ולחבר שלי לבוא רגע לדבר איתה... אז יצאנו לדבר איתה רגע. "אוקיי, מי משניכם העתיק?" אתם יכולים להבין מה קרה. ניסינו לדבר איתה במשך 20 דקות ולשכנע אותה שאף אחד מאיתנו לא העתיק, זה לא עזר. היא התעקשה. אפילו שאלנו אותה איפה בדיוק חושבת שהעתקנו, והיא לא הסכימה להגיד. אז איזה הסבר היא רצתה שנספק לה?! היא אמרה שיש לנו עד חמישי להודות מי מאיתנו העתיק, ואם לא-היא כבר "תראה מה עושים עם זה". אף אחד מאיתנו לא העתיק! אני מוכן להשבע על זה וגם נשבעתי לה וכל מה שהיא רוצה וזה לא הזיז לה. אין לכם מושג כמה זה מעצבן שאני יושב 4 ימים, חורש למבחן, אפילו משלם 100 שקל מזדיינים בשביל שיעור פרטי, ואז המורה ברוב חוצפתה אומרת שהעתקתי(או שחבר שלי העתיק, זה לא משנה-גם הוא חרש ולקח שיעור פרטי). זהו, עכשו אני מעוצבן ואני באמת לא מתכוון להעביר את זה ככה. אנחנו נחכה ליום חמישי לשמוע מה היא החליטה, ואם היא מחליט להכשיל אותנו או אפילו להוריד לנו נקודות-אני נשבע שאני אתלונן עליה בפני כל מי שאפשר עד שיעשו עם זה משהו. זהו, סליחה על החפירה, אבל פשוט אין דרך לתאר את העצבים שלי כרגע.

dragonit12

New member
איזה מורהה רעה!!

אמאלהה...אני הייתי הורגת לה ת'צורהה!! תראה מה היא תחליט ואם היא תחליט להכשיל אותכם.. תתלונן למחכנ/ת שלך והכל... תדבר איתהה.. מזה צריך להיות?!?! אני שונאת מורים כאלו!!פשוט שונאת!!

dragonit12

New member
או...

באסה..לונורא יהיה בסדר=]
אז תדבר עם היועצת והמנהל.. או שבעצם כל המורים מפחדים ממנה?!

זונע

New member
היועצת היא איזו לסבית אחת

והמנהלת...אני בספק אם המנהלת הגדולה והכבירה תתיחס לתלונות שלי על אחת המורות שנחשבות הכי טובות-לא רק בבית ספר, אלא בכל תל אביב.

dragonit12

New member
אוקיי...

בעע..שונאת מהנלות שלא מתייחסות.. באיזה ביה"ס אתה לומד?!?!

אולי תדבר עם ההורים בקשר לזה?

כאילו, שהם ילכו לעשות בלגן, ולא אתה. בד"כ להורים מקשיבים יותר מלנו, הילדים.... למשל רצינו לשנות את המסלול של הטיול כי כבר היינו במקום מסויים, אז אני דיברתי עם אבא שלי {שמקרה הוא בעל השפעה רבה בבית ספר אצלי כי הוא בוועד} ובאותו יום הוא כבר אמר לי "זה בטיפול". ובאמת יומיים אחרי שינו לנו את המסלול.... מה שאני אומרת פה בעצם זה שאם תראה שהיא מורידה בציון או מכשילה או משהו בסגנון- אם נראה לך שהמחנכת לא תעזור, או המנהלת {למרות שבד"כ שילדים מגיעים למנהלות לדבר על המורים הן מתייחסות מאוד ברצינות, לפחות אצלנו}, אז תפנה להורים שלך שהם בעצמם ידברו עם ההנהלה ועם מי שצריך.

B a m b o o k

New member
יאוו איזה מעצבן!!

זה קרה לי.. המורה חשבה שאני וחברה שלי העתקנו.. רק שאני קיבלתי 93 והיא 30 ומשו.. אין לי שמץ של מושג איך היא הגיעה למסקנה הזאת אבל אמא שלי דיברה איתה והיא התנצלה

טל קארי

New member
מניאקית!../images/Emo214.gif

בעע..מורים.. מה היא מטומטמת?! אין לה הוכחה לזה.. סתם מפגרת.

איזה מורה זבלללללל!!!

ואתה לא יכול להתלונן אצל המנהל/ת או מישו?! וחוצמזה מתמטיקה זה חראאאאאאא! חח לא קשור...

וואי, היה לי כזה מקרה

ממש פשוט. אתה אומר למורה ככה: שמעי, בדיוק כמו שמבקשים מחף פשע להודות והוא מדוה- זה לא פיתרון. אני [וכאן אתה שופף עובדות] חרשתי, לקחתי מורה פרטית, אני ו-X בשני צדדים שנוים של הכיתה, אנחנו אל מדברים בכלל, אני שונא אותו, הוא לא עזר לי, אני לא מעתיק אפם וכו' וכו'. אבל תגיד את זה עם מבט רצחני בעיניים ובשקט כזה כמו לילד קטן. ככה אני ניצלתי בכולופן

dragonit12

New member
יום קורע=]

שעה ראשונהלשון.. גאשש למדנו{שוב}על המפיקק..חלאס לא נמאס לה ללמד אותנו על זה?!?! והיו מזה צחוקים..ממש אבל!כל שניה ירדנו על המורה והיא ירדה על עצמה דיי זה היה קורע.. שעה שניהספרות.. לא למדנו..עשינו שיעור חינוך..דיברנו על ההרצאה של אתמול ועל.. הסרט שאנחנו הולכים אליו לסינימה סיטי!!{מגניבבב!}אנחנו הולכים לסיינ איל(?)או לתקפצו לי.. למרות שברור שאנחנו נלך לאימה..=-\ שעה שלישית מתמטיקה.. עבר בסדר=]היו מזה בלאנגנים חחח המורה יצאה באמצע לכיתה שלה כי הם עשו בעיות היה קורע.! שעה רביעית תנ"ך.. מורה מעצבנת!!קראתי לה שעה שלמה כדי לשאול אותה שאלה והיא לא התייחסה!! והיה ממש צחוקים בשיעור שעה חמישית לשון.. כן שוב..היה בוחן על המפיק הזה.....!! עבר בסדר=]היא כזה אומרת לי יש טעות..אחרי שהיא רשמה ת'תשובות על הלוח אז כזה שאלתי אותה במה טעיתי.. היא כזה אומרת לי פה שכחת לשים מפיק ואני כזה..??מה את רוצה ממני?! ואז היא אומרת לי..בעצם לא לימדתי אותכם את זה אז זה לא נחשב.. חחח אז קיבלתי 100!! שעה שישית מד"ט למדנו על ארובות השרב..מה אכפת לי?!?!לא עניין אותי בכלל..ועשינו מלאא מלאא צחוקים כל השיעורר! שעה שביעית מתמטיקה.. כע שוב..חיכינו למורה והיא הגיעה ב14:14 איחרה ב4 דקות
ואז היא אמרה תראו לי את מה שעשיתם שיעור קודם ואתם משוחררים הביתה... ואז הלכנו הביתה=]=]יאיי ככה עבר היום.. היה יוםם קורעע!!כל השיעורים רק צחוקים!!! שיהיה לכם המשך יומהנה=]=]

יום קרוע XD

מתמטיקה- התחיל גרוע קיבלתי 60 במבחן שיפור ציון =/ וגם הגעתי באיחור [מזל שהמחנכת הצליחה להכניס אותי] אבל כבר בשיעור השני היה דיי מצחיק בהתחשב בכך שנסעתי לרעננה דרך ירושלים. [עזבו בדיחת מתמתטיקה X:] חנ"ג- הצקנו למורה אז היא נתנה לנו לרוץ 1000 זונה. מדעי הטכנולוגיה- שיעור של המחנכת. למדנו על מטוס חדיש שעולה יקר וזה. תחילת השיעור נקרעתי עם שתי ילדות מהכיתה על המורה הקודמת שלי. [אני- "היא ראתה את כל קבלת התורה" ילדה- "איך" אני- "היא היתה הר סיני X:"] כמובן שבאיזה שלב היא רצתה להעיף אותי להרשם אבל קקי. עברתי מקום וסתמתי תפה. חברה- חזרתי למקום והמשכנו לצחוק. מישהו לומד כאן "מיומנויות למידה"? זה כזה פג =/

למעלה