יום קורע=]
שעה ראשונהלשון.. גאשש למדנו{שוב}על המפיקק..חלאס לא נמאס לה ללמד אותנו על זה?!?! והיו מזה צחוקים..ממש אבל!כל שניה ירדנו על המורה והיא ירדה על עצמה דיי זה היה קורע..
שעה שניהספרות.. לא למדנו..עשינו שיעור חינוך..דיברנו על ההרצאה של אתמול ועל.. הסרט שאנחנו הולכים אליו לסינימה סיטי!!{מגניבבב!}אנחנו הולכים לסיינ איל(?)או לתקפצו לי.. למרות שברור שאנחנו נלך לאימה..=-\
שעה שלישית מתמטיקה.. עבר בסדר=]היו מזה בלאנגנים חחח המורה יצאה באמצע לכיתה שלה כי הם עשו בעיות היה קורע.!
שעה רביעית תנ"ך.. מורה מעצבנת!!קראתי לה שעה שלמה כדי לשאול אותה שאלה והיא לא התייחסה!! והיה ממש צחוקים בשיעור
שעה חמישית לשון.. כן שוב..היה בוחן על המפיק הזה.....!! עבר בסדר=]היא כזה אומרת לי יש טעות..אחרי שהיא רשמה ת'תשובות על הלוח אז כזה שאלתי אותה במה טעיתי.. היא כזה אומרת לי פה שכחת לשים מפיק ואני כזה..??מה את רוצה ממני?! ואז היא אומרת לי..בעצם לא לימדתי אותכם את זה אז זה לא נחשב.. חחח אז קיבלתי 100!!
שעה שישית מד"ט למדנו על ארובות השרב..מה אכפת לי?!?!לא עניין אותי בכלל..ועשינו מלאא מלאא צחוקים כל השיעורר!
שעה שביעית מתמטיקה.. כע שוב..חיכינו למורה והיא הגיעה ב14:14 איחרה ב4 דקות
ואז היא אמרה תראו לי את מה שעשיתם שיעור קודם ואתם משוחררים הביתה... ואז הלכנו הביתה=]=]יאיי ככה עבר היום.. היה יוםם קורעע!!כל השיעורים רק צחוקים!!! שיהיה לכם המשך יומהנה=]=]