היום שלי.

dragonit12

New member
ווואייי תרגישי טובבב

החלמה מהירה.. רגע..את תצטרכי לעבור ניתוח?! בכל מקרה רפואה שלמה וחיבוק!

תודה...

כרגע לא ממש ידוע אם אני אעבור ניתוח או לא. כעיקרון קבוע לי כבר מועד לניתוח לכל מקרה, בשביל שאם יצטרכו להקדים אז לא תהיה שום בעיה. אבל בנתיים לא רציתי להתאשפז היום בשביל ניתוח של עוד יומיים, כי זו מחלקה ממש משעממת..ותסלחו לי, אבל כולם שם זקנים וזה קצת מרגיז...חח אין לי כוח לזה. כרגע אני פשוט שותה מלא, כמות שאת או אחרים פה בטוח לא שותים ביום...חח אני שותה משו בין 2 ל-3 ליטר ביום, ואני מקווה שהאבן המציקה הזאת תצא לבד... אמרו לי שהיא כבר ממש קרובה לצאת, ככה שהעדפתי בנתיים לוותר על ניתוח {למרות שמציק לי בטירוף, אבל ממש לא בא לי ניתוח...הרדמה וזה. זה גם לא הניתוח הכי נעים שיש...חח למרות שזה בהרדמה.}

dragonit12

New member
אוקייי...

אני בטוחה שייהה בסדר=] תרגישי טוב.. ו2-3 ליטר ביום זה כלום.. אני שותה לפחות ת'חמש שש...חיחי..
ובאמת משעמם להישאר במחלקה בבית חולים.. לא מעניין שם

mikmikonet

New member
וואי, איזה יום! תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

סורי שזה באיחור פשוט רציתי להגיב, מקווה שזה לא יבלבל.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב9 סיימתי ב2 ורבע. הסטוריה: המשך דפוסי פעילותו של הרצל, התנועה הציונית וכו'. שעתיים. מתמטיקה: המשכנו סדרות ובסוף השיעור נגענו ממש טיפה בגאומטריה (משיק למעגל). שעתיים. לשון: שכחתי מה עשינו:| כנראה שזה לא היה מיוחד. חנ"ג: היה לנו שיעור משותף עם הבנות שזה תמיד מגניב!
אחה"צ הלכתי למרכז הנוער העירוני, עשיתי כמה טלפונים בנוגע לאחד התפקידים שיש לי שם (בחירות לנציגים למועצת הנוער ואני אחראי על בחירת נציגים מחטיבות הביניים. גם פיקססתי כמה מכתבים למלוות של המועצות תלמידים מכל החטיבות והיה מגניב. מחר הולך להיות בית ספר ריק כי י"א-י"ב בטיול שנתי!

R o n 2 5 6

New member
איזה יום שווה היה :O

התחלנו ב-9:05. שעה שנייה-ספורט.כדורסל כדורגל,במקום ריצת 5000.יותר טוב מזה אין. שעה שלישית-מתמטיקה.היינו חצי כיתה כי אצלנו הכיתה מתחלקת לחצי בדוברי אנגלית וחצי לא,והיה לדוברים איזו הרצאה.לא למדנו הרבה וסתם עבר מהר. שעה רביעית-חמישית:מבחן בהיסטוריה.המבחן עצמו היה דיי קל,והמורה התחילה לגלות את התשובות ולהגיד אותן בקול רם
סיימתי אותו 10 דקות אחרי תחילת השיעור השני,אז פשוט הלכתי הבייתה. יצא שלמדתי מ-9:05 עד 12:20,שזה 3 שעות ורבע כולל הפסקות ושיעור ספורט שלא נחשב! בהמשך היום היה לי שיעור פסנתר שהיה ממש אחלה. עכשיו נותר להכין ש.ב,ולראות בשעה 10 "של מי השורה הזאת"
אחד הימים הטובים שהיו.

the best day ever

היה פשוט מושלם. בבוקר קמתי ב-6 [!] והלכתי לבד [!!] לעשות פרמיט [!!!] ועברתיייייייייי [!!!!!!!!!]. טוב אז רישיון יש לי
אל"F הלכתי לנועה ושמה נפגשתי עם מור וטליה ואכלנו עוגה לכבוד העבירה [פעם שעברה הן הכינו עוגה ולא עברתי
]. ראינו סרט והיה מצחיק לאללה.. יוואו משולם פשוט

FartherAway

New member
../images/Emo9.gif

שעת אפס - היסטוריה. דווקא נחמד
שעה ראשונה - חינוך. חזרה למבחן. שעות שנייה ושלישית - מבחן בתנ"ך. היה... סביר. סביר פלוס אפילו
שעה רביעית - במקום תנ"ך היה ביולוגיה, לא הקשבתי. שעה חמישית - ספורט. לא היה לי כוח לכלום
המורה אמר לי לרוץ, אמרתי שלא, אמר לי לשחק, אמרתי שלא, אז בסוף הוא אמר לי לספור כמה צעדים מישהו עושה במשחק כדורגל
חזרתי הביתה ב1 וחצי. 2 וחצי יצאתי לכיוון ביתספר
3 עד 4 ורבע הייתי בצילום. חזרתי. רבע ל5 שיעור גיטרה לחץ

yaelhr

New member
לא זוכרת כלום../images/Emo7.gif

הסטוריה - היה מצחיק. אחרי זה, לא זוכרת. מבחן בתנ"ך - הלך טוב? בערך. אחר ביולוגיה
לא זוכרת מה היה שם. ספורט - התעמלות קרקע, או משהו כזה
והמורה לאנגלית באה לבשר לי שקיבלתי 95 במבחן ושרוצים שאני אעשה מן חיבור בשביל לעלות לדוברי אנגלית. שעה שישית - ישבתי בכיתה וכתבתי חיבור, ללא חשק בכלל ויצא מאעפן. ניאלץ להסתפק ב5 יחידות

חצילע

New member
כאן שיר ונועם משדרות!!!!!111111111

"אבל נועם,לא הייתי היום" אה, כן. שיר לא הייתה. כאן נועם משדרת!!!!!!!111 שעתאפס- תנ"ך.קאקי!!!1111 ראשונה-תנ"ך. פירוט פירוט פירוט. שיר ביקשה שאני אפרט. "אבל מה, את לא מפרטת". שנייהשלישית-מבחן בתנ"ך.היה ממש חושיבלושיבלושי. רביעית-חינוך,היה מצחיק לאאאאאאפנים. עם הערסוואט. חמישית-ביולוגיה. היינו נחמדים לפנים. מוזר. רוב השיעור ציירתי לאופיר ציור. היה משעמם. אני כולי מחביאה את הציור כזה. והיא כזה. "את ציירת? יפה." מוזר. גילה קאקית בדרך כלל. ועכשיו אני אצל שיר כפרעליה. מסר לאומה משיר: "למה, היא רוצה לנסוע?" "כן, ברוך שפטרנו".

טל קארי

New member
יום שולטטט!!../images/Emo214.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

היום הכי טוב מכלללל הימים פה! קבלו!!!: שיעור 1-כימיה שיעור 2+3- הברזה- אני וחברה שלי הברזנו משעתיים משעמממות שיעור 4+5- אנגלית עבר מהר שיעור 6- ביולוגיה אח"כ הלכתי עם חברה לקניון ערים ישבנו בקופי בין הסתובבנו היה מצחיק..=] הלכתי לאבא שלי לבית ריק ממ חזרתי לאירובי ועכשיו אני פה..זייהו..

למעלה