היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

סורי, הגעתי ממש לא מזמן. שעה שנייה-שלישית: אנגלית. היה אמור להיות אנגלית, בוטל!! הא! הלכתי הביתה לשעתיים.
שעה רביעית: לשון. איזה סיוט.. זה כל כך מקצוע לא חשוב בזמן האחרון. המורה שונאת אותי. בכל השיעורים אני יושבת ליד פלג, ויוצא שאנחנו מדברים. אז אני מקשיבה לה והכל והוא מנסה לדבר איתי, והיא התחילה לצעוק וכו', ולמרות שהיא אמרה "שניכם", ראו שהיא דיברה אליי. שעה חמישית: היסטוריה. שעמום!! ארררר. בסוף השיעור אשכרה כולם אמרו "ברוך שפטרנו".. שעה שישית-שביעית: מתמטיקה. יש בקרוב מבחן.
סיימנו היום את החומר באלגברה והיה נחמד בסה"כ. לא קשה מדי. מקווה להצליח הפעם. מיד אחרי זה הלכתי למתנ"ס לפגישה עם הרכז, משם למורה לגיטרה (היה ממש ממש כיף. המשכנו בתאוריה, למדתי המשך של שיר שהתחלנו של עברי לידר, אחד הקשים. שיעור הבא אני לומדת יצירה ממש יפה של באך.), ומשם לצעקות של ההורים המטומטמים שלי. שמישהו יעשה להם משהו שאני מעדיפה לצנזר. עוד שעה יום הורים.

dragonit12

New member
בהצלחההה=]=]

אמממ שלי.. שעה ראשונה לשון שיעמום טוטאלייי!!ת'אמת אין לי גם מושג מה למדנו.. אני רק יודעת שזה היה משעמם מוות! שיעור שני ספרות.. בתחילת השיעור רשמנו ברכה ליועצת על זה שהיא ילדה תאומים{מזל טוב לה!חיחי} ואז אחרי זה המשכנו לשיר של רחל המשוררת..בעעעע.. שעה שלישית מתמטיקה.. עבר מהר יחסית..סיימתי לפני כולם את התרגילים=]! החומר קל מדיי..=\ שעה רביעית תנ"ך.. היה מבחן..הלך בסדר ב"ה מקווה לציון טוב:) שעה חמישית לשון..כן שוב.. הפעם למדנו על המפיק ועל ה..אממ שכחתי מה עוד היה
שעה שישית מד"ט.. היינו רק 6-7 תלמידים...שאר התלמידים איחרו ב10 דקות וזה המורה לא הכניסה אותם...חחח פעם ראשונה שהספקנו בשיעור הזה לעשות 2 דפים שזה 4 שאלות! בדר"כ אנחנו מספיקים רק שאלה וזה בקושי..חיחי שעה שביעית מתמטיקה.. לא היה התבטל לנו!הלכנו הביתה!!יאי=]=] וזהו..ככה עבר עליי היום בערך.. חוץ מזה שחברה שלי פשוט עיצבנה אותי..והיא עדיין ממשיכה לעצבן.. אבל חפיף.. שיהיה לכם המשך יומהנה=]=]

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif תודה. ../images/Emo13.gif

מה זה מד"ט? אוי וספרות... יא אללה. מכיתה ח' לומדים שירים של רחל. לא טחנו מים? כמה שירים היא כבר חיברה? :| המפיק? מה זה? כל שרשור יומי אני נדהמת מחדש לגלות מלא דברים שלא למדנו אי פעם. וגם לנו יש שעות מפוצלות. אבל עדיף על שעתיים רצופות..

dragonit12

New member
חח בבקשה=]

מד"ט=מדעי הטכנולוגיה.. חח כע מכיתה ח' טוחנים את זה.. נמאס כבר.. כנראה היא חיברה מלא מלא שירים בעעעע-=\ מפיק זה נקודה כל בתוך האות ה'.משהו כזה...בעעע חח זה באמת עדיף על שעתיים רצופות=\ עדיף מפוצל..

B a m b o o k

New member
נמאס לי מבצפר!

שעתיים ראשונות-תקשורת. חזרה למבחן שבוע הבא שעה שלישית רביעית חמישית
-היסטוריה
היה מתיש. אבל למדתי בפעם הראשונה עם המורה החדשה... שעה שישית- לשון. המורה ביזבזה לנו את כל השיעור על איזה סיפור. שעה שביעית-נביא. שעה שמינית-שיחה עם רב בצפר
נראלי פעם ראושנה אחרי 3 שבועות שאני נמצאת... ועכשיו אני הולכת ללמוד למבחן בלשון כל תחביר ושיחבור
תאחלו לי בהצלחה...

MY DAY

שעה ראשונה - תנ''ך עם המחנכת חצי שיעור דברנו על כל מיני דברים שקשורים שיעור חינוך שעה שניה - כימיה חזרה למבחן שעה שלישית + רביעית - היה לנו הצגה שבה שיחקו אנשים עם בעיות שכליות נירא לי (אני לא צוחק עליהם או משהוא חח ) היא היתה מצחיקה קצת וכל הכבוד להם *מוריד ת'כובע בפניהם* שעה חמישי +שישית - היסטוריה למדנו כרגיל שעה שביעית ביולוגיה חזרה למבחן -היה שוק [:

היום שלי

שעת אפס+ראשונה-שיעור רישום,ציירנו קופסה עם אור וצל וכאלה. הלך לי טוב לשם שינוי
שעה שנייה-שיעור חינוך,אנחנו 7 צופיפניקיות בכיתה..אז המורה החליטה שהיא רוצה שנעביר שיעור. אז העברנו על קבלת השונה..שיעור מאולתר לאללה-נכתב שעה לפני שהעברנו. הלך די חרא,הם לא שיתפו פעולה. שעה שלישית+רביעית-תולדות האומנות-עבר מהר שעה חמישית+שישית-לשון,גם עבר די מהר
יום נחמד לאללה!

היום שלי ><

שעה שניה+שלישית-מתמטיקה. התבטל מבחן ליום חמישי [= היה דיי נחמד. הוא חזר קצת על החומר אז סתם ציירתי במחברת. שעה רביעית+חמישית- היה צריך להיות ספורט ומדעי הטכנולוגיה. התבטל. היתה הרצאה דיי משעממת על מרכז רבין. וזהו זה נגמר אף על פי שהיה קצת נחמד. שעה שישית- חינוך.... חמר אני מתחיל לראשונה בחיי בשעה עשר (סוף שעה 9:00) [= התבטלו שעתיים היסטוריה...

זונע

New member
איזה יום גיי

שעה ראשונה-ביולוגיה. נראלי שנרדמתי, לא זוכר. שעה שנייה: מבחן בתנ''ך. איזה שוקקקקק יא אללה המבחן הכי שוק בעולם. אנשים אשכרה צעקו תשובות ובסוף השיעור המבחן עוד המשיך, היה בלאגן ופשוט באתי לאנשים, שאלתי "איזה שאלה אתה צריך?" ופשוט אמרתי להם מה לכתוב מילה במילה. המבחן הכי כיף שהיה לי בחיים. שעה שלישית: מתמטיקה...כמובן שלא הבנתי כלום
שעה רביעית: היסטוריה. הרצל וכל מני כאלה...שעמום טוטאלי. שעה חמישית: ביולוגיה. נרדמתי שוב? לא יודע. או שסתם היה משעמם. שעה שישית: תנ''ך, אבל לא הייתי כי הלכתי לשיחה עם המורה להיסטוריה. התעצבנתי מהציון שלי(76, עלוב כל כך, למרות שהוא היה בין הגבוהים בכיתה) והלכתי כדי שתסביר לי למה היא כזאת כלבה. בסוף היא העלתה לי 2 נק'...אז יש לי 78...הידד. לא. ואז הלכתי לחבר שלי עד עכשו והיה משעמם.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היי היי!

78 בתנ"ך שליטה. (סתם.. אבל לפחות אחוות ציונים.
)

זונע

New member
78 זה ציון מגעיל

בכל מקצוע חוץ ממתמטיקה זה כמו נכשל...מבחינתי נו
ועברתי על המבחן שלי 100 פעם והוא לפחות 85. זה מעצבן...

תנ"ך.. ../images/Emo163.gif

אני לא מהאנשים שמאמינים בזה כ"כ, ובגלל זה הציונים במקצוע הזה לא מעניינים כל כך. תשמע, 76 זה טוב. ותגיד תודה שזה לא 67.

יום עם אקשן..ממש../images/Emo3.gif

שעה תנ"ך- דיברנו על 1000 הנשים של שלמה....כל דבר שאפשר לדבר על זה דיברנו, אני לא זוכרת בדיוק. אני רק זוכרת שסקס הוזכר שם
אחרי השעה הזו התחיל לכאוב לי בצד, אז ביקשתי מהמורה לצאת לשניה והתקשרתי לדוד שלי כי זה היה טיפה בלתי נסבל, והוא אמר לי שהוא בדיוק יצא מהבית אז אם נותנים לי אישור הוא יוכל לבוא לקחת אותי. הלכתי לכיוון החדר של האחות כשאני שומעת ברקע את המחנכת שלי...אמרתי לה שכואב לי, והיא אמרה שאני אחפש את האחות ואני אבוא להגיד לה מה קורה...אז הלכתי לחפש אותה והיא לא הייתה, אז המחנכת אמרה שאם יש מי שיוכל לבוא לקחת אותי שייכנס לבית ספר כדי שהיא תראה שבאמת באים לקחת אותי, אז דוד שלי מסכן היה צריך להיכנס לבית ספר וללכת את כל הדרך הארוכה הזו רק בשביל שהיא תראה אותו בא. אז הלכתי לקחת את התיק שלי מהכיתה, והמורה ביקשה אישור...אז ירדתי למזכירות ולקחתי אישור בשביל השומר והראיתי אותו בדרך למורה שלי. הגעתי הביתה, דיברתי עם אמא שאמרה שאני אלך לרופאה יחד עם סבא, ושם היא נתנה לי לעשות איזו בדיקה והיא נתנה לי הפנייה למיון לכל מקרה. אמא שלי בשעה 12 וחצי הגיעה הביתה והיא החליטה שהיא נוסעת איתי עכשיו למיון, גם ככה יש הפניה אז מה זה משנה. הגענו למיון, הרופא בדק אותי ושלח אותנו לאורולוגית. שם היינו גם הרבה זמן עד שהרופא שמטפל בי יצא מהניתוח, ואז הוא הציע לי שתי אפשרויות- או להישאר שם, להתאשפז כאילו, וביום חמישי לעבור ניתוח, או ללכת הביתה ולשתות מלאמלא ולתת לאבן לצאת לבד {אה כן, לפני שהגעתי לאורולוגית שלחו אותי לעשות אולטראסאונד וצילום}. בחרתי ללכת הביתה. עכשיו חזרתי מקניות עם אמא....כמה קנינו, אלוהים. פה נגמר היום המרתק שלי. המורה לאנגלית חילקה מבחנים, ואני כמובן לא היתי אז אין לי מושג כמה קיבלתי...אני מאוד מקווה בשביל המורה שלא תשכח מחר את המבחן שלי....חחחח חברה שלי רצתה לקחת לי אותו בשביל להביא לי, אבל המורה המפגרת הזאת לא הסכימה. טובנו.

למעלה