היום שלי!

R o n 2 5 6

New member
יום סביר..

שעה ראשונה-לשון.שיעורי לשון נחמדים,אנחנו לומדים וזה מעניין,קל ונחמד.אין לי תלונות. שעה שנייה-צרפתית.השיעור הזה תמיד מצחיק משום מה.היא התעצבנה על כמה אנשים והעיפה אותם החוצה,ואז כשעשינו חזרה על עבר,היא חיברה משפטים שקשורים למה שהלך בשיעור.מורה משעשעת ^^ שעה שלישית-לשון.שוב,היה קל ונחמד. שעה רביעית וחמישית-אנגלית.המורה נתנה לנו לעשות אנסין,ובזמן הזה היא קראה כל פעם למישהו אחר ועברה איתו על המבחן שלו.קיבלתי 80 לעזאזל:| ואיפה ירדו לי כל הנקודות?!באנסין.14 נקודות נזרקו לפח,פשוט חבל. לא מזמן חזרתי מהאורטודנט.זו כבר פעם שנייה שמחליפים לי אורטודנט(משהו דפוק במרפאה הזאת,ואני לא אתפלא אם אני אשאר עם גשר לכל החיים).

זונע

New member
היום של אי

היסטוריה: יא אללה איזה שעמום...פרשת דרייפוס שכבר אני מכיר כל חלק שלה בעל פה לשון: הידמות חלקית בקוליות בדיבור+עוד משהו מפגר ששכחתי כבר. היסטוריה: בלהבלה... צרפתית: החזירה תמבחנים...קיבלתי 88 וחצי, בין הכי גבוהים בכיתה! יא אללה איזה כיף היה לקבל את זה...אחרי שבשעה הראשונה של המבחן ישנתי והייתה לי רק שעה לעשות אותו. ספורט: המורה המציא עוד משחק...משהו דבילי לגמרי אבל כל כך כיף. וזהו, יש לי מחר מבחן בדוברי אנגלית והמורה גם ככה לא מחבב אותי במיוחד...ולא התחלתי ללמוד. סעמק.

היום שלי...

אממ מגמה- 66 במבחן בסוציולגיה..ידעתי שיצאתי מהמבחן הזה עם הרגשה יותר מדי טובה! ועוד שעתיים מתמטיקה שהברזתי מהם

למעלה