היום שלי!

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי שוב ב9
שיעור שני-שלישי: כימיה. למדנו על מודל האטום ועל תאוריות שהיו בנושא. שיעור רביעי-חמישי: אנגלית. קראנו סיפור די משעמם. שיעור שישי: לשון. רק ענינו על כמה שאלות וזהו
תוכניות להמשך היום: ללמוד למבחן בפיסיקה מועדון המוסיקה השמינייה

noyy

New member
../images/Emo28.gifשלי שלי שלי

מבחן בהיסטוריה ובמתמטיקה, במתמטיקה הלך לי מצויין ובטח ארביץ ציון טוב. עוד מעט אלך עם אמא לקנות קצת בגדים :$ נגמרו המבחנים, עד יום שלישי הבא לפחות, אז אחלה בחלה ועכשיו יצא לי קצת להתעסק בדברים אחרים.

Snow fairy

New member
היום שלי הולך להיות מבאס.

בבצפר לא היה מעניין, סתם שיעור אנגלית היה מצחיק וזהו. עכשיו סיימתי להכין שיעורים בתיאטרון למחר עכשיו אני הולכת לפנות מדיח+כיור ב-4 יש לי שיעור גיטרה אח"כ אני צריכה לחרוש ללשון ולהכין ליעל הקטנה וניצן את המתנות ליומולדת. [יש לי רעיון גאוני!]

FartherAway

New member
../images/Emo9.gif

היסטוריה היה מצחיק
חינוך/תנ"ך היה משעמם, באיזשהו שלב אני חושב שנרדמתי
שעתיים אנגלית היו... מרוחות. בטירוף >< תנ"ך - שוב, היה משעמם
וביטלתי לעצמי ספורט ^_^"

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שעה ראשונה-מתמטיקה שעה שניה-לשון שעה שלישית-נביא רביעית-בחירות למועצת תלמידים חמישית-נביא שישית שביעית-מבחן במחשבים הלך לי טובD::::::::

חצילע

New member
יום כיפכיפכיף. P:

שעת אפס וראשונה- תנ"ך, היה מצחיק טילים. בעיקר עם הילד הערסוואט החדש.
אנגלית,שעתיים- היה לי במקום זה לשון, והיה משעמם בשעה הראשונה, ואחר כך יצאתי להפסקה ולא מצאתי אותם, ואז אני ולידור הלכנו לספריה. חינוך-היה מצחיק לפנים, לשבת ליד ליברמן זה משעשע. "אז מה ולדימיר, מה אתה אומר על ההתקפה?" כזה ילד אהבל.
ביולוגיה- היה משעשע עם גילה. ואז פגשתי את לי והלכתי אליה. That's all. :)

My Day ../images/Emo13.gif

ראשונה שניה- אנגלית. מבחן. בפעם הראשונה מזה שנה ומשהו, עניתי על כל השאלות במבחן!!! לא השארתי אפילו שאלה אחת בלי תשובה...אני לא יודעת כמה התשובות נכונות, אבל מה שאני כן יודעת זה שלפחות עניתי על כל השאלות. בחיבור כתבתי בערך 120 מילים, אולי טיפה יותר {כשצריך 100-120
} נקווה לטוב. שלישית-רביעית- מתמטיקה. היה מעצבןןןן. שעה שלמה המורה פתר תרגיל אחד על הלוח, תרגיל אחד!!! רק בגלל שמישהי אמרה שהיא לא הבינה אותו, ואז עד שהוא הסביר ועד שכולם הבינו והעתיקו זה לקח שעה. אח"כ פתרנו איזה שלושה תרגילים בשעה שנשארה, והוא נתן שיעורים. הלכתי בסוף השיעור לשאול אותו מה עם המבחן, מתי אני עושה אותו, והוא אמר לי שביום שני, בשתיים וחצי שאני אבוא לחדר מתמטיקה. אז מה יוצא? שאני צריכה לחכות שעה שלמה ביום שני כדי לעשות את המבחן הדפוק הזה.
הלכתי הביתה, אבל לפני שיצאתי מבית ספר הלכתי לחטיבה כי חברה שלי ביקשה שאני אביא למורה למתמטיקה משנה שעברה איזה ספר שהוא הביא לה...או שהיא הביאה לו...לא יודעת בדיוק
בקיצור הלכתי לחדר מורים, לא ראיתי אותו, אז הלכתי לחפש אותו למטה {הייתי עם עוד חברה}. אז ובדרך שהלכנו לחפש אותו בחוץ ראינו את המורה לאנגלית, והיא כזה "שלום מה שלומכן? אני רואה שאתם ממש עושים חיים בתיכון...לא לומדים..." ואני "אני יותר זאת שלא לומדת, אני סיימתי עכשיו, היא נשארת פה עד אחד וחצי וגם זה בגלל שיש להם אוניברסיטה שמתחילה שבוע הבא" וחברה שלי אומרת לה "היום הכי קצר שלנו זה עד שלוש, יום ארוך עד חמש" והיא הייתה בשוק
לא חשוב. בקיצור, סיפרתי לה שהיה לנו היום מבחן באנגלית, ושעשיתי הכל!!! אז היא כזה מחבקת אותי ואומרת "אז מסתבר שרק לי עשית צרות במבחנים...הא?" ואני כזה "אממ...סליחה, מצטערת
" והיא כולה הייתה מאושרת מזה שעשיתי את כל המבחן...ומזה שכתבתי חיבור מלא, וכל השאר... אז אח"כ גם אמרתי לה על ה94 בבוקריפורט, והיא אמרה "אני ממש ממש ממש ממש ממש שמחה", והכי בלי ציניות. לפני שהלכנו היא אמרה לי "שיהיו לכם את התוצאות של המבחן תבואי להראות לי". אני באמת אלך להראות לה. יוווו אני חולה עליה. המורה הכי אהובה עלי מכל המורים והמורות שלימדו אותי אי פעם. ופה נגמר הסיפור המאוד מעניין שלי. המשך היום- עכשיו ללכת לעשות שיעורים בלשון {מאתמול
}, אח"כ ללכת לקפל כביסה, ואחרי זה...לנוח.

דווקא היה יום חמוד.

שעתיים צרפתית על הבוקר - היה ממש סבבה, שעה אחת למדנו על... לא זוכר מה, ובשעה השנייה משהו על השואה בצרפתית. ספורט - היה מורה לספורט אחר במקום המורה שלנו אז הוא נתן כדורגל והיה סבבה. מתמטיקה - חזרה לקראת המבחן [סדרות, משפטי וייטה, חקירה, פרופורציה ודמיון - אם זה מעניין מישהו] כימיה - אני לומד את זה חודשיים וכבר לא סובל את זה. משהו למדנו מס' מסה ואטומים וכו'. פיזיקה - החזירו את המבחנים וקיבלתי 91
אחרי שחשבתי שאני עומד לקבל 70. ביולוגיה - היה חביב מאוד.

yaelhr

New member
יום עמוסDDDD:

בצפר היה מאעפן. ועכשיו רק נשאר.. ללמוד ללשון ללמוד ללשון ללמוד ללשון שיעור גיטרה (היה נהדר! D:) ללמוד ללשון ללמוד ללשון ללמוד ללשון להכין שיעורי בית בתיאטרון ללמוד ללשון ללמוד ללשון ללמוד ללשון לכתוב ברכה לניצן, שיש לה יומולדת מחר D: (לה ולעוד איזה מוזרה אחת
) וללמוד ללשון עד השעות הקטנות של הלילה:}

היום שלי [=

היה בוחן בלשון על תורת ההגה [החומר שלא הבנתי הכי בעולם] הוצאתי 70 [= שזה ציון דיי מצוין בהתחשב שלא ידעתי כלום... כמובן היה היסטוריה היה משעשע [הפכתי אהוב על המורה בגלל ה100 היחיד. כן כן תקראו לי חרשן P:] מדעי הטכנולוגיה ראויים למוות בייסורים. מחר- 2000 ריצת 2000 מבחן במתמטיקה

Gadook

New member
חדשה ועונה ../images/Emo13.gif

קמתי רק ב14:00 בפעם הראשונה בחיים שלי בגלל הטיול השנתי + יום הולדת (
) של אתמול, חולה. מסקנה- לא ללכת לעצרת רבין בלי מטריה!! ולטיול שנתי בלי מעיל!! מחר יש מבחן בערבית, לא ברור לי על מה, קצת בעייתי. טוב, אז אני מיכל. בת 15 ויום מתל אביב, אבל לומדת ביבנה. מה עוד צריך להגיד? לא יודעת, מי שירצה לדעת ישאל

R o n 2 5 6

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רון,בן 15 מת"א. התשלבות מהירה ומאגניבה
מזל טוב(?) ותרגישי טוב!

Gadook

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהחום ישאר עוד טיפה ואז אני אוכל לעשות מועד ב' למבחן של מחר, אבל המצב משתפר
(נעע, אני כבר ארגיש טוב ואעשה את המבחן וזהו). אבל תודה בכל זאת

Gadook

New member
את אמא שלי, שניה אני אסביר

ההורים גרושים, אבא גר בתל אביב ואמא ביבנה. כל החיים שלי ביבנה, אני מדריכה בנוער העובד, חברים בית ספר ואני גרה 4-5 ימים בשבוע אצל אמא. אני מתה לעבור לתל אביב, היא פשוט לא מוכנה. וגם, אני לא מכירה אף אחד בתל אביב, אני גרה פה כבר שנתיים וחצי 2-3 ימים בשבוע ואני לא מכירה אפילו בן אדם אחד אז אני מעדיפה להישאר איפה שאני יודעת שיש לי חברים.

לא הלכתי לביה"ס.

בעקבות זה שביום שבת התעלפתי, פתחתי את השפה וכל הגוף כואב לי... אני כל השבוע בבית. היום נסעתי למרכז העיר שלי (ת"א) והייתי שם בכמה סידורים
אח"כ הלכתי לים והיה כל כך כיף! הייתי שם לבד (כמעט) ופשוט ישבתי שם מול כל הים הנפלא (בזמן שהכתה שלי עושה מבחן בלשון חחח
) וזהו נראה לי
מחר גם אין ביצפר בשבילי! חחח אני הולכת עם אבא שלי לסידורים =]

חחח=/

הייתה לי סחרחורת ענקית... ואז פיתאום מצאתי את עצמי על הרצפה. אחותי שמעה את הבום של הנפילה ואז אח"כ הרגשתי שכל הפנים שלי עם דם... וזה מה שהיה =/

noyy

New member
../images/Emo28.gifוואי גם לי בא עכשיו ים ../images/Emo10.gif

למעלה