My Day ../images/Emo13.gif
ראשונה שניה- אנגלית. מבחן. בפעם הראשונה מזה שנה ומשהו, עניתי על כל השאלות במבחן!!! לא השארתי אפילו שאלה אחת בלי תשובה...אני לא יודעת כמה התשובות נכונות, אבל מה שאני כן יודעת זה שלפחות עניתי על כל השאלות. בחיבור כתבתי בערך 120 מילים, אולי טיפה יותר {כשצריך 100-120
} נקווה לטוב. שלישית-רביעית- מתמטיקה. היה מעצבןןןן. שעה שלמה המורה פתר תרגיל אחד על הלוח, תרגיל אחד!!! רק בגלל שמישהי אמרה שהיא לא הבינה אותו, ואז עד שהוא הסביר ועד שכולם הבינו והעתיקו זה לקח שעה. אח"כ פתרנו איזה שלושה תרגילים בשעה שנשארה, והוא נתן שיעורים. הלכתי בסוף השיעור לשאול אותו מה עם המבחן, מתי אני עושה אותו, והוא אמר לי שביום שני, בשתיים וחצי שאני אבוא לחדר מתמטיקה. אז מה יוצא? שאני צריכה לחכות שעה שלמה ביום שני כדי לעשות את המבחן הדפוק הזה.
הלכתי הביתה, אבל לפני שיצאתי מבית ספר הלכתי לחטיבה כי חברה שלי ביקשה שאני אביא למורה למתמטיקה משנה שעברה איזה ספר שהוא הביא לה...או שהיא הביאה לו...לא יודעת בדיוק
בקיצור הלכתי לחדר מורים, לא ראיתי אותו, אז הלכתי לחפש אותו למטה {הייתי עם עוד חברה}. אז ובדרך שהלכנו לחפש אותו בחוץ ראינו את המורה לאנגלית, והיא כזה "שלום מה שלומכן? אני רואה שאתם ממש עושים חיים בתיכון...לא לומדים..." ואני "אני יותר זאת שלא לומדת, אני סיימתי עכשיו, היא נשארת פה עד אחד וחצי וגם זה בגלל שיש להם אוניברסיטה שמתחילה שבוע הבא" וחברה שלי אומרת לה "היום הכי קצר שלנו זה עד שלוש, יום ארוך עד חמש" והיא הייתה בשוק
לא חשוב. בקיצור, סיפרתי לה שהיה לנו היום מבחן באנגלית, ושעשיתי הכל!!! אז היא כזה מחבקת אותי ואומרת "אז מסתבר שרק לי עשית צרות במבחנים...הא?" ואני כזה "אממ...סליחה, מצטערת
" והיא כולה הייתה מאושרת מזה שעשיתי את כל המבחן...ומזה שכתבתי חיבור מלא, וכל השאר... אז אח"כ גם אמרתי לה על ה94 בבוקריפורט, והיא אמרה "אני ממש ממש ממש ממש ממש שמחה", והכי בלי ציניות. לפני שהלכנו היא אמרה לי "שיהיו לכם את התוצאות של המבחן תבואי להראות לי". אני באמת אלך להראות לה. יוווו אני חולה עליה. המורה הכי אהובה עלי מכל המורים והמורות שלימדו אותי אי פעם. ופה נגמר הסיפור המאוד מעניין שלי. המשך היום- עכשיו ללכת לעשות שיעורים בלשון {מאתמול
}, אח"כ ללכת לקפל כביסה, ואחרי זה...לנוח.