פירוש מעוות
צר לי עליך, אחי, תל אביבי יקר. הפעם הגזמת. מה כתוב בתחילת הפסוק? "על כן יעזוב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו ..." האםמ יעלה על הדעת להכשיר דבר, שמלכתחילה אסור מן התורה? לא שמעתי מישהו, שהתיר יחסי מין בין בני אותו מין לכתחילה. לכל היותר ניתן לראות בזה סוג של אונס. לקרוא לזה "ארון הקודש"?! חוששני, שהרבה הומואים דתיים עלולים להדיר את גלישתם בפורום, שייקרא בשם, שיש בו חילול הקודש. צריך לדעת גם להציב גבולות. אני חולק עליך מכל וכל בעניין זה. הנה לך עוד דוגמא של פריצת גבולות ללא הבחנה, כפי שנהגת בעבר. כשם שאתה מצפה לכבוד מאחרים, כך עליך גם לכבד אותם. אם משום מה כוונתך להתריס כנגד הדת, מדוע תעשה זאת כאן? המבלי אין די איזורים חילוניים מובהקים, אשר עשוים לשתות בצמא את דבריך? הפורום בהחלט יכול להיות פתוח גם לאנשים חילוניים כמוך אולם בתנאי, שתדע לכבד את אופי המשתתפים בו ולא תטיף רעל של שנאה לכל דבר, שריח של יהדות וקדושה נודף ממנו. דבריך מעידים יותר מאלף עדים, שש/ם זה איננו ראוי כלל וכלל לשמש בלשון חולין, ואני מציע למנהל הפורום שעדיין ידוע כמי שמכבד ערכים דתיים, להסיר את ההצעה מסדר היום ולא להיות שותף בכיר לחילול הקודש. כבר עדיף עשרת מונים להישאר עם השם הנוכחי, כי אם יש למישהו השגה על השורש "גאה" במובן שלנו (ואף אני בכלל זה), עדיין אפשר לראות זאת כשיבוש אך אין בזה חילול הקודש. אם כבר לשנות, אז לפחות למשהו, שלא יהיה מקובל רק על חמישה גולשים אלא גם על חמישה מיליון (!). השם הנורא הזה אף עלול להרחיק אותנו עוד יותר מהקהילות הדתיות, שבתוכן אנו חיים, ולהפוך הומואים דתיים רבים לאומללים.