פרק 212

Hadas 87

New member
היא פשוט מ-ל-כ-הההההההה! ../images/Emo47.gif

אתם רואים? זו גבורה! להתאבד בשביל לשמור על החיים של מישהו אחר, שאולי אפשר עוד לעשות איתם משהו. המיטל הזו היא המלכה של הסדרה ללא ספק
כמה ביצים יש לה. כ"כ פגועה, כ"כ הרוסה אבל אלוהים כמה שהיא תרמה ועשתה! אולי הדמות שלה העונה היתה מיותרת, אולי, לא איכפת לי אבל, מה שהיא עשתה במספר פרקים שהיא כן הופיעה בסדרה היה מעל ומעבר. היא לא היתה חייבת כלום לאף אחד אחרי מה שכולם שם עשו לה ובכל זאת היא עזרה וסיכנה את עצמה כ"כ הרבה פעמים והכל קיבלה בבגרות, בחוזק. אין, היא מדהימה. פשוט מדהימה.
מכל הסופים שעלו לי במוח בשבילה, על זה בטח שלא חשבתי. התאבדות בשביל הקלטת המזדרגגת הזו. גאוני פשוט. היא יודעת שמהחיים שלה כבר לא ייצא הרבה לכן היא מוותרת עליהם בשביל להציל את החיים שלו. מ-ד-ה-י-ם.

נטלילה99

New member
מסכימה איתך עם כול מילה

אבל אני לא אתן לתסריטאים האלו את העונג של לשבח אותם אפילו לא על המוות המזעזע הזה של מיטל. יש לי רק שאלה אחת- ב-ש-ב-י-ל מ-ה ה-ח-ז-י-ר-ו א-ת מ-י-ט-ל????????????? מה, הם לא חשבו שזה יעצבן אותנו?????????????

Hadas 87

New member
עדין לא הבנת למה?

1. בשביל לפתור את ענין הקלטת הזה אחת ולתמיד. אם היא לא היתה צצה סער בחיים לא היה עולה על מיקום הקלטת. לנצח היא היתה נשארת אצל דורי נראה לי. 2. בשביל "לשחרר" את ליאן,ג'וזף ושאר החבר'ה שם מרגשות האשמה שיש להם על הרצח. ככה אם ליאן לא רצחה את מיטל (עזבו שמה שהיא עשתה לה הרבה יותר גרוע ממוות לדעתי אבל שיהיה
) אז זה כאילו בסדר שהיא תיהיה עם סער, אפשר לסלוח לה על זה. כי תחשבי שניה איזה נוראי זה להיות עם מישהי שרצחה את האקסית שלך. יענו ב"זכות" הרצח הזה אתם ביחד.
זה לא נורמלי. זה יותר מדי חולני, אפילו בשביל האלופה. חח

נטלילה99

New member
לא מקבלת את זה

יכלו למצוא עוד אלף ואחת דרכים. לא היה הכרחי להחזיר את מיטל בשביל זה. ממש לא. זה רק עשה להם רע, מבחינת תסריט, ולנו רע מבחינת הצופים. למה לא השאירו אותה מתה איזה רעיון אדיוטי זה היה להחזיר אותה אם לא בשביל שהיא תחזור לסער זה היה כול כך מיותר ולא נחוץ. ויודעת במה נזכרתי? זוכרת שבתחילת העונה מישהי כתבה לג'וזף מכתב בשם מיטל אוגניסיאן? פשוט עשו על זה delet. זה היה הזוי ולא קשור ונשכח ומאז לא דיברו על זה. עד היום לא ידוע אם זה היה מיטל או אלונה או לא יודעת מי אבל גם לא היה ברור למה זה תרם. כמו כול העונה התלושה הזו. כמו שאמרתי חבל שזה לא קרה קודם הייתי מפסיקה לראות מזמן ...

Hadas 87

New member
זו עם המכתב זו היתה ניקי לא?

בדיוק באותה תקופה עשיתי הפסקה מהסדרה כי היא שעממה אותי חח אבל אני חשבתי שזו היתה ניקי. לא נתנו לזה הסבר? ובאמת חבל שהחזירו את מיטל ולא מצאו דרך אחרת להתגבר על כל זה. כי הייתי מעדיפה לדעת שמיטל מתה בתאונה ביאכתה מאשר שהיא עברה את כל זה ועדין מתה... לא הגיע לה סוף כזה. חבל. אבל אין דרך אחרת. אם היא לא היתה מופיעה שוב אז ליאן רצחה אותה. חחח אין יותר מדי אופציות.

khzh120

New member
חח לא../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מיטל אמרה לסער שהיא שלחה לו את המכתב

Hadas 87

New member
לא המכתב השני

המכתב הראשון, ממש מזמן, בתחילת הסדרה... שראו יד כותבת אותו ואז הוא הגיע לג'וזף.

Shira XD

New member
ממש הגזימו../images/Emo28.gif

הכל רצח פה? נמאס לי כבר,איןזוגיות מושלמת אחת. כל הסדרה רצח אין משו אחד בסדר,הכל רע. לא וזה לא קטע אחד בסדרה הפכו את הסדרה לסידרת מוות וזה סופי.

נטלילה99

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה הם עשו את זה למה???????????????????????????????????? זה כבר הפך לפארודיה על עצמה. פשוט אדיוטי. ככה הם חושבים עלינו, שאנחנו עמחות. שזה מה שאנחנו רוצים. אני פשוט בשוק שהם הרגו את מיטל. איך הם העיזו לעשות את זה לדמות הכי מדהימה בטלויזיה?? טוב חבר'ה שיהיה לכם אחלה צפייה עד הסוף היתרון לפחות שאני חופשייה מהכלא הזה שנקרא האלופה 2. כבר אין תקוות וציפיות וכבר ממש לא אכפת לי מה יקרה. אני רישמית מחזלש"ת את האלופה 2 ומוחקת אותה מהתודעה! חחח זהו, זה כבר לא קיין אצלי. בשבילי סער ומיטל לנצח! וגם כול שאר הסיפורים המקסימים שנהרסו. היה עדיף כבר שיהרגו את סער ומיטל בעונה הראשונה ולא הטמטום הזה. טוב אז המשך צפייה נעימה (או שלא) בסדרה אני רישמית פורשת ממנה היה טוב וטוב שהיה!!!! ביי אנשים..................

khzh120

New member
מלך../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

עם המבטים ומשפטי החוכמה. אני גם שונאת אותו אבל מצד שני חולה עליו!

julie90

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo127.gif

khzh120

New member
זה ההבדלים בין העונות../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

העונה הראשונה הייתה תגלית עם סיפור אהבה בלתי אפשרי,מרגש,ועצוב. העונה השניה-סדרת דרמה,רצח ויריות בכל פרק כבר 3 פרקים ברציפות,בקיצור התסריטאים מתקמצנים אז הם הורגים דמויות בגלל חוסר בתקציב השנה..
זהו

למעלה