עידכונים

../images/Emo63.gifג'סי - מאת Brian DeVal

להזכירכם, קיבלתי מהמחבר בריאן דה ואל את הספר שכתב כביכול על חייו של אלביס פרסלי לאחר מותו. השם המלא של הספר בתרגום לעברית הוא: "ג'סי - הרפתקאותיו של אלביס פרסלי לאחר המוות. הספר מבוסס על עובדות ומקרים אמיתיים שקרו, האנשים בספר הם ברובם אנשים אמיתיים, אם לא כולם והמקומות המוזכרים בספר קיימים באמת. המחבר מציין שהוא לא מתיימר לספר את מה שבאמת קרה עם אלביס לאחר מותו, הוא לא טוען שאלביס אכן ביים את מותו, אם כי על כך מדובר בספר. הוא לא טוען לשום קונספירציה אלא בא לספר סיפור מתח והרפתקאות מאוד מעניין וכתוב בצורה יפה מאוד. אם אתם מעוניינים לקרוא עוד על הספר ואולי גם לרכוש אותו באנגלית, אפשר לברר עוד פרטים בקישור הזה. בנוסף, קיבלתי אישור מאת המחבר לתרגם את הספר לעברית ולפרסם אותו, פרק-פרק באתר של מועדון המעריצים. סיימתי כבר לקרוא 4 פרקים מתוך הספר שבו 35 פרקים (282 עמודים, כריכה רכה) ואני כבר עובדת על תרגום שני הפרקים הראשונים, כאשר הפרק הראשון יעלה לאתר מועדון המעריצים בשבוע הקרוב. לאחר פרסום הפרק הראשון של הספר יפתח שרשור שאלות למחבר ואתם מומזנים לשאול כל שעולה על דעתכם בנוגע למחבר ולספר. המחבר בריאן הביע את הסכמתו ונכונותו להתארח אצלנו בפורום ולענות על שאלות הגולשים לגבי הספר, עליו ערך תחקיר מקיף בכל הקשור לאלביס פרסלי, תחקיר שנמשך כשנתיים. כיום הוא עובד על ספר ההמשך לספר "ג'סי". גם על כך הוא ישמח לענות.

מפגש הצ'ט השבועי ../images/Emo124.gif

תכינו את המקלדות, מחר, יום חמישי, החל משעה 20:00 נפגשים בצ'ט. בואו בהמוניכם

../images/Emo63.gifג'סי-הצצה לפרק הראשון המתורגם

הסיפור מתחיל בתיאור ההופעה האחרונה של אלביס, ביוני 1977: "הקהל האוהב התאמץ לשמוע את קולו, אבל במקום מילים, נשמעו בקושי מנגינה עמומה ונשימות מאומצות. למרות הכל המעריצים קיבלו זאת בהבנה מלאה. זה לא שינה אם הם יכולים לשמוע אותו; הם יכלו לראות אותו ועבור ההמון הזה של מעריצים נלהבים זה היה מספיק. רבים בקהל ראו את המשיח המוסיקלי שלהם בפעם הראשונה; אף אחד מהם לא ידע שהם רואים אותו בפעם האחרונה."
פרטים נוספים על הספר ועל המחבר
רוצים את ההמשך? תחכו עוד קצת, זה מגיע

מפגש קריוקי בפסח../images/Emo158.gif

איפה תעדיפו לקיים מפגש קריוקי שיכלול גם תחרות "שרים אלביס"? האפשרויות הן:
מועדון הבולדוג ליד התחנה הישנה בתל-אביב
מסעדת HAPPY DAY'S בחוף הקשתות באשדוד מה נראה לכם יותר מתאים? לדעתי שני המקומות נחמדים, אני הייתי בבולדוג ונהניתי, אמיר ממליץ בחום על HAPPY DAY'S.

נשדד מוזיאון אלביס פרסלי

מוזיאון ELVIS A-RAMA נשדד לפני כשבוע ימים. בין הפריטים שהשודדים לקחו איתם: טבעת כוכב רובי ויהלומים משנת 1975 בשווי 77 אלף דולר מדליון זהב ויהלומים משנת 1973 בשווי 65 אלף דולר תליון יהלומים עם שרשרת משנת 1975 בשווי 42 אלף דולר טבעת 10 קראט עם ראשי תיבות תיכון האמס משנת 1953 בשווי 32 אלף דולר וזאת רק רשימה חלקית מתוך הרשימה המלאה שפורסמה באתר ElvisNews.com

elvis23

New member
../images/Emo12.gif ........../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואללה הרגת אותי בצחוק

לא מצחיק בכלל ../images/Emo10.gif זה אמיתי לחלוטין

הודעה רשמית מטעם גרייסלנד נשלחה לכל מי שרשום ב NEWSLETTER שלהם. אני מניחה שהשודדים לא גנבו את התכשיטים לעצמם כי הם מעריצים את אלביס אלא בעיקר בגלל השווי של התכשיטים הן בערך הזהב והיהלומים והן בגלל שהם יודעים שלאלביס פרסלי יש משמעות בממפיס בפרט ובארה"ב בכלל.

ה FBI מעורב בחקירת שוד התכשיטים

ה FBI חוקר בעניין שוד תכשיטי אלביס. ה FBI עכשיו הצטרף ומעורב בחקירת שוד התכשיטים במוזיאון Elvis-A-Rama בלאס וגאס, שוד שבוצע בתאריך 14 במרץ. הגנבים לקחו תכשיטים של אלביס בשווי של יותר מ- 300 אלף דולר מהמוזיאון, כולל את טבעת האודם יהלום, טבעת התיכון ותליון יהלום עם שרשרת. עם התערבות ה FBI, הרשויות יוכלו לחפש במאגר מידע המשמש את משרדי אכיפת החוק בכל העולם.מאגר המידע מספק מידע על גורמים המעורבים בגנבה של חפצים ויצירות אומנות בעלי חתימה היסטורית או חשיבות אומנותית. מקור הכתבה (תורגם ע"י ז'ני דרור): Associated Press / updated: March 26, 2004

בילביס

New member
למה אשדוד איך אני אגיע

חשבתי שסגרתם על הבולדוג כבר מזמן ואני הייתי יכולה להגיע. בילביס

למעלה