עידכונים

רויטל, מנתניה אפשר להגיע באוניה ../images/Emo3.gif

ססתתתםםם. אל תדאגי. שום דבר עוד לא סגור וגם אם יהיה מפגש באשדוד אני מניחה שתוך זמן קצר יהיה לכולם חשק לעוד מפגש קריוקי ואז נוכל לקיים בתל אביב. וגם ההיפך הוא הנכון. אם יהיה מפגש קודם בתל אביב יהיה גם באשדוד. האביב כבר בפתח וכבר יותר נעים וקל לקיים מפגשים.

הודעה על עיכוב פרסום הפרק ה-I

לצערי חסרות לי כמה פסקאות לפרק הראשון שיהיו מוכנות לקראת מחר בערב. בינתיים תסתפקו בעוד פסקה מתורגמת מהפרק הראשון. לא בהכרח בסדר כרונולוגי לקטע הקודם שפורסם. "גרייסלנד עמדה כמקדש בזבזני מוגזם והיתה התכשיט הנוצץ של ממפיס, טנסי. זה היה שנגרילה של הילי-בילי. שעריו היו מעוטרים בגיטרות ותווי מוסיקה, נותנים מעבר לעולם של נהנתנות יתר. מאחורי הלבנים החומות והעמודים הלבנים השומרים על הדלת הקדמית שכן ארמון מעוצב באנינות, מתאים למלך. הטרקלין היה צבוע בלבן והיה בו גרם מדרגות עם מראות ונברשת מסיבית מעליו. חדר האורחים היה מעוצב בלבן, זהב וכחול. עיצוב הפנים היה אלגנטי ונוח, עם מראות על הקירות וספה לבנה באורך 4.5 מטר (15 פיט) שנמתחה לאורך קיר החדר. חדר האורחים קישר לחדר המוסיקה, אשר בו היה פסנתר שחור גדול ואשר בו התקיימו הופעות לילה מאוחרות ספונטניות. מסביב לכניסה לחדר המוסיקה היו חלונות זכוכית צבועה עם טווסים עליהם, חלונות שאלביס החליט לקנות כאשר המוכר סיפר לו שטווסים מסמלים חיי נצח".

לגביי הקריוקי

בדרך כלל אין להם אוסף גדול של שירי אלביס,השאלה האם מישהו מביא עוד שירי קריוקי מיקצועים שלאלביס? .בנוסף מבחינה לוגיסטית הבולדוג הכי קרומ בשביל רוב האנשים בפורום.

לגביי הקריוקי

בדרך כלל מתוך ניסיון האכמות שירים שיש במקומות כמו הבולדוג ואחרים היא דלה ,אלה עם יש מישהו שמתכוון להביא עוד שירי קריוקי מיקצועים.בנוסף מבחינה לוגיסטית הבולדוג הוא המקום הקרוב ביותר לכולם פחות או יותר.

ככה נכנסים לצ'ט ../images/Emo26.gif

בראש דף הפורום יש קישורים ואחד מהם הוא הצ'ט. לחיצה על קישור לצ'ט פותחת את חלון הצ'ט. להתראות היום בלילה.

עוד קצת על ה../images/Emo63.gif

לשאלתי את המחבר מה הביא אותו לכתוב את הספר הוא ענה לי שהוא תמיד היה מוקסם מתאוריית הקונספירציה שטוענת שאלביס זייף את מותו. יום אחד הוא מצא את עצמו פשוט כותב את הסיפור על הרפתקאותיו של אלביס לאחר שביים את מותו. עצם העובדה שאלביס היה בעל חגורה שחורה בקראטה, חייל משוחרר ושנולד לתאום מת, הוסיפו המון חומר לסיפור שכבר החל להתגבש אצלו בראש. הוא החל לכתוב ולחקור וכך הגיע לספר "ג'סי". בריאן דה ואל כתב לי שישמח לענות לכל השאלות שיהיו לנו וביקש שאאסוף את כל שאלותיכם, אשלח לו במייל והוא ישלח לי חזרה תשובות לשאלות.

Rockin' on Heaven's door

להקת The Jordanairs המקורית שליוותה את אלביס פרסלי יופיעו בערב מחווה לזמרים אלביס פרסלי, רוי אורביסון, פטסי קליין וריקי נלסון. זמרים יופיעו בשירים מאת המבצעים המקוריים והג'ורדניירס ילוו כפי שעשו במשך שנים בהופעותיו של אלביס. כל זה יקרה בראשון במאי 2004 באודיטוריום OSHWA (לצערי לא הצלחתי לפענח את העיר והמדינה בה יתקיים המופע)

קישורים ../images/Emo79.gif קישורים ../images/Emo41.gif קישורים

Elvis on the Air - כל יום יש משהו חדש על אלביס בואו לגלות עד כמה אלביס בעניינים גם היום הנשים של המלך
- סיפורים, תמונות ותאריכי ימי הולדת של הנשים בחייו של אלביס. רישום בינלאומי למועדוני מעריצים - רשימה של כל המועדונים בעולם לא ברור אם מדובר על מועדונים רשמיים אבל תראו כמה מועדוני מעריצים יש בעולם. 293 קישורים לאתרים הקשורים באלביס פרסלי - עודכן לאחרונה ב- 3/2/04 האתר של מועדון המעריצים הרשמי בבריטניה

למעלה