Cindy Campbell
New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif
הפרק של השבוע: 110 (טוויסט
). הציטוט של השבוע: "לקחנו אותה מהמטוס ברגע האחרון... סידרנו לה מלון חמישה כוכבים.. חמישה מיליון כוכבים ליתר דיוק...מאד פסטורלי, רק היא והמדבר... הפראות הזאת... אני חייב להודות שהייתי בטוח שהיא ירשה אותה מאמא שלה... אבל אולי טעיתי..." (מולי) "ניני... ניני, זאת אני, אני חיה... ניני, זאת אני... אני צריכה שתבוא לקחת אותי מפה... ניני.. אתה שומע אותי.. אני יודעת שאתה שומע.. תיקח אותי מפה.. ניני.." (איה) הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי. הדמות שריגשה השבוע: אמממ אני חושבת שרוני (כשהיא נפרדה מאלי) וניני (כשהוא קיבל את המסר מאיה). הדמות שדרשה בוקס השבוע: חחח נראה לי מולי
. האומלל השבועי: אמממ לילי. הדמות שעשתה את השואו של השבוע: קצת קשה להחליט, אבל אני חושבת שדניאל (אהבתי את הקטע עם העיניים שלו
) וניני. הדבר שדפק ת'שבוע: לא ממש דפק, אבל זה היה דבילי שאיה לא ראתה את אבא שלה איזה חודשיים ולא הייתה ממש נדהמת מזה
. דמות ששמחת לראות: רוניני. דמות שריירת עליה השבוע:
ניני. הפרק שהיית מוותר עליו: לא יודעת, כולם היו ממש טובים... אבל אולי 106. אהבת את הפרקים השבועיים? מאוד! היה שבוע מעולה
. תצפה בשידור החוזר? אמממ לא בחמשת הפרקים, אבל כשיתחשק לי אני אעביר לערוץ הילדים
(אין לי כוח לשבת ולראות במשך שעתיים וחצי "השמינייה").
הפרק של השבוע: 110 (טוויסט