סיכום השבוע!

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

הפרק של השבוע: 110 (טוויסט
). הציטוט של השבוע: "לקחנו אותה מהמטוס ברגע האחרון... סידרנו לה מלון חמישה כוכבים.. חמישה מיליון כוכבים ליתר דיוק...מאד פסטורלי, רק היא והמדבר... הפראות הזאת... אני חייב להודות שהייתי בטוח שהיא ירשה אותה מאמא שלה... אבל אולי טעיתי..." (מולי) "ניני... ניני, זאת אני, אני חיה... ניני, זאת אני... אני צריכה שתבוא לקחת אותי מפה... ניני.. אתה שומע אותי.. אני יודעת שאתה שומע.. תיקח אותי מפה.. ניני.." (איה) הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי. הדמות שריגשה השבוע: אמממ אני חושבת שרוני (כשהיא נפרדה מאלי) וניני (כשהוא קיבל את המסר מאיה). הדמות שדרשה בוקס השבוע: חחח נראה לי מולי
. האומלל השבועי: אמממ לילי. הדמות שעשתה את השואו של השבוע: קצת קשה להחליט, אבל אני חושבת שדניאל (אהבתי את הקטע עם העיניים שלו
) וניני. הדבר שדפק ת'שבוע: לא ממש דפק, אבל זה היה דבילי שאיה לא ראתה את אבא שלה איזה חודשיים ולא הייתה ממש נדהמת מזה
. דמות ששמחת לראות: רוניני. דמות שריירת עליה השבוע:
ניני. הפרק שהיית מוותר עליו: לא יודעת, כולם היו ממש טובים... אבל אולי 106. אהבת את הפרקים השבועיים? מאוד! היה שבוע מעולה
. תצפה בשידור החוזר? אמממ לא בחמשת הפרקים, אבל כשיתחשק לי אני אעביר לערוץ הילדים
(אין לי כוח לשבת ולראות במשך שעתיים וחצי "השמינייה").

chen010189

New member
הזקן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה? אתם לא יכולים להגיד שמיקי גבע לא עשה לכם את זה

עשה לנו את זה!?../images/Emo122.gifחחחח

מיקי גבע בתור זקן נרא כמו נחש שמחופש לארנבת...

chen010189

New member
קול של פאקצה:אני עמדתי לידו

חחחח לא סתם, הייתה לו איזה סצינה בתור הזקן שהיינו שם(צילמו את הפרקים האחרונים... כבר התחילו להראות סצינות שהיינו בהם) הזקן שלו רררר טוב אני אתחיל להירגע, זה נשמע רע
"תתעסק עם מישהי בגיל שלך"
חחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה מזכיר לי משהו מאתמול(אעמ שיר) אתם תראו מחר

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

הפרק של השבוע:של יום חמישי הציטוט של השבוע:ניני זה אני מאת איה הדמות ששיחקה אותה השבוע:איה הדמות שריגשה השבוע:איה הדמות שדרשה בוקס השבוע:רוחל'ה האומלל השבועי:ניני הדמות שעשתה את השואו של השבוע:כמה שאני שונה תדמות הזו דדי הדבר שדפק ת'שבוע:שדניאל חזר דמות ששמחת לראות:איה דמות שריירת עליה השבוע:איה ורוני הפרק שהיית מוותר עליו:אף אחד אהבת את הפרקים השבועיים?כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תצפה בשידור החוזר?אולי

shoshos

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo26.gif

הפרק של השבוע: "טוויסט"- הפרק של יום חמישי הציטוט של השבוע:רוחל`ה, כשהברז מטפטף, אפשר לטפל בברז ואפשר לטפל בשלולית. אני טיפלתי בשלולית, ואם אני אצטרך לטפל בברז, אני אעשה גם את זה. (מולי) הדמות ששיחקה אותה השבוע: אלי
, כל הכבוד להXD. הדמות שריגשה השבוע: דגנית הדמות שדרשה בוקס השבוע: מולי
האומלל השבועי: דדי. הדמות שעשתה את השואו של השבוע: הממ...ניני הדבר שדפק ת'שבוע: :O הממ..? דמות ששמחת לראות: איה
דמות שריירת עליה השבוע: ... הפרק שהיית מוותר עליו: על שום פרק אני לא אוותר
אהבת את הפרקים השבועיים? בוודאי
תצפה בשידור החוזר- לא...

o r t a l13

New member
עונה!

הפרק של השבוע: האחרון! הציטוט של השבוע: אממ.. הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי! הדמות שריגשה השבוע: אהה.. הדמות שדרשה בוקס השבוע: אדם האומלל השבועי: דורי הדמות שעשתה את השואו של השבוע: לילי הדבר שדפק ת'שבוע: אדם וניצן דמות ששמחת לראות: לילי דמות שריירת עליה השבוע: מה? הפרק שהיית מוותר עליו: פרק לפני.. או לפני לפני.. אהבת את הפרקים השבועיים? כן! תצפה בשידור החוזר? נראה לי...

דופנה19

New member
עונה../images/Emo42.gif

הפרק של השבוע:110
טוויסט
הציטוט של השבוע:לא זוכרת
הדמות ששיחקה אותה השבוע:לילי
הדמות שריגשה השבוע:לילי ודגנית...
הדמות שדרשה בוקס השבוע:דניאל
האומלל השבועי:דדי
הדמות שעשתה את השואו של השבוע:לילי
הדבר שדפק ת'שבוע:לא יודעת
דמות ששמחת לראות:לילי
דמות שריירת עליה השבוע:אף אחד...
הפרק שהיית מוותר עליו:שום פרק
אהבת את הפרקים השבועיים?ברור
תצפה בשידור החוזר?לא...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עדידה16

New member
עונה../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

הפרק של השבוע:110
הציטוט של השבוע:אממ. סקורפיו סקורפיו אינפיניטיו?
ומה שלילי אמרה בכלל.. לא זוכרת עכשיו
הדמות ששיחקה אותה השבוע:אממ.. לילי
הדמות שריגשה השבוע:לילי
הדמות שדרשה בוקס השבוע:דניאל.. וזה לא רק השבוע
האומלל השבועי:אממ. דדי?
הדמות שעשתה את השואו של השבוע:לילי
הדבר שדפק ת'שבוע:אממ.. לא זוכרת איזה פרק זה היה אבל נראה לי היה ]רק אחד לא משהו:
דמות ששמחת לראות:לילי
דמות שריירת עליה השבוע:אממ. אפ אחד...
הפרק שהיית מוותר עליו:נמנמ.. לא יודעת
אהבת את הפרקים השבועיים?כן
תצפה בשידור החוזר?לא...

למעלה