לאלוהים.

אלהין

New member
תהיות

מדי פעם אני חוזר וקורא בספר בראשית. על בריאת העולם ליתר דיוק, ותוהה ביני לבין עצמי. אלוהים הקדיש לבריאה יום שלם אחד לכל דבר. הפריד בין שמים וארץ, ונח. יצר את המאורות ונח, וכולי. אך בבואו לברא את האדם הקדיש לו רק מחצית היום. והלך להכניס את השבת. יש לי הרגשה מוזרה שאת האדם יצר כלאחר יד. כניראה לא היה לו מה לעשות לפני כניסת השבת, לכן השתעשע ביצירת בובות שלאחר מכן הפריח בהן חיים. ולא עבר זמן רב פנה אלוהנו הנידון לעיסוקים אחרים ושכח כי אנו קימים.אחרת, איך ניתן להסביר את אי הענותו לבקשתנו? אפילו בסירוב?

itzik666

New member
../images/Emo128.gif

אלוהים לא מת כי הוא אף פעם לא היה חי... טוב מפה אתם בטח מבינים שאני לא מאמין באלוהים (אתם צודקים אני לא) ויש לי את הסיבות שלי שלא אכתוב כאן. "אדם פיקח היה זה שבדה מליבו את האלוהים..."

M o n t a n a

New member
אלוהים הוא לא תעלומה.

אלוהים נותן לנו מתנה. חיים. בשביל מה חיים? הבנה. אנחנו כאן בשביל הבנה. אז הנה, אנחנו לא מבינים/ מאמינים באלוהים. זה בסדר, כי ההבנה גורמת לנו להיות בוגרים, ילדותיים, לעשות טעויות, שבעצם הם לא טעויות אלא רק שרשרת שבעצם מגיעה בסופו של דבר להבנה. זהו בקצרה.

יש לי קטעים

שאני לא מאמינה באלוהים...ויש קטעים שאני כן מאמינה...אבל לפי דעתי אלוהים קיים כי הוא זה שברא אותנו ונתן לנו את מה שיש לנו עכשיו... אז צריך לאמין בו למרות שהרבה מאיתנו לא מאמינים בו בגלל שלא יצא להם מה שנכון בעיניהם אבל מה לעשות החיים קשיים וצריך להיתמודד אם כל הבעיות...(מה קשור?) ואל תידאגיSweety Bitch1 אני בטוחה שאלוהים היה איתך כשרשמת את המיכתב ואני בטוחה שהוא עכשיו איתנו באויר ורואה את כל מה שאנחנו עושים... אבל זה טוב לאמין גם...אז תאמינו... אוהבת אותם...

למעלה