יום שישי

אממ

אשכרה לילה לבן. התחלנו (אני ברני וענבל) באוניברסיטה, הופעה של הדג נחש
הם היו מלכים. פגשתי שם מלא חברה, גם מהקן וגם מכל מני מקומות בעולם, בין השאר גם אורי היה שם
אחרי זה זזנו לרוטשילד, ברוטשילד היה מגניב ממש, כל מני הופעות ופסנתרים (אחד שניגן בעצמו לבד!!!!) ומגניבות שלא נגמרת. פגשנו שם כמה מהכיתה וחברים שלהם, ישבנו קצת, היה נחמד.
החלטנו כמה ללכת לים (כי יש שם מלא אנשים!). אני לא משתכר יותר, כוס עמק. בדרך לאוטובוס אפילו פגשתי את מאימאי לילך ויעל! אבל רק לאיזה שניה כי פחדתי שאני אקיא עליהן או משהו. ישנתי קצת וכואבת לי הבטן.

טוב אני לא הייתי בשום לילה לבן

כי אני חי בעיר הקודש
(נקווה לשינוי עוד 4 חודשים!!!!) נסענו לתלפיות עם האוטו (היינו 3 מכוניות!! קטלני
)...שיחקנו באולינג ואז באנו לאכול בסטקייה אבל היה סגור
אז בסוף אכלנו חלבי חחח... אה ועצרו את חבר שלי לינשוף...מלחיץ הייתי אומר

זונע

New member
לילה לבן גם כן...חח

הלכתי לאוניברסיטה להופעה של הדג נחש, ראיתי את ברני וגור המדהימים...
אחר כך חברה שלי באה לשם אז סתם ישבנו שם ושמענו תהופעה, ואז חבר שלי בא והלכנו משם לעשן נרגילה עם כמה חברים. חזרתי באיזה 4 מסטול מעייפות:S

B a m b o o k

New member
וואו היה לי כ"כ כיף אתמול בלילה לבן../images/Emo99.gif

חוץ מהקטע של הנסיעה... שהייתי צריכה לעמוד והנהג נסע כאילו הוא מינימום רכבת שדים בסופרלנד ואם היה איזה ברקס-אני הראשונה לעוף
אבל הגענו לחוף והייתה לחות מטורפת ולא הצלחתי לנשום (נו באר שבעית... לא רגילה
) ומצאנו חבורה של 3 לסביות והומו והיה ממש מצחיק וישבנו ביחד ואז ידיד שלי בא
וכ"כ התגעגעתי אליו שזה משו
והיה לי פשוט נפלא איתו. קושקוש. הגעתי הביתה ב9, התקלחתי והלכתי לישון ואז הוא^^ התקשר בסביבות 4 והעיר אותי, אבל מה אכפת לי, הוא רצה לבדוק שהגעתי הביתה ואני בסדר
נשמה שלי.

B a m b o o k

New member
עוד לא...../images/Emo9.gif

כשזה יהיה כן, אני אגיד לך
אבל תודה בכל זאת!

הבגרות הכי מפגרת בעולם../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

המשגיחה הייתה אותה משגיחה שהשגיחה עליי בכל בגרות השנה, וגם עשתה לי תניטראלי בתולדות (למרות שהיא דיסלקטית, אז זה ממש היה בעייתי... כאילו יש לי שגיאות כתיב ומביאים לי בוחנת דיסלקטית... כל הכבוד באמת). הבגרות הייתה קלה ומוזרה, המאמר היה דבילי והנושאים לכתיבת מאמר מפגרים גם הם. אבל למי אכפת?! אין יותר לשון עד הפסיכומטרי או עד חורף יב'

שרון710

New member
לשון ב'?

אם כן, כתבת על השירה בציבור או על השני? (שלא היה מובן בעליל
)

יואוווו איזה כיף היה!!!!!!!1

חמישי בצהרים הלכנו לתל אביב לים, ואחר כך עם השקיעה וזה והיה כל כך מצחיק. כמה אנשים היו שם!!!!! כשחזרנו בסביבות 12 וחצי לירושלים, החלטנו לא ללכת הביתה, אלא לעשות גיחה כשאנחנו כולנו מג'וייפים לעיר. אז הלכנו לעיר לראות את כל החברים שישבו בפאבים וזה.. היה נחמד

אה כן, תל אביבים אני זקוקה לעזרתכם ../images/Emo13.gif

אנחנו מתכננים ללכת לים ולישון שם וכל מיני כאלה, אבל נמאס לנו מחופים הומי אדם כמו חוף ירושלים והצמודים לו. אז מישהו אולי מכיר חוף שהוא לא יותר מידי פופולרי?

תמיר1991

New member
לילה לבן.

היה סבבה אבל עדיין כואב לי הראש
אם ככה, מעניין מה ברני מרגיש ברגע זה

gurke

New member
[ברני] תאמת, דווקא בשעה ההיא הייתי בסדר

על השעות לפני אני לא ארחיב יותר מדי. XD

למעלה