יום שישי

noyy

New member
וואי איך שכחתי אותה

היא בהחלט נוספה כאופציה
מתלבטים בינה (בגלל כל ההמלצות) לבין רוסטיקו (מסעדה איטלקית) ופטרוזיליה (היה לנו נסיון מוצלח איתה. מסעדה בייתית מדהימה) מלצריות כוסיות זה רע. במיוחד כשבד"כ אני מזמינה מנה עם הרבה בשר.. ואם כוסית עם גוף מהמם תגיש לי אותה בטח ארצה למות מרוב פאדיחות. טוב נו, שטויות ד"א, אתה יודע אם יש חנייה ליד? לא מכירה את האיזור

gurke

New member
ובכל זאת

יש חניון שאני נורא נורא אוהב שקוראים לו "חניון מכבי" ממש קרוב למסעדה שם
וכן, קוראים לו חניון מכבי כי פעם היה שם אולם כדורסל של מכבי. ועכשיו כבר לא. עכשיו יש שם חניון

giraffeeeee

New member
דובנוב 8 ../images/Emo45.gif

ממליצה בחום הייתי שם פעמים והתאהבתי במקום ובמלצרים. שירות מהיר עם חיוך והאוכל מעולה. כשר מיקום כמו שם המסעדה ת"א דובנוב 8

ספגטים,בבורסה!

אחת המסעדות האיטלקיות הטובות יותר,כ"כ טעים שם ביקר לי.

noyy

New member
אם כבר נלך לסניף ספגטים

תכננו ללכת לזה שבראשון כי הוא מדהים :| אתה חייב לראות אותו ממש יפה עיצבו אותו וזה חשוב לבחור כנראה יותר מהאוכל P: בעקרון אנחנו אנטי נגד כל הרשת של ספגטים בגלל נסיון אישי רע והשמצות של אנשים שאני מכירה מפה עד ירושלים (לפחות על הסניף בב"ש, וחבל כי זה מוציא שם רע לכל הרשת..) אבל תודה בכל זאת

בגלל השמצות על סניף בב"ש את פוסלת רשת שלמה?

זה באר שבע!זה מקום נידח,אז האנשים שעובדים בסניף ההוא לא משקיעים!..או משהו בסגנון.

noyy

New member
לא רק על הסניף בב"ש.. יש השמצות על הרבה סניפי

ם. לנו ספציפית (לי ספצפיפית יותר נכון) יש נסיון רע עם זה שבב"ש. ובכללי לא סוד שלרשת הזאת יש שם רע
אבל כמו שאמרתי.. אנחנו בהחלט מתכוונים ללכת לזה שבראשון לציון רק בגלל שהוא נראה כמו אחד איכותי. אם אתה ממליץ על זה בבורסה אולי פעם אחרת שנהיה בת"א נקפוץ גם לשם וזה אולי יהיה ממש בקרוב (חח אני מפחדת לקחת סיכונים ביום ההולדת שלו ובכללי ברשת הזאת לוקחים סיכון
) ותתפלא! כמה שבב"ש חרא יש פה מציאות. נניח אני אוהבת את אווזי ואת בלאק פה - למרות שטבילת המים הראשונה בבלאק הייתה זוועתית כשהזמנתי מדיום.. לקח לי זמן להבין שהבעיה נעוצה בזה שההמבורגר לא היה עשוי מדיי.

ליד קפה נואר, ../images/Emo163.gif

יש מסעדה איטלקית שאחים שלי (בולסי גורמה מדושנים) אמרו שהיא הכי טובה בארץ, משהו באווירה איטלקית. קפה נואר זה בת"א, אין לי מושג איפה
, אבל תחפשי בגוגל..

noyy

New member
את יודעת במקרה מה שם המסעדה? :$

מצאתי את המקום של קפה נואר ולא רואה שלידו יש הרבה מסעדות. מהתיאור שלך היא נשמעת אופציה טובה.. רק שאני מקווה שהיא לא יותר מדיי גורמה
כי הבחור בעייתי באוכל גם ככה והוא גם יבוא רעב כנראה (מכירה את אלו שצמים לפני מסעדות?). אני מתכננת לזרוק אותו פעם ראשונה לסגנון הזה ב"כתית" מתישהו

זונע

New member
אמורה מיו

מסעדה איטלקית באבן גבירול, אכלתי בה המון פעמים כי אבא שלי חבר של הבעלים. אוכל לא פלצני, די פשוט אבל הכל שם באמת ממש ממש טעים. כל המלצרים שם גם ממש נחמדים וזה...אתם לא תתאכזבו

noyy

New member
בדקתי את האתר שלה ברסט והיא באמת נראית טוב

נחשיב אותה גם כאופציה טובה ותודה! גם לכולם. מקסימים

giraffeeeee

New member
יש לי בריכה בגינה

היא תופסת את כל המרפסת האחורית, אתמול הרכבנו אותה אמאבא אחותי ואני במשך ארבע שעות! אתמול קצת שחיתי בה במים שלא היו כל כך ועכשיו ממלאים אתה עד הסוף. אתמול הצוות ואני ניסינו לכתוב תיק מחנה שצריך להיות מפוצץ אבל במשך חמש שעות כתבנו רק פעולת הכרות מחנה. כל הגוף שלי תפוס. עכשיו אני צריכה להתארגן לשבט ולת"א. מונה של הבריכה אחר כך.

R a n d a l l

New member
לבן זה השחור החדש!!

והיה כיף בהחלט היה כיף. כן, גור יקירי, היה כיף. שיחות נפש באמצע הלילה זה ה-דבר.
לא ראיתי בכלל אנשים מהפורום. אני חושדת שראיתם אותי ועברת לצד השני של הכביש.

למעלה