יום שישי

KeReN 0R

New member
../images/Emo47.gifיום שישי../images/Emo9.gif

אז מי היה בלילה הלבן? חזרתי עכשיו והיה פשוט היסטרי
זה היה ללא ספק אחד הלילות הטובים שהיו לי
וגם ראיתי את בר ואת חברתו היפה
שזה תמיד נחמד
טוב, נראה לי שאני אמשיך את הלילה הלבן (אני לא עייפה
)

© h i l a ©

New member
חזרתי :)

נסעתי ליומיים לת"א (והסביבה?) וחזרתי אתמול ב12 בלילה (האוטובוסים האלה...) ראיתי אנשים מוזרים שמנסים לשכנע אותך שאירנים הם אנשים טובים :| וחוויתי את הלחות התל אביבית :( אבל היה כיף, וגם קניתי מלא דברים חדשים :)

Anni Lupu

New member
נוסעת לדרום:)

אני אהיה שישי-שבת אצל משפחה במושב בדרום הארץ. תהנו לכם בסופ"ש!

אני בצפון

כותב מהטלפון שלי. אני באיזה גן פסלים באיזה חור בגליל, אלוהים יודע איך יש פה קליטה של דור 3...

‏|‏כן|

אחי, מצטער לבשר לך, אבל זה כבר קיים בארץ ובטח בעולם וגם שיחקתי בחנות כזו בארץ בהרצליה...

שרון710

New member
בגרות בלשון!

היה נחמד מאוד! מקווה לטוב
סיייייימתתייייייייייייייי לשווווןןןןןןןןןןןןן!@!$@#!%@#%
!!! כיףכיףכיף! עוד מעט אחותי באה!! איזה כיףף כמה אני מתגעגעת אליה:( והיא באה מאיפור ניסיון לחתונה אז היא תבוא יפה יפה!:] מקווה לצאת בערב עם אנשים מעניינים:] ביי:)

gurke

New member
איזה לילה אדיר!!

אשכרה לילה לבן. התחלנו (אני ברני וענבל) באוניברסיטה, הופעה של הדג נחש
הם היו מלכים. פגשתי שם מלא חברה, גם מהקן וגם מכל מני מקומות בעולם, בין השאר גם אורי היה שם
אחרי זה זזנו לרוטשילד, ברוטשילד היה מגניב ממש, כל מני הופעות ופסנתרים ומגניבות שלא נגמרת. פגשנו שם כמה מהכיתה וחברים שלהם, ישבנו קצת, היה נחמד. החלטנו כמה ללכת לים (כי יש שם מלא אנשים!), ובדרך אפילו פגשתי את מאימאי לילך ויעל!
. אז מה אם הם ברחו משם נורא מהר
בים אפילו ראיתי את דורין לשניה, ומצאתי את קרן (הנוטשת) ותפסתי אותה לשיחת נפש באמצע הלילה
בינתיים גם עלמה והחברות המתוקות שלה באו לראות אותי, ומשם הלכתי עם ליאור (חברה של עלמה) ועלמה בבית של חברה אחרת של עלמה, שם כבר נשארנו עד הבוקר (אז מה אם רק הגענו לשם בבוקר!) בקיצור, אני פשוט מת על העיר הזו! אבל מה עצבן אותי, כל החוצנים. באו ומילאו לי את העיר! זה אמור להיות לילה תל אביב, לא לילה "לא תל אביב"
. ואני וחבר שלי המצאנו משחק חדש, "תלאביבי-לאתלאביבי". פשוט הולכים ומנחשים מי תל אביבי ומי לא. היום בבוקר הלכתי עם עלמה לחפש מתנה לנטע (היום יומולדת!), ישבנו קצת בבית קפה, ביקרתי את אמא ועכשיו חזרתי הבייתה והכל מעולה

שרון710

New member
ממש לא קשה המשחק שלך../images/Emo3.gif

אפילו אני יכולה לנצח בו! שעת סיפור: במלחמה מן הסתם לא נשארתי בבית אז הייתי חמישה שבועות מייגעים בנתניה. אז נסעתי לת"א מידי פעם. אז פעם אחת הייתי עם חברים בעזריאלי ובערך כל 100 מטר שמענו חבורה של אנשים אומרים עלינו: "תראו אותם! איך רואים שהם לא מת"א! הם פליטים (!!!) מהצפון." כנראה לא אתה המצאת את המשחק

R a n d a l l

New member
מצטערת על הפלישה לעירך היקרה ת"א

אבל מה אתה מתלונן בכלל?
ראית כמות מסחרית של אנשים מחוץ לת"א גם. למשל.. נניח.. אני?

KeReN 0R

New member
אם היית רואה את החבורה שלנו אז בטח היית אומר

שלא רק שאנחנו לא תל אביבים - אנחנו לא מכדור הארץ (החבורה הכי לא קשורה בחיים- אנשים בטווח הגילאים 14 עד 24) ואתמול בלילה בפעם הראשונה הייתי גאה שאני אזורניקית כי דיברתי עם השכנים הכי מגניבים שיש
החברים מהלהקה "הקרקס של דולי". זה היה כזה שווה

אני גבעתיימי,מותר לי לפלוש לת"א מתי שבא לי!

היה אחד המגניבים,גם אם יצא לי לתפוס רק את קרן ממי שהלך לשם מהפורום. אבל לא נורא,היא קרן החשובה ביותר!

KeReN 0R

New member
אתה היחיד שיוצא לי לפגוש מהפורום../images/Emo24.gif

למרות שנראה לי שראיתי אתמול את מאיה ליד עזריאלי (אבל הייתי באוטו) עכשיו כשראיתי אותך אני יכולה סוף סוף להגיד שממש אהבתי את מה שעשית בשיער
איך זה שאני תמיד רואה אותך במקרה? זה קטע כזה

noyy

New member
נראה לי שאתם אנשים שהולכים הרבה למסעדות ../images/Emo9.gif

אז יש לכם כאלו מומלצות, נכון? לפני שאתם ממהרים להגיב, הכוונה היא לא למסעדות-המבורגר (למרות שבלאק עלתה כאופציה טובה.. אבל יש גבול, לא נלך למקדונלד'ס/מוזס/אגאדיר) ולא לקונדטוריות, בתי קפה ודברים בסגנון מקס ברנר. מה כן? מסעדת בשרים טובה כזאת לערב-לילה או גם מסעדה בסגנון איטלקי של פסטות או אפילו אוכל אסייאתי. אנחנו גמישים. בקיצור: מסעדה טובה, אוכל טוב, שירות עוד יותר טוב (כי זה בת'כלס מה שחשוב לי), מלצרים חתיכים (גם זה),לא חייבת להיות כשרה והמחיר לא משנה כל עוד היא באמת טובה. באיזור ת"א-הרצליה פיתוח-רמת גן-ראשון לציון ככה
קיים דבר כזה? תעשו מצווה. תודה!

gurke

New member
כמה פעמים כבר אמרתי לך!!

קינג ג'ורג'! מאד זול, מנות גדולות, אוכל מעולה ושירות נהדר. אני זוכר שהמלצריות כוסיות אבל אני לא זוכר מלצרים למעשה.

KeReN 0R

New member
אין על הפסטות שלהם../images/Emo45.gif

אבל יש להם את הצלחות הכי גדולות שראיתי בחיים (משהו בגודל של סלסלת פירות
) והמלצריות באמת נחמדות

למעלה