הנבחרים

hospital_food

New member
../images/Emo47.gif הנבחרים ../images/Emo47.gif

איזה סיטקומים אתם הכי אוהבים אחרי(או לפני) סיינפלד? אצלי זה ככה , לפי הסדר 1.סיינפלד( מוביל בענק) 2. מופע שנות ה70 ( סדרה גדולה , פשוט גדולה, היא פחות חכמה מסיינפלד אבל גורמת לי יותר לצחוק) 3 דרו קארי 4 נישואים פלוס (בשביל הנוסטלגיה, אבל לא רק) 5.תהרוג אותי וזהו 6.חברים( הם הגיעו למקום השישי רק בזכות ה4 עונות הראשונות שהיו נחמדות לא יותר, העונות החרונות הם פשוט בושה וחרפה ביזיון ממש,עלבון לאינטלגנציה של הצופים, אופרת סבון ממש , פויהה) בטח שחכתי כמה סדרות שהיו צריכים לבוא לפני חברים..אבל לא משנה.. מה אתכם?

dylan

New member
אממממ...

1. סיינפלד 2. סימפסונס 3. פרייז´ר 4. מפגשים מהסוג האישי 5. תהרוג אותי וזהו 6. מופע שנות ה-70 (שאגב הפרק האחרון של העונה גרם לי לפלאשבקים של זוועתון רוס-רייצ´ל ואני ממש מקווה שזה לא ידרדר את הסדרה) 7. נשואים פלוס (למרות שהסדרה חזרה על עצמה ולא התקדמה הרבה מעונה הראשונה, אולי קצת באכזריות של הדמויות אבל סה"כ כל הפרקים היו אותו דבר... לא שזה לא היה מצחיק אבל בכל זאת...) 8. חברים (המיקום הנמוך עקב הבעעעע של רוס-רייצ´ל שכבר הזכרתי והנטייה הכללית של הסדרה להרבה קיטש) חוץ מזה גם בראש של הרמן היתה סדרה מעולה ובטוח ששכתי עוד כמה סדרות...

shy-1

New member
היי,אצלי זה,

סיינפלד נשואים פלוס כולם אוהבים את ריימונד דרו קארי מלך השכונה בטוח ששכחתי אולי עוד אחד,אך חברים כלל לא נכנס אצלי לרשימה,ממש לא מצחיק אותי,ואפילו מייגע לראות.איני רואה כלל.

rodeo_girl

New member
ושלי אחרי סיינפלד כמובן

2. חברים (פעם זה היה במקום הראשון עם סיינפלד אבל בגלל שהעונה האחרונה היתה ממש לא טובה לדעתי זה ירד) 3. כולם אוהבים את ריימונד 4. ניקי (למי שלא מכיר זה הסדרה הזאת שיש ביום שישי בערב) 5. צער גידול בנות (איך אהבתי את זה !) 6. מלך השכונה 7. דארמה וגרג ואני לא זוכרת עוד אבל האמת התוכניות שהכי מצחיקות אותי הם של מי השורה הזאת בכלל (גם הגרסה העברית ) והכי הכי מצחיק אותי ....חלומות בהקיציס הנפלאה!

tuchi

New member
שלי

סיינפלד סימפסון (למה לא היה ביום ראשון פרק????????????) של מי השורה הזאת בכלל (רק האמריקאיהישראלי פשוט חרא של תוכנית. פשוט לא מצחיקים במיוחד ברבאבא או איך שקוראים נוו... המנחה) זהו אלה הסדרות הממש יפות, כמעט כולם אחרי זה הם בסדר+

איליה.

New member
יש The Simpsons כל יום.

למי שלא יודע. ב-Star World (כמובן חוץ ממנויי יס שאין להם את זה, מסכנים). בדרך כלל זה בשעה 13, אבל עכשיו בגלל שאנחנו עברנו לשעון חורף והם עוד לא, זה יוצא ב-12.

tuchi

New member
זה פרקים שכבר הופיעו בארץ או חדשים ../images/Emo35.gif

איליה.

New member
לא יודע. אבל אולי זה יעזור:

לפני כמה ימים היה הפרק שבו בארט כרת את ראשו של מייסד ספרינגפילד. ואחר כך היה הפרק שבו ליסה מתאהבת בבריון הזה ומנסה לשנות אותו.

progger

New member
אצלי

קודם כל, שמתי לב שכולם בינתיים (היו רק שלושה, אבל בכל זאת) הלכו על הפריים טיים המשעמם של ערוץ שלוש (חברים-דרו קארי-ריימונד-מלך השכונה וחבריהם הלא מקוריים) ועל נישואים פלוס (שיהיה...). למרות שהסדרות האלה נחמדות ובאמת עוזרות להפיג רגעים משעממים מול הטלויזיה, הם ממש לא ראויות להיכנס ל Hall of Fame , לפחות לדעתי. הרשימה שלי לא מורכבת רק מסיטקומים, אלא מסדרות קומיות בכלל: 1. סיינפלד (אחרת לא הייתי פה) 2. סאות´פארק 3. משפחת סימפסון 4. לארי סאנדרס 5. הבוקר שאחרי (אם אתם לא מכירים, תנסו. החיים הרבה יותר קרובים לסידרה הזאת מאשר לשישה חברים מזדקנים בניו יורק שכבר מתנהגים 7 שנים כמו ילדים בני 18...) חוץ מסיינפלד הסדר לא ממש משנה, אצלי כולם שווים, בערך... אבל מה שבטוח זה שסיינפלד הרבה יותר מורכבת מכל שאר הסדרות שאני מכיר, וזה מה שהופך אותה לסידרה הכי טובה שאי פעם היתה, ואיך שזה נראה, גם שאי פעם תהייה (ואת חברים לחיקוי עלוב בשביל אנשים שטחיים שמחפשים בדיחות חמודות ודמויות צפויות מראש וסטראוטיפיות הרבה יותר משאפשר לסבול, אבל את הויכוח על זה נשאיר לפעם הבאה)

hospital_food

New member
לא רוצה להיות קטנוני...

אבל דברנו על סיטקומים אבל אם על סדרות בכלל אז, סאות´פארק ,סימפסונז וגם המלך היל נכנסים ממש אחרי סיינפלד. מישהו מכיר את דוקטור כץ? זו סדרת אנימציה בביפ עם הומור סופר אינטגנטי מזכיר ממש את סיינפלד ,אותו סוג של הומו. . נ.ב אין כמו לשבת מול הטלויזויה עם בקבוק
ביד ולראות דרו קארי

DrunkGoat

New member
הדירוג שלי יהיה...

1. סיינפלד 2. המופע של דרו קארי 3. מלך השכונה (King of Queens) 4. כולם אוהבים את ריימונד 5. חברים (רק בגלל הקיטש. אגב, נגמר, העונה הזאת הסתיימה ואיתה גם הסידרה)

גרעאפס

New member
הנה הדירוג שלי

1. סיינפלד 2. לארי סנדרס 3. סימפסונס ( רק העונות המתקדמות ) 4. פרייז´ר 5. משתגעים מאהבה ( הקומדיה לא איכותית במיוחד, אבל התוכנית מאד חמודה... ) 6. קרובים רחוקים מאד ( זה בעצם נשאר מהילדות, אני פשוט מת על באלקי הזה...)

bryant

New member
הדירוג שלי

1)סיינפלד 2)המופע של ג´רי סיינפלד 3)של מי השורה הזאת בכלל(האמריקאי!!!) 4)נישואים פלוס(לא כולל העונה הראשונה) 5)מופע שנות ה-70 6)כולם אוהבים את ריימונד 7)לארי סאנדרס 8)מלך השכונה 9)דרו קארי 10)תהרוג אותי וזהו את אופרת הסבון אני לא רואה אף פעם

HP900PTW

New member
טוב

1.סיינפלד, דרו קארי ,(סאות´ פארק, רן וסטימפי, ביוויס ובאטהד) 2. דארמה וגרג, של מי השורה הזאת בכלל, פרייז´ר 3. שלושה בדירה אחת, חברים 4. לארי סנדרס 5. מפגשים מהסוג האישי 6. כולם אוהבים את ריימונד 7. מלך השכונה 8. תהרוג אותי וזהו 9. משתגעים מאהבה 10. כל השאר

הגמל

New member
הסיטקומס החביבים עלי:

seinfeld simpsons that 70´s show 3rd rock from the sun the drew carry show הגמל שאלה לגבי סיינפלד: האם ערוץ שלוש מחזיק בכל הפרקים של סיינפלד?

S.tal

New member
אוקיי, הסדרות שלי...

1- סיינפלד! 2- חברים- אני מודה שהעונות הראשונות היו הרבה יותר טובות, והעונה האחרונה הייתה הרבה פחות טובה..., אבל אני עדיין ממש אוהבת את הסידרה הזו! 3- כולם אוהבים את ריימונד 4- של מי השורה הזו בכלל (ברור שבאנגלית...!) 5- הממ..., אין לי מושג..., יש לי עוד מלא סדרות שאהבתי... וזהו...

למעלה