היי...

../images/Emo47.gif היי...

טוב אז גם אני החלטתי להצטרף לפורום.. אני בת 18 ואני לא יודעת בדיוק להגדיר את עצמי.. אני חושבת שאני בי. אף פעם לא חשבתי בכלל על בנות עד לפני חצי שנה, כשהשתכרתי במסיבה ומצאתי את עצמי מתנשקת עם חברה שלי. אני חושבת שתמיד נמשכתי לבנות אבל פשוט אף פעם לא ידעתי את זה, או לא רציתי להודות בזה.. מאז המקרה התנשקתי עם עוד שתי בנות ופשוט אין מה להשוות! זה כל כך שונה ואחר.. ובצורה כל כך טובה! אני לא יודעת אם זה התת מודע שלי שרוצה שאני אהיה נורמלית (מצטערת אבל יש בי את הצורך המטומטם הזה..) או פשוט הנסיבות אבל מאז שהתחלתי להימשך לבנות התאהבתי דווקא רק בבנים. עד שפתאום קלטתי איזה מישהי מדהימה יש לי מול הפרצוף!! מישהי שאני מכירה כבר שנה- פשוט הבן אדם הכי מקסים שהכרתי בחיים שלי.. היא מחוץ לארון כבר המון זמן והיא קטנה ממני בשנה וחצי. אה, כן, יש לה חברה
.. לפני שהן הכירו שתינו היינו כל כך קרובות ומאז שהן ביחד מאוד התרחקנו. הבנתי שאני מאוהבת בה רק כשהיא אמרה לי שהן עומדות להיפרד ופשוט שמחתי כל כך, בלי לדעת למה בהתחלה. לצערי הן עדיין לא נפרדו ואני תקועה עם כל הרגשות האלה לבד.. אז עד אז אני כאן. בעיקר מתוך שיעמום.. כל הקטע הזה די חדש לי. לילה טוב לכולכם
אם יש עדיין מישהו ער

SarcaSeriouS

New member
welcome, Iron Flower

קודם כל, ברוכה הבאה למעוננו הדל.
דבר שני, אני שמח בשבילך. דבר שלישי, ד"ש.

פיציק

New member
יוווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

K's Choice Rulezzzzzzzzzzzzzz
ברוכה הבאה לפורום
שבי בנוח ותהני האוויר הנקי. בגלל שאת מעריצה של K's Choice אני אציע לך גם
וגם
(
ו
זה לשעות יותר מאוחרות
) אני מקווה שהכל יסתדר עם החברה - ובנתיים אם תכלי לענות על שאלון קצרצר: 1. מ 1 עד 5, איך היית מגדירה את חיבתך לחצילים
(כאשר 1= לא אומרים איכס על אוכל (מזל שחציל זה לא אוכל
) ו-5= חציל זה מעדן מלכים
) 2. אם היית רואה חציל ברחוב מה היית עושה
3. כמה היית מוכנה לתרום לאגודה למלחמה בחציל

../images/Emo47.gif האאאאא!

קייז צ'ויס פשוט מעולים!!!! עוד מישהו שאוהב אותם! ובקשר לשאלון.. 1. מבחינת טעם-1, אפילו 16-.. אני פשוט שונאת את הטעם של זה.. מבחינה כללית, חצילים זה דבר די חביב. הייתי נותנת להם בכיף ככה 3 או 4- כל עוד אני לא צריכה לאכול אותם 2. בטח הייתי מברכת אותו לשלום והולכת לי לדרכי
3. חצי שקל, שקל ככה.. ואת חיבתי לחצילים לא למאכל

crooked smile

New member
היי../images/Emo13.gif

שאלה אחת, מה -כן- נחשבת נורמלי? במיוחד כשאת בפורום שלפי דבריך כולם בו קצת "משוגעים", אני לא חושבת שיש יותר נורמלים מאיתנו, שאנחנו מסוגלים ללכת אחרי הלב שלנו ואחרי מה שמושך איתנו בלי להכנע למוסכמות החברה. את נורמלית, לא משנה כמה יש לך צורך להגיד שאת רוצה להיות נורמלית, התת מודע שלך משכנע אותך שאת לא. את כן. יום נעים=)

../images/Emo47.gif הכוונה הייתה

שיש בי את הצורך הזה "להיות כמו כולם".. וכמובן שאני לא מקשיבה לו, אבל מפריע לי לפעמים שאני שונה.. וכן- הומואים ולסביות הם שונים, הם מיעוט.. לא אמרתי לרגע שכולכם קצת "משוגעים", להיפך- אתם מתגלים כאנשים חביבים מאוד. אני מעריצה אנשים שמסוגלים ללכת אחרי הלב שלהם ולהיות גאים בזה, אני מקווה שיום אחד גם אני אוכל להיות כזאת.. וזה ברור לי שאין כזה דבר 'נורמלי', שזה הכל הראש שלנו.. אבל אני מקווה שהבנת מה זה בשבילי להיות נורמלית.

שלום ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה.. תראי, זה טבעי.. גמני לא הייתי חושבת על בנות.. פעם. חחחחח קיצר, לא דעת מה להגיד, בהצלחה? כן כן.. בהצלחההההההההההה

למעלה