היום שלי.

Phoebe D best

New member
היום שלי..

הוא התחיל עם שעתיים מבחן בהיטוריה..
שדווקא הלך די טוב אבל ממש הלחיץ את כולם.. אחר כך שעתיים לשון (שבוע הבא מבחן...
) ולמרות זה אף אחד לא ממש הקשיב וסתם היה שיעור הזוי... ישבתי ליד אחד שפשוט התחיל להשתגע.. ואל הצלחתי להחזיק את עצמי כאילו כל שניה התפקעתי מצחוק.. והמורה איימה להעיף אותי.. (ואני נחשבת ילדה טובה!) ובסוף שעתיים תנ"ך.. גם היה הזוי וכולם היו עייפים לגמרי.. סך הכל יום לא כזה נורא..

טוב נו-

סיכום של השלושה ימים האחרונים(כי אין מחשב בפנימייה><) - יום ראשון: שעתיים ביו'. שואה>< חינוך- שכונה הסטוריה- מורה מלך
שעתיים מת'- שואהשואהשואה ואז תאטרון[
] עם המורה שחזרה מחופשת לידה.. היה נחמד. - יום שני: לשון ספרות מבחן בתאטרון(היה טוב וטוב שהיה) שעה חופשית בוחן באנגלית שעה חופשית לשון שעה חופשית(ספורט) יום שכונה או לא יום שכונה?
היום- שעתיים הסטוריה שעה ביו' עוד שעה ביו', אבל עם מורה אחרת. היא הביאה את המבחנים חזרה[96!!] ונפלתי על כאלו שטויות><; שעתיים אנגלית, החזירה את הבחנים מאתמול(100!!!!1
אחריי כמה שנים טובות שלא התקרבתי לציון הזה) ואז סתם עבודה מפגרת><

noname202

New member
ממ

התחלנו ב9. שעה ראשונה - חינוך D: המורה החליטה שחוגגים היום יומולדת לכל מי שהיה לו יומולדת בספטמבר-אוקטובר [אהמ ילידי אוקטובר שליטה], הביאה עוגה, כתבו לנו ברכות והיה מצחיק... שעה שנייה - שלישית - ערבסט, התחלנו בניין שלישי והיה מצחיק. [מוקיי
] שעה רביעית חמישית - לשון. חווה הבינה סופסוף שעדיף לה פשוט להתעלם ממני ולתת לי להכין דברים לפעולה בשקט. אחרי זה הלכתי הביתה, אכלתי, רצתי לשבט, התחלנו להכין את הפעולה וצלצלנו לחניכות הכוסיות שלנו. העברנו פעולה, עברנו מסדר [הפעולה התארכה כמו איזה אנלא יודעת מה ;[ היא הייתה אמורה להיגמר בחמש ונגמרה באיזה שש ומשהו :X], ואז ישיבת שכב"ג, וכבר לא היה לנו כוח לחזור הביתה [אפילו שזה 2 דקות] אז נשארנו בשבט, דיברנו וחפרנו, ואז הייתה פעולה לשכבה שלנו... המדריכה שלנו קלטה את המצב הגרוע ["יש לכם קרע עמוק מאוד בשכבה" D: כמה מרל"ח מצידה] ועשתה פעולה שלמה על זה...ואולי אפילו יצא מזה משהו, מגניבי.

noname202

New member
בין השאר

הבעיה היא שזה לא קטע של מורעלות, פשוט אין ברירה. אם אתה רוצה להדריך [ובעיקר בשבט כמו שלי שיש בו בעיה של חניכים וצריך להשקיע מלא] אתה צריך להשקיע זמן מסויים, ובגלל זה הרבה אנשים לא עומדים בזה.

למעלה