היום שלי.

R o n 2 5 6

New member
שלי..

שעה ראשונה-לשון.למדנו על אנלוגיה בין לה"פ א' ללה"פ ה/י ולהפך.לא הבנתי למה צריך את זה S: שעה שנייה-ספורט.רצנו איזה 12 דקות ואז שיחקנו כדורסל/כדורגל. שעה שלישית-אלגברה.המשכנו עם המשוואות הפרמטריות. שעה רביעית-היסטוריה.חצי כיתה לא הייתה בגלל איזה משהו שעד עכשיו לא הבנתי מה מטרתו,אז סתם שיגענו את המורה והתווכחנו איתה.לא ממש למדנו הפסקה-שיחקנו אני ו-6 חברים שלי על 25 ילדים מכיתה ח' כדורסל וניצחנו אותם 10-0
.אח"כ הם בכו לנו ופשוט הלכנו. שעה חמישית-היסטוריה.הפעם הכיתה התמלאה וסתם למדנו על זרמים בתנועה הציונית וכתבנו קצת. יש לי עוד שעתיים שיעור פסנתר :) ו..אין לנו מבחנים עד ה-19/11,ווהו! אגב,שמתי לב שכולם מתחילים ב-9.למה זה?!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifקונספירציה במערכת החינוך. ../images/Emo11.gif

יש פה אנשים גם עם מערכות תואמות, אל תשאל.

יום שלי

התחלתי בשעה שנִיה מתמטיקה-חזרנו על החומר למבחן ביום חמישי חנ"ג- היא הכינה אותנו שביום חמישי יש 2000 (14 סיבובים פחות מ10 דקות#$#@) מדעי הטכנולוגיה- נתנה חומר למבחן בעוד שבוע מהיום ואז היה סדנה של מרכז רבין לשלום... היום התחיל צולע ונגמר מצוין [=

noyy

New member
../images/Emo28.gif67 בפיזיקה ואני הולכת לגרדום

סתם לא אבל זה ציון נאכס או שזה היה אתמול בכלל בכל מקרה, אני כ"כ הולכת לערער על זה. חה חה חה מחר מבחן בהיסטוריה ובמתמטיקה איזה יופי

זונע

New member
שלי...(ולא התחלתי בשעה שנייה!)

ביולוגיה: כוסעמעמעק איזה משעמם...למדנו על הלב. תנ"ך: שוק...אין לי כח להסביר כי זה כל פעם אותו דבר...מסכנה המורה כבר. מתמטיקה:
.......ומה? יש מבחן ביום שישי הבא!!! אני עוד לא התאוששתי מהמבחן הקודם!!! כוסעמק. ביולוגיה: קצת יותר מעניין, כי גלשנו קצת לנושאים טיפה יותר מעניינים...כמו פרקינסון, מחלות מעניינות...
היסטוריה: וואלה לא זוכר...אנטישמיות משהו. תנ"ך: זה השיעור שבאמתת ריחמתי על המורה כי היא עוד שניה התחילה לבכות...אבל פאק היה מצחיק. טוב אני זז לרופא, אולי הוא יפתור לי את השבועיים של הכאב ראש הזה

Under the GUN

New member
my fucking day

שיעור ראשון-שני-שלישי: תקשורת.. מבחן.. היה סבבה.. אחרי זה הכנו הכל ושבוע הבא יוצאים לצלם שיעור רביעי-חמישי: משהו כזה שהוא כמו מחויבות אישית, רק שזה לא רק לי', זה מח' עד יב' אז בא אלינו מישהו והסביר לנו מה הוא עשה בש"ש שלו אחרי זה נסענו להצגה ביידיש!!! היה תרגום!! היה הכי משעמם בעולללללם המורה שלי למתמטיקה התיישבה לידי ובאמצע ההצגה הלכתי החוצה ואז חזרתי הביתה ועכשיו אני כל שניה עומד להקיא אה כן, גם גילתי שמישהי שאני אוהב עכשיו יוצאת עם מישהו.. כיף, כיף כיף

Under the GUN

New member
אני לא כזה מנייאק..

אם הם ביחד אז אני בחוץ... אני לומד להשלים עם זה

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif Not yet..

אבל ליובל מגיעה הבחורה הכי חמודה בעולם
(ואני אסכים עם זה אם הוא יזמין אותי לראש
)

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif נכון.

אני יותר ממנה.
סתם סתם. ריספקט לבחורה. :] יהיה טוב! ואם בא לך לשפוך- פורום אהבה בגיל ההתבגרות (645).. או פה בשרשור אוף.. או בשניהם.. לא משנה. P:

למעלה